Aivan mahtava aurinkoinen 2180 m²:n tontti, oma lähde pohjainen lampi, siisti mökki, vierasaitta, kaksi huvimajaa, varasto ja puuvaja.

Osoite: Arolantie 81, 31380 Letku, Tammela.

Pihassa paljon istutuksia, omena- ja luumupuita, marjapensaita, kasvimaata ja kasvihuone. Ahertamisen jälkeen kesähelteillä voit käydä lammessa vilvoittautumassa. Tontin rajalla virtaa vielä myös pieni joki. Mökissä on tupakeittiö, makuuhuone, sauna, eteinen ja tilava kuisti, yhteensä n. 45 m². Varastorakennuksessa puusee ja patterilla varustettuna. Tilalta löytyy pumpulla varustettu kaivo, sähköt ja vesioikeuksia useisiin järviin, mm. Ruostejärvi, Valkjärvi, Valajärvi, ym. Hyvät kulkuyhteydet, vireä Letkun kyläyhteisö ja Tammelan tarjoamat useat virikkeet. Tämä kohde antaa todella rahoille vastinetta.

Kuvat ja videon näet myös alla olevasta linkistä

https://youtu.be/6GcAnIsu45E

Hintapyyntö: 47.000 €

Tässä Mellilän Hirsityön rakentama hirsimökki vuodelta 1998, sekä puuvaja/varasto, puusee, 2600 m² aurinkoinen tontti ja kunnan vesi.

Osoite: Saharannantie 106, 32260 Kojonperä, Loimaa.

Täällä on vain mökkeilty, joten tontti kaipaa viherpeukalon kädenjälkeä, eikä mökille maalikaan pahaa tee. Kun nämä teet, sinulla on hieno hirsimökki, jossa tupa, avokeittiö, ruokailutila, sauna sekä pukuhuone noin 40 m² + parvi ja terassin kanssa yhteensä 54 m² . Pesutilat ja sauna lattialämmityksellä ja laatoitettu, saunassa suihku. Kunnan vesi tulee saunan seinään ja lauteiden alla on vesivaraaja. Sekä puilla lämpiävä että sähkölämmitteinen kiuas. Kuiva, luonnonvarainen, kumpareikas tontti. Aika tasokas hintaisekseen.

Hintapyyntö: 39.000 €.