Ajankohtaista

Nyt ollaan keskellä kaupunkia. Tämän 5. kerroksen lasitetulta parvekkeelta on upeat näkymät Koskisillan suuntaan, vanhalle kaupungintalolle ja tehtaan kauniiseen miljööseen, torillekin matkaa vain noin 100 metriä.

Asunto on hyvin siistissä kunnossa ja muuttaa voi vaikka heti. Taloyhtiössä käyttövesiputkisto uusittu, viemärit pinnoitettu ja sukitettu. Loistava sijainti, toisella puolella puisto ja toisella puolella keskustan sydän.

Hintapyyntö: 55.000 € + lainaosuus noin 1.000 €, velaton hp. 56.000 €.

Esittely: 31.01.2021 klo. 13.40-14.00 Ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Tero Rekunen LKV AIT, 050 5909112, tero.rekunen@kiinteistopire.com. Tervetuloa.

Nyt on hyvä hetki muuttaa maalta keskustaan, palvelujen ääreen, sillä mummonmökit ja omakotitalot tekevät hyvin kauppansa ja hinnatkin hieman kohentuneet.

Tässä tasokkaasti remontoitu, kaunis koti hissitalossa ihan keskustassa. Valmiin ruuan saa vaikkapa saman talon ravintolasta, joka ei asumista häiritse, kun on toisessa päässä taloa. Kauppa vieressä ja apteekki vastapäätä. Hissin lisäksi talossa maalämpö ja käyttövesikin on jo uusittu. Asunnossa olohuone ja keittiö on yhdistetty isoksi, avaraksi tilaksi ja lasitettu parveke katsoo takapihalle länteen, samoin makuuhuone. Mahdollisuus ostaa myös autotalli.

Hintapyyntö: 69.000 €

Omassa rauhassa, keskellä Tammelaa, lämminhenkinen koti, jossa kaikki neliöt on hienosti käytetty. Asunto on muuttovalmis ja päivitetty.

Samassa talossa, liikesiivessä, toimii kuntosali, vastapäätä terveyskeskus ja hiukan tietä alemmaksi olet Pyhäjärven rannassa, jossa kunnan uimapaikka. Myös koulut, kaupat ym. aivan käden ulottuvilla. Kiva ”kimppakämppä” vaikka Mustialan maatalousoppilaitoksessa opiskeleville.

Hintapyyntö: Hp. 51.300 € + lainaosuus 1.700 €, velaton 53.000 €

Jokioisten keskustassa, museoviraston suojelemassa 50- luvun talossa tarjolla saunallinen kaksio kattoterassilla

Niin taloa kuin myös asuntoa on paljon remontoitu. Talossa on tehty mm. käyttövesi ja viemäri 2013. Asunnossa taas 2012 vaihdettu ikkunat, remontoitu keittiö kodinkoneineen ja myös muut tilat saivat uudet pinnat. Asuntoon on asennettu myös paljon kaapistoja. Pienellä rahalla pääset kiinni todella kivaan ja siistiin muuttovalmiiseen persoonalliseen kotiin. Vain yhdet raput noustavana. Tämän lähemmäksi keskustaa et Jokioisilla pääse.

Hintapyyntö: 29 000 € lainaosuus 29 000 velaton 58.000 €

Keskellä kylää juuri remontoitu kaunis koti, jossa kaksi makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, kylpyhuone 63 m² + parveke laseilla.

Asunnossa ei ole asuttu remontin jälkeen ja kaikki kodinkoneetkin ovat uusia. Pesuhuone on remontoitu 2009 käyttövesiremontin yhteydessä. Helppo muuttaa – helppo asua – kaikki on lähellä.

Hintapyyntö: 57.000 €