Ajankohtaista

Pyhäjärven läheisyydessä, arvostetulla, uudehkolla, lapsiystävällisellä Kirstilän alueella, 2004 rakennettu, hienolla pohjalla varustettu omakotitalo ja autotallirakennus.

Osoite: Kirstiläntie 24, 31300 Tammela.

Asuintilaa talossa on 119 m² ja kokonaisala on 152 m².  Olohuone, keittiö, ruokailu, kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja kaksi wc:tä. Upea kaareva erkkeri olohuoneessa. Tilat todella väljiä j avaria. Koko talossa varaava lattialämmitys, ilmalämpö-pumppu ja varaava takka. Lisäksi erillinen 2008 rakennettu autotallirakennus, 61 m², jossa lämmin autotalli, autokatos ja varasto. Rehevä, aurinkoinen tontti 1245 m², puisto ja leikkipuisto rajanaapureina. Tammelaan 2-3 km ja Forssaan noin 5 km. Hieno kohde.

Voit katsoa kuvat myös musiikin tahtiin alla olevasta linkistä. (Pohjapiirrokset ja kartat löydät kuvista-katso kaikki kuvat.)

https://youtu.be/oDhM7ltN3xs

 

Hintapyyntö: 229.000 €

Kaukjärven läheisyydessä Kuustossa, upealla 998 m²:n rehevällä puutarhatontilla odottaa uusia asukkaita jykevä, 1988 rakennettu Kivi-Parma kivitalo.

Osoite: Suutarinkuja 5, 30100 Forssa.

Tilaa löytyy 151/195,5 m². Näihin neliöihin mahtuu todella iso olohuone, jossa oleskelutila, ruokailu ja kirjasto varaavalla takalla varustettuna, 2 makuuhuonetta, keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 x wc, aula, lämmin varasto ja lämmin autotalli. Tontilla satoisia omenapuita, kirsikkapuu, viini- ja karviaismarjapensaita, paljon perennoja ja koristepensaita. Mikäli jouluna, äitien- ja isienpäivän, miksei muutenkin joudut/saat kestitä isompaakin porukkaa, tämä talo on juuri siihen sopiva. Kaikki toimii ja on hyvässä kunnossa, taloa on rakkaudella hoidettu.

https://youtu.be/RG6GRbdjLys

Hintapyyntö: 218.000 €

Haluatko jotakin persoonallista? Tässä upea rinnetalo, jossa tilaa tarvittaessa isollekin perheelle. Hieno sijainti luonnonpuistojen ja järvien läheisyydessä.

Osoite: Peltomäentie 37, Tammela. (Postiosoite on 30100 Forssa).

Tämä eri tasoissa polveileva rinnetalo on valmistunut 1997 Riihivalkamaan peltojen kupeeseen, 6-7 km päähän Tammelan ja Forssan keskustoista. Pinta-alaa talolla on 150/190 m² +yläkerta n. 40 m², jota ei korkeutensa puolesta lasketa huoneistoalaksi. Yläkerrassa 2 ”makuuhuonetta”, aula ja wc.  Asuinkerroksessa on 2 mh, takkahuone, keittiö, ruokailu, olohuone, 2x wc, vh, khh, pesuh, sauna ja tekninen tila. Talon edustalla on noin 40 neliön terassi. Talo on hyvin päivitetty tämän päivän tasolle. 2140 m²:n tontille mahtuu myös 46/57 m²:n autotalli, leikkimökki ja maakellari. Tammelan Pyhäjärvi reilun kilometrin päässä, Riihivalkaman kouluun alle 2 km, Torronsuon ja Liesjärven kansallispuistot 4-11 km, Saaren salmi ja kansanpuisto 7 km, Ilvesreitille matkaa noin kilometri. Tilalla vesioikeuksia Kolmikkaanjärveen.  Pikavuoron pysäkille (Helsinki -Pori) 500 m. Mikä sijainti ja mitkä harrastus- mahdollisuudet.

 

Hintapyyntö: 219.000 €

Jos jostakin talosta voi sanoa, että on hyvin hoidettu, niin nyt tästä. Lapsuudenkodistaan on luopumassa aurinkoakin tarkempi omistaja. Kysy mitä vaan – kaikkeen saat vastauksen.

Osoite: Borgströmintie 16, 30100 Forssa.

Hyvin halutulla asuinalueella sairaalan, terveyskeskuksen, jäähallin, urheilukentän ja Linikkalanlammin tuntumassa, upealla 1050 m²:n tontilla 1956 rakennettu uljas rintamamiestalo. Täältä löytyy olohuone, makuuhuone, keittiö, wc ja aula. Yläkerrassa makuuhuone, keittiö/makuuhuone, wc ja varastotilaa. Kellarikerroksessa pukuhuone, pesuhuone, sauna, puuvaja, varasto ja muuta säilytystilaa. Sisätilat on moitteettoman hienossa kunnossa ja kaikki pelaa. Väritys paikoin hiukan retro. Huonekorkeudet sekä vintillä että kellarissa hyvät. Hyvä kasvuympäristö lapsille ja kuitenkin kaupungin palvelut kivenheiton päässä.

Hintapyyntö: 99.000 €.

Nyt on talo saanut kyytiä, entisestä kerto vain ulkokuori, veisi-ilmalämpöpumppu, käyttövesi, viemärit ym. Lue suoritetut korjaukset.

Osoite: Sirppitie 4, 30100 Forssa.

Kaikulassa, 875 m²:n vihreänvehreällä tontilla, naapurien katseilta piilossa, seisoo 1976 rakennettu talo ylpeänä uusista sisälmyksistään. Yhdessä tasossa olevaa tilaa talossa on 108/133 m². Avokeittiö, ruokailutila, olohuone ja yhtenäistä tilaa, kolme makuuhuonetta, pukuhuone/ kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2x vaatehuone, wc, varasto, tekninen tila ja autotalli. Talo on melko perusteellisesti remontoitu ja viimeisenä vain muutama päivä sitten valmistuivat sauna ja pesutilat. Nyt tänne on helppo muuttaa ja katsopas asuinkustannuksia.

Hintapyyntö: 154.000 €.

Nyt ollaan todella vanhoilla asuinseuduilla ja liikutaan vanhojen rälssitilojen mailla, aivan Nuutajärven läheisyydessä, jonne vesioikeus.

Osoite: Väkkäräntie 327, 31140 Menonen, Urjala.

Kahdessa kerroksessa oleva tiilitalo, noin 112 m² / 224 m² (ulkomitoin). Asuinkerroksesta löytyy tilava olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, iso vaatehuone, wc ja halli. Alakerrassa sauna, pesuhuone, pukuhuone, oleskelutila/ulkoiluvälinevarasto, talouskellari ja autotalli. Sauna ja pesutilat on purettu, mutta uusia ei ehditty rakentaa. Alakerran rakennustarpeet osin valmiina ja sen voi vielä muovailla oman mielensä mukaiseksi. Täällä on paljon tilaa ja olet omassa rauhassa. Kaksi tonttia, yhteensä 9650 m². Aivan asuinkelpoinen talo ja tästä voit jatkaa lompakon ja tarpeiden mukaan. Hinta ei päätä huimaa.

Hintapyyntö: 57.000 €

Ulkoasultaan ei mikään kukkanen, mutta sisätilat avarat ja mukavat.

Osoite: Rahamaantie 95, 31340 Tammela Porras.

Aivan huippu sijainti upeassa Portaan kylässä, omassa rauhassa 5470 m²:n aurinkoisella, eteläisellä tontilla, järvien läheisyydessä. 2014 rakennettu omakotitalo, jossa on makuuhuone, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone/wc, sauna, eteinen, tilava sisältä keskeneräinen kuisti, varasto ja autokatos. Tilaa löytyy 91/120 m². Lisäksi puuvaja/varasto, vierasmaja ja huvimaja. Olisiko tämä sinulle vaikkapa kakkosasunto tai vähän tasokkaampi loma-asunto.

Hintapyyntö: 129.000 €.