Ajankohtaista

Tämä talo sijaitsee Tammelassa, Saaren kylässä, Pyhäjärven ja Kuivajärven läheisyydessä, 2190 m²:n loivalla, eteläisellä rinnetontilla ja soveltuu näin vakituiseksi kodiksi tai tasokkaaksi kakkosasunnoksi.

Osoite: Portaantie 658, Tammela, Saari. (31340 Tammela Porras)

Täällä voit tehdä etätöitä valokuidun nopeudella, elää idyllisessä maalaismaisemassa. Pihasta näköyhteys Määrlammiin. Paikalla rakennettu talo on valmistunut 1992. Tilaa löytyy 80/144 m². Näihin neliöihin mahtuu olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, wc, iso eteisaula, autotalli, verstas/ kellari, kuisti ja parveke. Talo on hyvässä kunnossa ja kuntotutkimus vastikään tehty. Pihassa puuliiteri/varasto ja huvimaja. Tilalla on paljon oikeuksia yhteisiin vesialueisiin mm: Saaren salmeen Pyhäjärvellä, Ruostejärveen jne. Tammelan keskustaan noin 6 km ja koulukin löytyy.

Hintapyyntö: 109.000 €

Tämä tasokas maalämpötalo on valmistunut Talsoilaan vuonna 2013.

Osoite: Pellervonkatu 13, 30420 Forssa.

Pinta-alaa 247/285 m² ja tilat yhdessä tasossa. Upeasti viherrakennettu, rauhaisa 1271 m²:n tontti rajoittuu puistoon ja on päättyvän tien päässä. Talosta löytyy 3 makuuhuonetta, keittiö avautuu olohuoneeseen, ruokailutila, takkahuone, eteisaula, kodinhoitohuone, jatkeena iso, lämmin varasto, pesuhuone, sauna, 2 x wc, autotalli, jonka jatkeena lämmin varasto ja tekninen tila. Lisäksi katettu, lasitettu terassi, katettu lasitettu varasto, jossa kellari ja ulkoterasseja. Paitsi sisustukseltaan, talo on loistava myös talotekniikaltaan ja siisteydeltään, käytön jälkiä ei löydä mistään. Kaikki tilat ovat väljiä ja järkevästi suunniteltuja. Säästä hermojasi, tässä oiva vaihtoehto rakentamiselle ja mikä sijainti.

Hintapyyntö: 391.000 €

Kuivajärven rannalla, kauniilla 3604 m²:n rantatontilla 1997 valmistunut rinneratkaisuna toteutettu omakotitalo, jossa tilaa 208 m²/ 243 m².

Osoite: Tyrynkuja 63, 31340 Tammela Porras.

Nyt ollaan Albert Edelfeltin maalaamissa maisemissa – Kaukolanharju auringonlaskun aikaan on maalattu läheisestä Kaukolan näkötornista. Rantaviivaa Kuivajärveen 70 m, hyvä uimasyvyys. Talosta löytyy olohuone, jatkeena ruokailuhuone, keittiö, 3 makuuhuonetta, wc, vaatehuone, pukuhuone/ khh, pesuhuone/wc, sauna, varasto ja säilytystilaa. Terassi ja 2 talon levyistä parveketta järven suuntaan. Todella hyvin rakennettu talo ja harvinainen sijainti. Kuivajärvellä on paljon suojelualueita, joten asutusta ja mökkejä on vähän. Oman rannan lisäksi vesioikeuksia. Tammelan keskustaan n.10 km, Forssaan n. 18 km, reilu tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulle.

Hintapyyntö: 325.000 €

Ryhdikäs, 1951 rakennettu rintamamiestalo, ei hajuja ja siisti. Tilaa sisämitoin n. 63/112 m².

Osoite: Pispansaarenkatu 22, 30420 Forssa

Tilava, valoisa olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen, wc ja veranta. Yläkerrassa makuuhuone, wc, pesuhuone, sauna ja varastotilaa. Kaipaa kyllä kaikenlaista remonttia, mutta niitä voi tehdä omaan tahtiin. Lisäksi talousrakennus, n. 40 m², jossa parhaat päivänsä nähnyt pihasauna, puuliiteri ja varastotilaa. Tontin pinta-ala on 1243 m². Vihreän vehreä, tasainen, piha-alue Pispansaarenkadun ja Koskivuorenkadun kulmauksessa. Kasvillisuus peittää piha-aluetta hyvin ja ilmansuunnat ovat aivan ihanteelliset. Tulepas katsomaan ja nuuskimaan, talossa kaikki pelaa, muuttaa voi vaikka heti.

Hintapyyntö: 58.000 €

Vuonna 1961 rakennettu, kaunis, tiilirunkoinen, rapattu talo 2000 m²:n aurinkoisella, rauhallisella tontilla upean kallion suojassa.

Osoite: Lahnatie 9, 31700 Urjala as.

Tontti rajoittuu puistoalueeseen. Voit vain odottaa kun vanhat omenapuut puhkeavat kukkaan tällä hienosti hoidetulla pihalla. Talon pinta-ala on noin 94/187 m², keittiö, olohuone, 2x makuuhuone, wc ja eteinen, alakerrassa pukuhuone, sauna, talouskellarit, verstashuone ja autotalli. Yläkerta on rakentamaton. Vajaan kilometrin säteeltä löytyy mm. Lamminharjun Frisbeegolf, Paskolammen uimaranta, laavu, Lamminharjun kuntoportaat ja urheilukenttä. Jäähallille reilu kilometri. Talosta on ja tontista on pidetty hyvää huolta, niinpä sinne voit muuttaa vaikka heti.

Hintapyyntö: 69.000 €

Yliskylässä lämminhenkinen, 1957 rakennettu tilava omakotitalo, melkein Forssan keskustassa. Tilaa yhteensä 145 m²/ 295 m². Otetaan ehkä kaksio vaihdossa.

Osoite: Ameriikanraitti 10 A, 30420 Forssa.

Paritalo, jolla tonttia yhteensä 1115 m² ja tästä puolet asunnon A käytössä. Taloa on paljon saneerattu vuosien varrella, mutta henki on säilynyt. Olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja 2x wc, noin 97 m². Yläkerrassa olohuone, makuuhuone, keittokomero, aula ja wc, noin 48 m². Ylä- ja alakerran asunnot voi yhdistää, tai pitää erillisinä ja vaikkapa vuokrata. Kellarikerroksessa harrastehuone, baarikeittiöhuone, tilapäinen yöpymishuone, iso varastohuone ja talouskellarit, noin 100 m². Ullakolla varastotilaa noin 50 m². Kaikissa asuinkerroksen huoneissa tulisijat. Alakerrassa ja asuinkerroksessa on ilmalämpöpumput. Kosteissa tiloissa lattialämpö ja lisäksi sähköpatterit. Tämä asunto taipuu moneksi ja tilaa piisaa, mutta kaikkia ei tarvitse lämmittää, jos ei halua.

Hintapyyntö: 108.000 €

Tarjolla ryhdikäs, tilava, 1997 rakennettu talo, pinta-ala 107/173 m², joka olut jo hetken ilman hoitajaa. Tule herättämään tämä Prinsessa Ruusunen unestaan, muuttaa voit vaikka heti.

Osoite: Koolmannintie 10, 31760 Urjala.

Talossa iso olohuone, jossa kaunis kaakeliuuni ja keittiön suuntaan leivinuuni, tupakeittiö, 3 x makuuhuone, kodinhoitohuone, pesuhuone/wc, sauna, wc, vaatehuone, aula, tuulikaappi, autotalli, 2x varasto, käyttöullakko ja kellari. Hieno loiva rinnetontti 2195 m², istutuksia, nurmikkoa, koristepuita. Tilalla on oikeudet Laukeelan kylän yhteisiin vesialueisiin. Kaupat ihan lähellä ja hetkessä olet ysitiellä.

Hintapyyntö: 158.000 €

Rutajärven läheisyydessä, Nuutajärven historiallisessa maisemassa kiinteistö, jolla voi olla monta käyttötarkoitusta. Normaalin kodin lisäksi tasokas loma-asunto, tai vaikka koti kahdelle perheelle.

Osoite: Miljoonatie 1, 31160 Nuutajärvi

1964 on rakennettu tehtaan työläisille kahden perheen talo, joka myöhemmin remontoitu yhden perheen kodiksi. Kaksi olohuonetta avattu yhdeksi isoksi, 3 makuuhuonetta, keittiö, kaksi wc:tä ja vaatehuone. Asuintilojen pinta-ala 113 m². Lisäksi kellaritiloissa sauna, pesuhuone, pukuhuone, askarteluhuone, varasto ja tekniset tilat noin 38 m². Talo on hyvässä kunnossa, mm. Katto uusittu 2019, keittiöremontti ja ulkomaalaus 2021. Sisätilat osin remontoitu ja osin voit jatkaa oman makusi mukaan, muuttaa voi heti. Uskomattomat harrastusmahdollisuudet. Erityisesti Rutajärven ja kunnan hoitaman uimarannan läheisyys tekevät tästä myös loistavan kakkoskodin.

Hintapyyntö: 39.000 €

Hirsirunkoiseen taloon Ihan pintaremontti ei nyt auta, mutta kannattaa katsoa mikä sijainti.

Osoite: Einonkuja 4, 30100 Forssa.

Tässä 1885 rakennettu hirsirunkoinen omakotitalo 577 m2 tontilla, aivan keskustassa, paraatipaikalla. Ympärille kaavoitettu pientaloalue, jonka tarkoituksena uudistua vanhaa kunnioittaen. Asemakaavan mukaan tänne saa rakentaa talon 165 m² ja talousrakennuksen 65 m². Nyt alakerrassa 2xmh, joissa pystymuurit sekä olohuone. Keittiössä ja apukeittiössä puuhellat. Yläkerrassa tilava huone, aula sekä säilytystilaa. Piharakennus, 32 m2, toimii varastona. Forssan suurimmat ostoskeskukset, urheilutalo, uimahalli, koulut ym. muutamien satojen metrin päässä. Tee tänne perheellesi koti ja saatte olla omassa rauhassa, puutaloalueella, keskustan palvelujen läheisyydessä.

Hintapyyntö: 15.000 €

Aivan Laukeelan keskustassa, kirkon ja seurojentalon alapuolella, eteläisellä rinteellä, historiallisten rakennusten ympäröimänä 1959 rakennettu jämäkkä talo.

Osoite: Pouruntie 4, 31760 Urjala.

Sisätilat retrohenkiset, mutta hyvin siistit. Olohuone, ruokasali, kaksi makuuhuonetta, keittiö, sauna, pesuhuone, khh, wc, eteinen ja kuisti. Yläkerrassa makuuhuone (kesähuone?) ja toiseen päähän voi vielä rakentaa lisää vaikkapa varastotilaa, jos tilanpuute iskee. Kellarikerroksessa autotalli ja varastotilaa. Asuintilaa noin 140 m² (ulkomitoin), yläkerta ei ole tässä mukana. Aurinkoisen ja rauhallisen loivan rinnetontin pinta-ala on 1500 m², jossa marjapensaita ja omenapuita. Taloa voit remontoida projekti kerrallaan makusi ja lompakkosi mukaan, mutta asua voit vallan mainiosti näinkin.

Hintapyyntö: 79.000 €

Kuustossa, upealla 998 m²:n rehevällä puutarhatontilla odottaa uusia asukkaita jykevä, 1988 rakennettu Kivi-Parma kivitalo.

Osoite: Suutarinkuja 5, 30100 Forssa.

Tilaa löytyy 151/195,5 m². Näihin neliöihin mahtuu todella iso olohuone, jossa oleskelutila, ruokailu ja kirjasto varaavalla takalla varustettuna, 2 makuuhuonetta, tilava keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 x wc, vaatehuone, aula, lämmin varasto ja lämmin autotalli. Tontilla satoisia omenapuita, kirsikkapuu, viini- ja karviaismarjapensaita, paljon perennoja ja koristepensaita. Taloa on rakkaudella hoidettu, kaikki toimii ja on hyvässä kunnossa. Sopii myös liikuntarajoitteiselle, ei portaita ja väljät tilat sisällä.Hieno sijainti.

Hintapyyntö: 199.000 €