Ajankohtaista

Vuonna 1930 Eero ja Hilda rakensivat Kirkkoharjun kupeeseen itselleen sievän pirtin. Kauan ei nuorta onnea riittänyt, syttyi sota, josta Eero ei koskaan palannut.

Osoite: Puistotie 22, 31640 Humppila.

Hilda asusti pirttiä ja hänen jälkeensä uudet asukkaat ovat myös sitä vaalineet. Nyt on tarjolla kuvankaunis mummonmökki, joka myydään vastuulliselle ostajalle. Mökissä eteinen, tupa ja keittiö, 20 m², yläkerrassa matalaa nukkumatilaa neljälle. Lisäksi pihasauna, huvimaja, varastorakennus ja leikkimökki. Perusteellisen kaunis loiva, eteläinen rinnetontti 1900 m², jossa omenapuita, koristeomenapuita, kaunis tammi, marjapensaita ja perennoja. Lenkkipolut lähtevät melkein omalta tontilta. Humppilan palvelut käden ulottuvilla ja uimaan pääsee Koivistonlammin rantaan.

Hintapyyntö: 59.000 €

Oma loma-asunto Torrolla, kolmen kilometrin päässä Torronsuon kansallispuistosta.

Osoite: Kissanhännäntie 74, 31300 Tammela, Torro.

Vuonna 1985 rakennettu mökki sijaitsee eteläisellä, luonnonvaraisella, 2150 m² tontilla ja pinta-alaa mökillä on 18 m² / 24 m². Ulkosauna, joka purettu ja tilalle tehty uusi 2022, n. 15 m². Lisäksi vielä puusee, puuvaja ja käytöstä poistettu maakellari. Kaksi kaivoa, ainakin toinen pitää puhdistaa, sähkö puuttuu ja keittiö puuttuu. Täällä on vielä paljon puuhaa, mutta mitäs se huutokauppakeisari sanookaan: hullu se on joka ei jotain tarjoa….

Hintapyyntö: 32.000 €

Talviasuttava hirsimökki ja paljon piharakennuksia odottaa uusia lomanviettäjiä Teurajärven rantamilla.

Osoite: Mertalammintie 169, 31230 Tammela, Susikas.

1995 rakennetun ja 2010 laajennetun mökin pinta-ala on noin 56/83 m² + kuisti. Täältä löytyy sisäkäymälä, sähköt, oma kaivo, takka, ilmalämpöpumput ym. Pihasaunassa saat kunnon löylyt ja välillä voit pulahtaa terassille upotettuun kylpytynnyriin. Saunatuvassa on takka ja parvi, vaikkapa vieraiden yöpymiseen. Voit halutessasi lämmittää myös yhteiskäytössä olevan rantasaunan ja pulahtaa laiturilta Teurajärveen, jonne matkaa 100 metriä. Lisäksi autotalli, kahden auton autokatos, talli, varasto/ puusuoja, maakellari, puusee, grillikatos ja kasvihuone. Aurinkoinen, rehevä Mustialan yhteismetsän vuokratontti on kooltaan 2500 m² ja vuosivuokra 1.037 €/v. Toiseksi viimeinen mökki tien päässä, ei naapureita näköyhteydellä.

Hintapyyntö: 129.000 €