Lamminrannassa, hyvien urheilu- ja harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä, paljon remontoidussa taloyhtiössä tarjolla siisti, saunallinen rivitalokolmio.

Osoite: Saarelankatu 4 A 5, 30100 Forssa.

Iso olohuone, keittiö, ruokailu, 2 x makuuhuone, pesuhuone, sauna, wc, vaatehuone ja eteinen, joka kivasti avautuu olohuoneeseen, 83 m² + terassi ja varasto. Tilat yhdessä tasossa, ei portaita. Todella kiva, väljä pohjaratkaisu. Myös Linikkalanlammi, terveyskeskus ja sairaala lähellä. Mahdollisuus ostaa myös erillinen autotalliosake 4.700 €:n hintaan.

Hintapyyntö: 87.000 € + laina 10.000 €. Autotalli 4.700 €.

Rauhallisella alueella, Pyhäjärven läheisyydessä, Tammelan keskustassa, rivitalon toisessa kerroksessa järvinäköalalla varustettu saunallinen kaksio ja vielä päätyhuoneisto.

Osoite: Eskontie 4 as 10, 31300 Tammela.

Täältä löytyy olohuone, keittokomero, makuuhuone, pesuhuone/wc ja sauna 50,5 m2. Lisäksi lasitettu ja kunnostettu parveke, josta upeat näkymät etelän suunnassa siintävälle Pyhäjärvelle ja ulko-ovea vastapäätä on tilava varasto. Sisäpihalta löytyy vielä lasten leikkipaikka. Pyhäjärven rantaan ja kunnan venepaikkaan matkaa 200 metriä ja pohjoisen puolella Tammelan keskusta ja kaikki palvelut saman matkan päässä. Sopii vaikka kakkosasunnoksi, mikäli kaipaat tasokasta tukikohtaa upealla sijainnilla. Hoitovastike vain 156 €/kk ja siihen sisältyy vesi. Mahdollisuus ostaa myös autotalli 5.000 €:n hintaan.

Hintapyyntö: 76.000 € + lainaosuus n. 3.000 € Autotalli 5.000 €

Maalämpötalossa heti vapaana oleva, kolme huonetta, keittiö ja sauna, 83 m².

Osoite: Rivitie 4 B 6, 31600 Jokioinen.

Tilat kahdessa tasossa. Sisääntulokerroksessa keittiö, ruokailutila, olohuone ja wc. Alakerrassa sauna, pesuhuone ja kaksi makuuhuonetta sekä iso vaatehuone. Taloyhtiö siirtynyt maalämpöjärjestelmään 2009. Keskustaan matkaa noin 1,5 km. Rauhallinen pihapiiri ja taloyhtiö. Huoneistoon kuuluu oma autotalli.

Hintapyyntö: 79.000 €

Kauniisti remontoitu, tilava, muuttovalmis 84 m²:n koti odottaa uutta perhettä ja lemmikilläkin on tilava, etelän/lännen suuntainen aidattu piha-alue.

Osoite: Pehtoorintie 2 B 5, 31600 Jokioinen.

Kyseessä päätyasunto ja tilat yhdessä tasossa. Pesutilat ja sauna remontoitu 2015 ja muuten pintaremontoitu myös viime vuosien varrella. Taloyhtiön kattoremontti valmistunut 2017 ja käyttövesiputkisto uusittu 2019, ovet ja ikkunat 2021. Jokaisella asunnolla oma autokatospaikka. Keskustaan matkaa noin 1,5 km. Rauhallinen taloyhtiö, tässä talossa asut kuin paritalossa.

Hintapyyntö: 65.000 € + lainaosuus n. 22.000 €

Maalämpötalossa, jossa myös käyttövesiremontti tehty, sinua odottaa vapaana oleva 85 m²:n rivitalokoti.

Osoite: Hykkiläntie 60 as 3, 31300 Tammela.

Olohuone, ruokailutila, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, vaatehuone, erillinen wc ja kaksi terassia. Isolla tontilla asut kuin maalla, mutta kuitenkin lähellä palveluja, Kuivajärveä, Tammelan Pyhäjärveä ja siellä olevaa uimapaikkaa. Asumiskustannukset hyvin maltilliset. Keittiö kaipaa uudistamista, mutta tälläkin tulet toimeen, jos remontti ei tällä hetkellä miellytä. Melko isolle takapihalle saa halutessaan aidattua alueen vaikkapa lemmikeille. Tuo lapsesi maalle, hyvätasoiset Tammelan koulut ja päiväkodit käytössäsi.

Hintapyyntö: 69.000 €.

Maalämpötalo, käyttövesi tehty, etelänpuolen ovet ja ikkunat uusittu, asunto remontoitu ja kaikki korjaukset maksettu. Tässä Oh, 3x mh, k, s, 106 m², vajaa kilometri keskustasta.

Osoite: Silmäkalliontie 10 as 9, 31600 Jokioinen.

On sitten todella edullista asumista näin isossa asunnossa. Ei tiedossa olevia tulevia korjauksia. Sisääntulokerroksessa olohuone, josta käynti koko huoneiston levyiselle parvekkeelle, keittiö, ruokailu, makuuhuone, vaatehuone, kuraeteinen ja upea uusittu wc.  Alakerrassa kaksi huonetta, wc, pesuhuone ja sauna. Toisesta huoneesta käynti ulos kivalle ja suojaisalle takapihalle, jossa terassi. Autokatospaikka pihassa. Pitäisi kelvata.

Hintapyyntö: 85.000 €