Tänne voit muuttaa heti, eikä hinta päätä huimaa. Lämmityksenä ilma-vesilämpöpumppu. Sisätilat retrohenkiset, mutta hyvin siistit.

Osoite: Leppäkuja 2, 31600 Jokioinen.

Talo on rakennettu 1982 ja sieltä löytyy kolme makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, sauna, pesuhuone/wc/khh, wc, kolme varastoa ja autokatos. Tilaa 104,5/149 m². Lisäksi noin 3 m korkea 27 m²:n autokatos, joka rakennettu 2000. L-mallisen talon eteläinen sisäpiha jää todella suojaisaksi. Tontin pinta-ala on 855 m². Taloa voit remontoida projekti kerrallaan makusi ja lompakkosi mukaan, mutta asua voit vallan mainiosti. Myös sijainti on oikein hyvä.

Hintapyyntö: 60.000 €.

Vuonna 1958 rakennettu, paljon remontoitu omakotitalo sijaitsee 5300 m²:n aurinkoisella ja rauhallisella tontilla maalaismaisemissa.

Osoite: Härmäntie 85, 31700 Urjala as.

Talon pinta-ala on noin 68 m², keittiö, olohuone, makuuhuone, sauna, wc ja eteinen. Yläkerrassa kesähuone ja mahdollista tehdä vielä toinenkin tarpeen vaatiessa. Alakerrassa kellaritilaa. Talossa on tehty paljon remonttia, mm. käyttövesiputket, viemärit, sähköt, ikkunat, peltikatto, pintoja, keittiö ja sauna juuri valmistunut. Vielä kun laitat ulkoasun kuntoon, niin mikäs täällä ollessa. Pihapiirissä vanha navetta, joka on jo parhaat päivät nähnyt, mutta saunarakennuksen saat halutessasi vielä remontoitua käyttökuntoon. Yhteisiä vesialueita Särkijärveen ja Kokonjokeen. Urjalan keskustaan noin 5 km, Forssaan 33 km ja lähimpään kauppaan noin 2 km. Kunnostele kodiksi, tai vapaa-ajan asunnoksi.

Hintapyyntö: 69.000 €

Nyt ollaan vanhoilla asuinsijoilla. Peräjoen varressa kodikas maatilan päärakennus ja jo ainakin toinen sellainen samoilla joen mutkilla. Rantaviivaan noin 300 m.

Osoite: Lempääntie 520 tai 397, 30100 Forssa.

Pihapiirissä myös uimalampi, rantasauna, makasiini/navetta, hirsiaitta, leikkimökki, kesäkeittiö, varasto/lato, maakellari, puusee ja melkein 1,5 ha:n polveileva tontti. Hienosti hoidettu piha muodostaa todella kauniin kokonaisuuden perennoineen ja kuusiaitoineen. Asuinrakennuksessa on olohuone, keittiö, makuuhuone, eteinen, wc, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja autotalli. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja varastotilaa. Talouskellarit ja verstashuone. Pinta-ala noin 125 m² /210 m². Talo on rakennettu 1957 ja laajennettu 1971. Sitä on vuosien varrella kunnostettu ja mm. käyttövesi on uusittu. Täällä elät omaa elämääsi, halutessasi vaikkapa ihan omavaraisena ja naapureitakaan ei ihan läheltä löydy. Lapset pääsevät uuteen, ekologiseen Koijärven kouluun taksilla. Upeita järviä ympärillä, jos omat rannat eivät riitä. Forssan keskustaan noin 7 km.

Hintapyyntö: 198.000 €

Tunnelmallinen, tyylikkäästi remontoitu, 47 m²:n omakotitalo, tai loma-asunto hirsinen saunarakennus ja upea 3000 m²:n tontti järvien läheisyydessä.

Osoite: Iisaksentie 6, 31300 Tammela.

Vakituinen asunto, tai loma-asunto. Tämä mummonmökki on rakennettu 1937 ja 2020 siitä kehkeytyi vakituiseen asumiseen soveltuva sievä talo, jossa huone, keittiö, wc, pesuhuone, sauna ja eteinen. Asuntoa on kunnostettu paljon, mm. keittiö, kylpyhuone ja sauna remontoitu sekä lattiaan laitettu eristeitä vuonna 2020, joten asunto on nyt hienossa kunnossa. Lisäksi tunnelmallinen hirsirunkoinen pihasauna, jossa puilla lämpiävä kiuas, autotalli ja leikkimökki. Kunnan vesi ja viemäri. Tontti on upea, eikä voi uskoa, että melkein kerrostalon takapihalta löytyy tällainen keidas ja Pyhäjärvikin kävelymatkan päässä.

Hintapyyntö: 77.000 €

Hyvin hoidettu, lämminhenkinen talo Linikkalanlammin kupeessa ja hyvänen aika mikä sijainti, 200 m uimaranta, 500 m kauppa, urheilukenttä, jäähalli, terkkari ym.

Osoite: Notkokatu 13, 30100 Forssa.

Suojaisalla 1117 m²:n vihannalla tontilla, seisoo 1985 rakennettu, punatiiliverhottu talo, jossa tilaa sisämitoin 106/143 m². Todella tilava keittiö, olohuone, ruokailutila, kolme makuuhuonetta, pukuhuone/ kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, vaatehuone, 2x wc, varasto, tekninen tila ja autotalli. Autotallin jatkeena autokatos. Tilat yhdessä tasossa ja hienossa kunnossa. Talosta on pidetty hyvää huolta ja sitä on paljon päivitetty, mm. pesutilat juuri valmistuneet. Tänne on helppo muuttaa. Sijainti mitä parhain ja kohtuulliset asuinkustannukset.

Hintapyyntö: 149.000 €

Voisiko tästä sanoa, että suojaisa tontti. Vuonna 1977 rakennettu harkkorakenteinen omakotitalo, jossa tilat yhdessä tasossa. Tänne kunnon talkoot pystyy ja herätä talo ruususen unesta.

Osoite: Niittytie 5, 31760 Urjala.

Talon pinta-ala on noin 86 m²/104 m². Täältä löytyy tupakeittiö, ruokailutila, makuuhuone, olohuone, jonka voi jakaa kahdeksi, sauna, pesuhuone, wc ja eteinen. Lisäksi 50 m²:n autokatos ja 14 m²:n katettu kuisti. Autokatoksessa on noin 20 m² varastotiloja ja pannuhuone. Talo on hyvin asuttavassa kunnossa, keittiö, pesutilat ja sauna aivan loistavat, makuuhuoneet ja olohuoneet kaipaavat päivitystä, samoin talon ulkokuori. Kivitalo, jossa käyttövedet, sähköt, ikkunat, katto ja mittava saneeraus tehtynä. Täällä näkee kättensä jäljen.

Hintapyyntö: 60.000 €

Joskus käy niin, että näillä vanhoilla tiloilla on uskomattomat vesi- ja venevalkamaoikeudet. Täältä löytyy ja siksi tämä talo voikin soveltua myös ympärivuotiseen lomakäyttöön.

Osoite: Kustaa Hemmintie 13, 31300 Tammela.

Tässä 150 / 162 m²:n omakotitalo ja 24 m²:n autotallirakennus, jossa myös ulkosauna 1345 m²:n tontilla Tammelan keskustassa. Täältä löytyy 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, apukeittiö, kylpyhuone, wc, vaatehuone, aula, pukuhuone, pesuhuone/khh, sauna ja paljon säilytystilaa. Tilat kahdessa kerroksessa. Talo rakennettu 1947 ja peruskorjattu, mm. käyttövesi, viemärit ym. 1991 ja 2007 tehty. Venevalkama- ja vesioikeuksia Pyhäjärveen, matkaa uimarantaan noin 400 m, keskustan kauppoihin ja kouluun 500 m. Ihana eteläinen piha. Mielenkiintoinen kohde. Niin hyvä talo ja kauniilla tontilla.

Hintapyyntö: 129.000 €

Kuustossa, upealla 998 m²:n rehevällä puutarhatontilla odottaa uusia asukkaita jykevä, 1988 rakennettu Kivi-Parma kivitalo.

Osoite: Suutarinkuja 5, 30100 Forssa.

Tilaa löytyy 151/195,5 m². Näihin neliöihin mahtuu todella iso olohuone, jossa oleskelutila, ruokailu ja kirjasto varaavalla takalla varustettuna, 2 makuuhuonetta, tilava keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 x wc, vaatehuone, aula, lämmin varasto ja lämmin autotalli. Tontilla satoisia omenapuita, kirsikkapuu, viini- ja karviaismarjapensaita, paljon perennoja ja koristepensaita. Taloa on rakkaudella hoidettu, kaikki toimii ja on hyvässä kunnossa. Sopii myös liikuntarajoitteiselle, ei portaita ja väljät tilat sisällä.Hieno sijainti.

Hintapyyntö: 199.000 €

Tämä tasokas maalämpötalo on valmistunut Talsoilaan vuonna 2013, pinta-alaa 247/285 m². Talo on nähtävä sisältä, jotta koet avaruuden ja toimivan pohjaratkaisun.

Osoite: Pellervonkatu 13, 30420 Forssa.

Talosta löytyy 3 makuuhuonetta, keittiö avautuu olohuoneeseen, ruokailutila, takkahuone, eteisaula, kodinhoitohuone, jatkeena iso, lämmin varasto, pesuhuone, sauna, 2 x wc, autotalli, jonka jatkeena lämmin varasto ja tekninen tila. Lisäksi katettu, lasitettu terassi, katettu lasitettu varasto, jossa kellari ja ulkoterasseja. Paitsi sisustukseltaan, talo on loistava myös talotekniikaltaan ja siisteydeltään, käytön jälkiä ei löydä mistään. Kaikki tilat ovat väljiä ja järkevästi suunniteltuja. Upeasti viherrakennettu, rauhaisa, 1271 m²:n tontti rajoittuu puistoon ja on päättyvän tien päässä. Säästä hermojasi, tässä oiva vaihtoehto rakentamiselle ja mikä sijainti.

Hintapyyntö: 391.000 €