Ajankohtaista

Kaunis rivitalokolmio upealla piha-alueella varustettuna.

Osoite: Vanamokuja 2 B 7, 30420 Forssa.

Paavolan asuinalueella, maalämpö taloyhtiössä, yhdessä tasossa oleva rivitalohuoneisto, jossa olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, pesutilat ja sauna, 80 m². Huoneisto remontoitu lähes kokonaan 2012, pesuhuoneen kalusteet 2017 ja on nyt todella hienossa kunnossa. Tässä taloyhtiössä on edulliset asumiskustannukset. Terassialue on todella upea. Täysin muuttovalmis kaunis koti hyvässä taloyhtiössä.

Hintapyyntö: 109.000 €

Esittely: 03.10.2023 klo. 17:00-17:30 ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Jani Hirsimäki Myyntiedustaja, puhelin 040 7733430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com. Tervetuloa!

Luhtitalon alimmassa tasossa, siistikuntoinen 60 m²:n kaksio.

Osoite: Linikkalankatu 13 B 6, 30100 Forssa.

Keittiö, ruokailutila, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone, vaatehuone ja eteinen. Tästä saat oman näköisesi pienellä pintafiksauksella. Oma terassi etelän suuntaan on kiva. Valoisa asunto, ilman ensimmäistäkään porrasta. Keskeinen sijainti sairaalan, terveyskeskuksen, urheilukentän ja jäähallin läheisyydessä. Myös hyvä sijoituskohde. Mahdollisuus ostaa autotalli 4.500 €.

Hintapyyntö: 49.000 € + Autotalli 4.500 €

Upeasti remontoitu rivitalon päätyasunto, 85 m², rauhallisessa, vehreässä ympäristössä Paavolan asuinalueella.

Osoite: Metsäkalliontie 4 C 18, 30420 Forssa.

Asuinkerroksessa olohuone, avokeittiö, ruokailutila, eteinen, wc ja parveke. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, sauna, pesuhuone/wc, jossa tilaa myös kodinhoidolle. Vuosina 2013-14 asunto on kunnostettu/uudistettu aivan kokonaan, mm. keittiön turhat seinät purettu ja pesuhuone remontti tehty. Sisääntulon yhteydessä iso, oma piha-alue ja varasto. Taloyhtiöllä reilu puolen hehtaarin tontti, jossa mm. lapsille hieno leikkikenttä keinuineen ja hiekkalaatikoineen. Myös pelikenttää riittää ja pururadalla voi purkaa liiaksi kuormittuneita akkuja. Kannattaa käydä katsastamassa, oikeasti upea asunto.

Hintapyyntö: 89.000 €

Mitä tykkäät tuosta takapihasta – miten kalustat tuon hulpakan terassin ja eikö olekin kiva terassilla pitää lapsia silmällä, kun leikkivät puistossa.

Osoite: Metsäkalliontie 4 A 5, 30420 Forssa.

Kolmen makuuhuoneen koti, jossa neliöitä 102. Tietenkin vielä olohuone, keittiö, ruokailutila, wc, pesuhuone/khh/wc ja sauna. Asunnossa iso, hieno ja osittain katettu terassi. Heti terassin jatkeena, muutamaa porrasta alempana lapsille loistava leikkikenttä keinuineen ja hiekkalaatikoineen. Myös pelikenttää riittää ja pururadalla voi purkaa liiaksi kuormittuneita akkuja. Kannattaa käydä katsastamassa, oikeasti lapsiperheelle unelmapaikka.

Hintapyyntö: 79.000 €

Maalämpötalossa, jossa myös käyttövesi tehty, sinua odottaa 79,5 m²:n rivitalokoti. Täältä löytyy loistavat leikki-, koulu- ja harrastusmahdollisuudet lapsille.

Osoite: Akselinkuja 2 A 4, 30100 Forssa.

Päätyasunto, jossa iso terassi ja reilu parveke. Olohuone, ruokailutila, pieni keittiö, wc ja eteinen. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, pesuhuone/wc, sauna ja vaatehuone. Keittiö ja pesutilat kaipaavat uudistamista, mutta tälläkin tulet toimeen, jos remontti ei tällä hetkellä sovi suunnitelmiin. Kouluun ja uimapaikkaan lähes näköyhteys, lenkkipolut takapihalta. Asumiskustannukset hyvin maltilliset. Rauhallinen, lapsiystävällinen alue asua.

Hintapyyntö: 63.000 € + laina n. 16.000 €

Koijärvellä, 1984 rakennetussa rivitalossa tarjolla siisti ja aurinkoinen 81 m²:n rivitalokolmio.

Osoite: Koijärventie 390 as 5, 31130 Koijärvi.

Näistä neliöistä löytyy olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, pesuhuone, sauna ja wc sekä pankkiholvi, jota voit käyttää esimerkiksi työhuoneena. Lisäksi vielä autotalli. Rauhaisa piha-alue, jossa istutuksia ja nurmea. Taloon asennettu vuonna -20 uusi peltikate ja kattoturvatuotteet.

Hintapyyntö: 39.500 € + lainaosuus n. 17.000 €

Laita autosi suojaan takatalvelta ja kesän kuumalta auringonpaahteelta.

Osoite: Saarelankatu 6 AT 4, 30100 Forssa.

Tarjolla 14 m² autotalli hyvällä paikalla ja hyvin hoidetussa taloyhtiössä. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä Jani Hirsimäki p. 040 7733430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com.

Hintapyyntö: 4.400 € + laina noin 300 €

Maalämpötalossa, jossa myös käyttövesiremontti tehty, sinua odottaa 85 m²:n rivitalokoti vuokralaisella varustettuna.

Osoite: Hykkiläntie 60 as 3, 31300 Tammela.

Olohuone, ruokailutila, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, vaatehuone, erillinen wc ja kaksi terassia. Isolla tontilla asut kuin maalla, mutta kuitenkin lähellä palveluja, Kuivajärveä, Tammelan Pyhäjärveä ja siellä olevaa uimapaikkaa. Asumiskustannukset hyvin maltilliset. Keittiö kaipaa uudistamista, mutta tälläkin tulet toimeen, jos remontti ei tällä hetkellä miellytä. Melko isolle takapihalle saa halutessaan aidattua alueen vaikkapa lemmikeille. Tuo lapsesi maalle, hyvätasoiset Tammelan koulut ja päiväkodit käytössäsi.

Hintapyyntö: 69.000 €.

Maalämpötalo, käyttövesi tehty, etelänpuolen ovet ja ikkunat uusittu, asunto remontoitu ja kaikki korjaukset maksettu. Tässä Oh, 3x mh, k, s, 106 m², vajaa kilometri keskustasta.

Osoite: Silmäkalliontie 10 as 9, 31600 Jokioinen.

On sitten todella edullista asumista näin isossa asunnossa. Ei tiedossa olevia tulevia korjauksia. Sisääntulokerroksessa olohuone, josta käynti koko huoneiston levyiselle parvekkeelle, keittiö, ruokailu, makuuhuone, vaatehuone, kuraeteinen ja upea uusittu wc.  Alakerrassa kaksi huonetta, wc, pesuhuone ja sauna. Toisesta huoneesta käynti ulos kivalle ja suojaisalle takapihalle, jossa terassi. Autokatospaikka pihassa. Pitäisi kelvata.

Hintapyyntö: 85.000 €