Tule asumaan kahden kansallispuiston Tammelaan. Täältä löytyy Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot sekä vielä aivan lähellä Kukkuramäkeä Saaren kansanpuisto.

Osoite: Kukkuramäenkuja 58, 31300 Tammela.

Tarjolla alueen toiseksi viimeinen rakentamaton 2963 m²:n omakotitalotontti, upeassa ympäristössä, Pyhäjärven tuntumassa, järvinäkymällä. Alueella asemakaava, kaavan mukainen rakennusoikeus 300 m². Venevalkama oikeus Pyhäjärveen, vesioikeuksia ja paljon upeita uimarantoja lähistöllä. Tammelan keskustaan matkaa vain noin 3 kilometriä. Tinkiminenkin on jo hoidettu, pääset helpolla.

Hintapyyntö: 29.500 €

Nyt on se vuodenaika, että pesänrakennus on mielessä. Tällä kerralla voit rakentaa ihan Forssan keskustaan, lähelle palveluja ja harrastusmahdollisuuksia.

Osoite: Ameriikanraitti 1, 30420 Forssa.

Tämä 1035 neliön tontti sijaitsee asemakaava-alueella. Rakennusoikeutta on 0,25, eli 258 m², josta autotallille pitää varata 20 %, eli noin 50 m². Tontti vaikuttaa suuremmalta, koska kaupungin istutukset rajaavat tonttia Kuhlankadun sivulta ja lämmintä leipääkin voi hakea aamukahville heti kadun toiselta puolelta.

Hintapyyntö: 19.000 €