Ajankohtaista

Tarjolla keskustassa, arvostetulla alueella, paljon remontoidussa talossa, 56 m²:n muuttovalmis kaksio kauniilla parvekkeella varustettuna.

Osoite: Pispalankatu 3 A 13, 30100 Forssa.

Tämä valoisa asunto löytyy viidennestä kerroksesta ja ikkunoista avautuu kauniit näkymät. Sijainti on aivan mahtava ja hissille on esteetön kulku. Asunnossa hyvät säilytystilat ja jäähdytetty talouskellarikin on käytössä. Pintoja voit halutessasi uusia, mutta siisti näinkin. Hissi uusittu 2021, käyttövesiremontti tehty jne. Edulliset asuin kustannukset, koska huoneistokohtaiset lainat on maksettu pois.

Hintapyyntö: 56.000 €

Nyt ei hinta päätä pakota!

Osoite: Siurilankatu 38 A 9, 30300 Forssa.

Haudankorvan alueella hissitalon kolmannessa kerroksessa 71 m²:n kolmio lasitetulla parvekkeella. Täällä on olohuone, 2x makuuhuone, keittiö ja kylpyhuone sekä vaatehuone. Maalämpötalossa remontoitu mm. ikkunat, julkisivu, hissit jne. Hyvä sijainti, kaupat, urheilumahdollisuudet ja vesihelmi lähellä.

Hintapyyntö: 14.000 € + lainaosuus noin 15.000 €.

Kolmannessa kerroksessa parvekkeellinen, kivalla pohjaratkaisulla varustettu kaksio, 50 m2, odottaa uusia asukkaita.

Osoite: Puolimatkankatu 1 A 12, 30300 Forssa.

Asunto lähes alkuperäisessä asussaan, mutta silti vielä ihan toimiva ja asuttava. Pienellä pintaremontilla teet ihmeitä. Täältä löytyy olohuone, makuuhuone, keittiö, wc/pesuhuone ja eteinen sekä lasitettu parveke. Koulut, päiväkoti ja kauppakeskukset lähellä, sekä lisäksi hyvin harrastusmahdollisuuksia. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja paljon remontoitu esim. käyttövesiputket uusittu 2012, viemärijohdot pinnoitettu 2012, hissi saneerattu 2015 sekä siirrytty maalämpöön 2016. Tule katsomaan ja korjaa talteen.

Hintapyyntö: 20.000 € + lainaosuus noin 8.000 €.

Kaunis, valoisa, tilava, 69 m²:n saunallinen kaksio lähellä keskustan palveluja ja noin kolmensadan metrin päässä juna-asemalta.

Osoite: Asemantie 1 A 3, 31640 Humppila.

Ensimmäisen kerroksen (muutama porras) asunto, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone, sauna, wc ja reilun kokoinen eteinen. Lisäksi hyvät säilytystilat ja autotallipaikka. Vankka kivitalo, jossa tehty paljon remonttia ja se alkaa olla hienossa kunnossa. Nyt ei hinta päätä huimaa, sauna, autotalli ( AT 4) ja muuttovalmis asunto. Koulu ja päiväkoti aivan vastapäätä.

Hintapyyntö: 25.000 €.

Jokioisten keskustassa, museoviraston suojelemassa 50- luvun talossa, tarjolla saunallinen kaksio kattoterassilla.

Osoite: Keskuskatu 14 A 3, 31600 Jokioinen.

Niin taloa kuin myös asuntoa on paljon remontoitu. Talossa on tehty mm. käyttövesi ja viemäri 2013. Asunnossa taas 2012 vaihdettu ikkunat, remontoitu keittiö kodinkoneineen ja sisäpintoja uusittu 2021. Asuntoon on asennettu myös paljon kaapistoja. Todella kiva, siisti ja muuttovalmis persoonallinen koti. Vain yhdet raput noustavana ja nekin kauniit. Tämän lähemmäksi keskustaa et Jokioisilla pääse.

Hintapyyntö: 46.000 €.

Nyt tarjolla erinomaisessa kunnossa oleva kolmio talon ensimmäisessä asuinkerroksessa.

Osoite: Ollintie 2 C 46, 30300 Forssa.

Täältä löytyy olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, kylpyhuone ja eteinen 76.5 m² + lasitettu parveke. Huoneistoa remontoitu 2021 paljon, kylpyhuone, pinnat uusittu, katto laskettu eteisessä ja olohuoneessa näyttävästi ja tähän upotettu tyylikäs valaistus. Myös taloyhtiössä tehty paljon remontteja, esim. käyttövesiputkiston uusiminen, huoneistokohtaiset vesimittarit ja katon peruskorjaus. Palvelut ja koulu lähellä. Lisäksi täällä on hyvät urheilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tästä saat muuttovalmiin ja aivan upean kodin.

Hintapyyntö: 67.000 € + lainaosuus noin 2.500 €.

Ensimmäisessä kerroksessa ja vallan mainiossa kunnossa oleva 80 m²:n kolmio Talsoilan puiston laidalla, kuitenkin lähellä keskustaa.

Osoite: Turuntie 24 as 2, 30420 Forssa.

Viimeinen vapaa tässä jykevässä talossa. Asunnon olohuone katsoo etelään, rauhaisalle sisäpihalle, kuten toinen makuuhuonekin, toinen on kadun puolella. Lisäksi keittiö, kylpyhuone, vaatehuone ja eteistilat. Talossa on 4 asuntoa ja valoisa, suojaisa oma 1258 m²:n tontti. Vesihelmi, ravintolat ja kaupat käden ulottuvilla, tuoreet leivät saat parin talon päässä ja kaunista joenvartta kävelet sydänkeskustaa hetkessä. Tässä talossa on luonnetta ja loistava henki, uudet tuulet puhaltavat.

Hintapyyntö: 39.500 € + lainaosuus n. 9.500 €

Kun tästä parvekkeellisesta 56 m²:n kaksiosta mainitsee sijainnin ja että asunto on melko hyvässä kunnossa, niin enempää ei forssalaisille tarvitsekaan kehua.

Osoite: Urheilukentänkatu 5 D 58, 30100 Forssa.

Tarjolla siis kerrostaloasunto, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, vaatehuone ja lasitettu parveke. Kauniit näkymät toisesta kerroksesta ja asuntoon voi muuttaa vaikka heti, tai hiukan fiksata. Taloyhtiössä ihan mahdottomasti tehty remontteja ja niinpä se onkin nyt tosi kauniissa ja hyvässä kunnossa. Huoneistokohtainen lainakin melkein pois maksettu. Terveyskeskus, sairaala, urheilukenttä jäähalli, avantouintipaikka, kauppa, kirkko ja linja-autoasema aivan ympärillä.

Hintapyyntö: 59.000 €.

Siisti, valoisa ja vaaleansävyinen kaksi huonetta ja keittiö, 49 m².

Osoite: Kuhalankatu 24 as 1, 30420 Forssa.

Asunto löytyy talon ensimmäisestä kerroksesta, ainoastaan muutama askelma noustavana. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä esimerkiksi käyttövesiverkosto saneerattu, jonka yhteydessä asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit sekä viemärit sukitettu. Vieressä olevasta Talsoilan puistosta löytyy pesäpallokenttä ja talvisin luistelujää, minigolfrata, frisbeegolfkenttä. Osta tästä itsellesi ensiasunto tai sijoituskohteeksi.

Hintapyyntö: 18.500 € + lainaosuus n. 26.500 €.