Ajankohtaista

Tämä talo sijaitsee Saaren kylässä, Pyhäjärven ja Kuivajärven läheisyydessä, 2190 m²:n loivalla, eteläisellä rinnetontilla ja soveltuu näin vakituiseksi kodiksi tai tasokkaaksi kakkosasunnoksi.

Osoite: Portaantie 658, Tammela, Saari. (31340 Tammela Porras)

Täällä voit tehdä etätöitä valokuidun nopeudella, elää idyllisessä maalaismaisemassa, etkä enää kesämökkiä kaipaa. Pihasta näköyhteys Määrlammiin ainakin talvella. Paikalla rakennettu omakotitalo on valmistunut 1992. Tilaa löytyy 80/144 m². Näihin neliöihin mahtuu olohuone, keittiö, 2x makuuhuone, pesuhuone, sauna, wc, iso eteisaula, autotalli, verstas/kellari, kuisti ja parveke. Talo on hyvässä kunnossa ja kuntotutkimus vastikään tehty. Pihassa puuliiteri/varasto ja huvimaja. Tilalla on paljon oikeuksia yhteisiin vesialueisiin mm: Saaren salmeen Pyhäjärvellä, Ruostejärveen jne. Tammelan keskustaan noin 6 km ja koulukin Portaan kylästä vielä löytyy.

Hintapyyntö: 129.000 €

Esittely: 03.12.2023 klo. 14.00 - 14.30 ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Jani Hirsimäki, myyntiedustaja, 040 7733430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com.

Johan on asunnolla oiva sijainti Sydän-Hämeessä, Tammelan upeimpien järvien ja kansallispuistojen keskellä.

Osoite: Kannokantie 1, 31300 Tammela, Letku.

Vahaksenjärven läheisyydessä, reilun puolenhehtaarin tontilla, 2003
valmistunut puusepäntaidoille kunniaa tekevä kaunis talo. Vesi-ilmalämpöpumppu lämmittää talon lattialämpönä. Tilat kahdessa tasossa. Oh, ruokailuh, keittiö, 3-5 makuuhuonetta tarpeen mukaan, khh, pesuh, sauna, 3x wc, yläkerran aula, eteistilat ja tekninen tila, 150/184 m². Suuri terassi, joka hienosti kiertää taloa. Kahden auton talli/varastorakennus 78 m². Uudenkarhea pihasauna ja saunatupa. Puuliiteri/varasto, huvimaja, kasvihuone jne. Vielä ei ole mainittu uskomattoman kauniisti rakennetua pihaa, tai sitä, että tällä tilalla on osuuksia yhteisiin vesialueisiin ja paljon. Tämä ei selittämällä aukea, tervetuloa tutustumaan!

Hintapyyntö: 259.000 €

Esittely: 03.12.2023 klo. Klo 13.00 - 13.45 ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Jani Hirsimäki, myyntiedustaja, puhelin 040 7733430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com.

Urjalan keskustaan rakennettiin aikanaan pankinjohtajalle hulpakka talo. Tänne voit muuttaa heti, eikä hinta päätä huimaa.

Osoite: Pouruntie 4, 31760 Urjala.

Sisätilat retrohenkiset, mutta hyvin siistit. Talo on rakennettu 1959 ja asuinkerroksesta löytyy kaksi makuuhuonetta, olohuone, ruokailu, keittiö, sauna, pesuhuone, khh, wc, eteinen ja kuisti. Yläkerrassa makuuhuone (kesähuone?) ja toiseen päähän voi vielä rakentaa lisää vaikkapa varastotilaa, jos tilanpuute iskee. Kellarikerroksessa autotalli ja varastotilaa. Asuintilaa täällä on noin 140 m² (ulkomitoin), yläkerta ei ole tässä mukana. Aurinkoisen ja rauhallisen loivan rinnetontin pinta-ala on 1500 m², jossa marjapensaita ja omenapuita. Taloa voit remontoida projekti kerrallaan makusi ja lompakkosi mukaan, mutta asua voit vallan mainiosti. Myös sijainti on oikein hyvä, aivan keskustassa.

Hintapyyntö: 89.000 €

Tässä oiva kohde ensiasunnoksi. Tartu tilaisuuteen ja hyödynnä ensiasunnon ostajan verovapaus.

Osoite: Ruokosuontie 51, 31600 Jokioinen.

Upealla 5400 m²:n tontilla seisoo 1950 rakennettu ryhdikäs rintamamiestalo. Täältä löytyy myös hieman laidunta, hieman metsää ja kaunis piha-alue. Iso, valoisa olohuone on avattu entiseen makuuhuoneeseen, joka toimii nyt ruokahuoneena, keittiö, wc, eteinen ja kuisti. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, wc, pesuhuone, sauna ja varastotilaa. Marjakellarikin täällä on. Sisätilat osittain ajan hengen mukaiset, mutta hienossa kunnossa, kaikki pelaa ja muuttaa voit heti. Taloa on remontoitu paljon vuosien saatossa, kannattaa lukea kohta tehdyt remontit. Kunnan vesi ja viemäri. Pihassa myös autotallirakennus, jonka päädyssä vanha pihasauna. Keskustan palvelut vajaan kilometrin päässä, mutta isolla tontilla tuntuu kuin asuisit maalla. Todistettavasti hyvä paikka lastenkin kasvaa.

Hintapyyntö: 69.000 €

Vuonna 1958 rakennettu, paljon remontoitu omakotitalo sijaitsee 5300 m²:n aurinkoisella ja rauhallisella tontilla maalaismaisemissa.

Osoite: Härmäntie 85, 31700 Urjala as.

Talon pinta-ala on noin 68 m², keittiö, olohuone, makuuhuone, sauna, wc ja eteinen. Yläkerrassa kesähuone ja mahdollista tehdä vielä toinenkin tarpeen vaatiessa. Alakerrassa kellaritilaa. Talossa on tehty paljon remonttia, mm. käyttövesiputket, viemärit, sähköt, ikkunat, peltikatto, pintoja, keittiö ja sauna juuri valmistunut. Vielä kun laitat ulkoasun kuntoon, niin mikäs täällä ollessa. Pihapiirissä vanha navetta, joka on jo parhaat päivät nähnyt, mutta saunarakennuksen saat halutessasi vielä remontoitua käyttökuntoon. Yhteisiä vesialueita Särkijärveen ja Kokonjokeen. Urjalan keskustaan noin 5 km, Forssaan 33 km ja lähimpään kauppaan noin 2 km. Kunnostele kodiksi, tai vapaa-ajan asunnoksi.

Hintapyyntö: 59.000 €

Kuustossa, upealla 998 m²:n rehevällä puutarhatontilla odottaa uusia asukkaita jykevä, 1988 rakennettu Kivi-Parma kivitalo.

Osoite: Suutarinkuja 5, 30100 Forssa.

Tilaa löytyy 151/195,5 m². Näihin neliöihin mahtuu todella iso olohuone, jossa oleskelutila, ruokailu ja kirjasto varaavalla takalla varustettuna, 2 makuuhuonetta, tilava keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 x wc, vaatehuone, aula, lämmin varasto ja lämmin autotalli. Tontilla satoisia omenapuita, kirsikkapuu, viini- ja karviaismarjapensaita, paljon perennoja ja koristepensaita. Taloa on rakkaudella hoidettu, kaikki toimii ja on hyvässä kunnossa. Sopii myös liikuntarajoitteiselle, ei portaita ja väljät tilat sisällä.Hieno sijainti.

Hintapyyntö: 199.000 €

Tämä tasokas maalämpötalo on valmistunut Talsoilaan vuonna 2013, pinta-alaa 247/285 m². Talo on nähtävä sisältä, jotta koet avaruuden ja toimivan pohjaratkaisun.

Osoite: Pellervonkatu 13, 30420 Forssa.

Talosta löytyy 3 makuuhuonetta, keittiö avautuu olohuoneeseen, ruokailutila, takkahuone, eteisaula, kodinhoitohuone, jatkeena iso, lämmin varasto, pesuhuone, sauna, 2 x wc, autotalli, jonka jatkeena lämmin varasto ja tekninen tila. Lisäksi katettu, lasitettu terassi, katettu lasitettu varasto, jossa kellari ja ulkoterasseja. Paitsi sisustukseltaan, talo on loistava myös talotekniikaltaan ja siisteydeltään, käytön jälkiä ei löydä mistään. Kaikki tilat ovat väljiä ja järkevästi suunniteltuja. Upeasti viherrakennettu, rauhaisa, 1271 m²:n tontti rajoittuu puistoon ja on päättyvän tien päässä. Säästä hermojasi, tässä oiva vaihtoehto rakentamiselle ja mikä sijainti.

Hintapyyntö: 391.000 €