Ajankohtaista

Nyt kohde, jota on aivan turha stailata, mutta hinta on todella stailattu myyntikuntoon.

Osoite: Linikkalankatu 15 A 25, 30100 Forssa.

Maalämpötalossa 62 m²:n kaksio lasitetulla parvekkeella ja hyvällä sijainnilla. Asunto on lähes alkuperäisessä kunnossa, joten saat tehtyä siitä juuri omanlaisesi, tai vuokrakohteeksi, jolloin pääset kuitenkin aika vähällä. Käyttövesi, katot, ikkunat, julkisivut, parvekkeet ym. on tehty. Uusitulla, viihtyisällä piha-alueella oleva oiva kohde sijoittajalle, tai ihan omaan käyttöösi, vaikkapa ensiasunnoksi.

Hintapyyntö: 24.000 €.

Mitkä maisemat ja mikä sijainti. Saunallinen, kaunis kaksio lasitetulla parvekkeella.

Osoite: Turuntie 4 A4, 30100 Forssa.

Tämän 61 m²:n kaksioin olohuoneesta mahtavat näkymät Finlaysonin entisen kehräämön rakennuksille ja ohi virtaavalle Loimijoelle. Edessä kaunis puisto patsaineen. Makuuhuone taas sijoittuu takapihan suuntaan. Autoilla turvalliset säilytyspaikat. Lisäksi asunnossa todella siisti ja tilava sauna, kylpyhuone, vaatehuone ja eteistilat. Vesihelmi, ravintolat ja kaupat käden ulottuvilla. Taloon juuri valmistumassa käyttövesiremontti. https://youtu.be/mJR9x_8e85s

Hintapyyntö: 60.000 € + lainaosuus 4.000€

Siisti, valoisa, vaaleasävyinen, saunallinen kaksio talon ensimmäisessä kerroksessa, autotallien yläpuolella. Läpitalon ulottuva päätyhuoneisto.

Osoite: Turuntie 37 A4, 30100 Forssa.

Hyvät säilytystilat, mm. vaatehuone ja kylmäkellari. Lasitettu parveke etelän/ lännen suuntaan, jossa puut luovat varjoa kesäkuumalla. Vastapäätä olevasta Talsoilan puistosta löytyy lasten leikkipaikka, pesäpallokenttä, minigolfrata, frisbeegolfkenttä ja talvisin luistelujää, eikä Talsoilan kouluunkaan ole kuin parisataa metriä.

Hintapyyntö: 39.000 €.

Keskustassa, arvostetulla alueella, paljon remontoidussa talossa, 60 m²:n saunallinen kaksio …

Osoite: Lindvallinkatu 2 B 34, 30100 Forssa.

… odottaa pintaremonttia ja uusia asukkaita hissitalon neljännessä kerroksessa. Läpitalon huoneisto ja lasitettu parveke. Rakennustarpeiden hinnat kohoavat huimaa vauhtia ja kohta kohoavat asuntojenkin hinnat. toimi ripeästi ja varaudu tulevaan.

Hintapyyntö: 48.000 + laina n.16.000 €, velaton 64.000 €.