Edellinen
Seuraava

Mitä sinä suunnittelisit tähän kiinteistöön – senioritalo – myytäviä asuntoja – hoiva-alan-/sairaalapalveluja – etätyöskentelykeskuksen – vai jatkaisitko ravintola- hotellitoimintaa?

Vain taivas on rajana.  Loimijoen varressa, Koskisillan kupeessa, 1235/1442 m² ravintola ja hotellitiloja kuudessa kerroksessa. Kiinteistössä mm. käyttövedet ja hissit uusittu, hotellihuoneita remontoitu jne. Hyväkuntoinen kiinteistö ja optimi sijainnilla. Ota yhteyttä ja tule neuvottelemaan.

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Turuntie 1, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Keskellä kaupunkia, Loimijoen varressa, puiston laidassa, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Ravintola- ja hotellitilaa yhtiöjärjestyksen mukaan 1235 ja jyvitetty pinta-ala 1442 m². Erikokoisia hotellihuoneita 16 kpl, joista osa yhden hengen, osa kahden huoneen yhdistettyjä isompia, kaikki siistejä ja käytössä, osa lähi-aikoina remontoituja ja joissakin jopa sauna. Lisäksi va-rasto ja toimistotiloja.
Kiinteistötunnus:061-7-1-1
Kerros / hissi:Kiinteistössä on kuusi kerrosta. Pieni kellaritila, 1. kerros vastaanottotilat ja ravintolatilaa, 2. kerros koko talon levyinen ja pituinen ravintolasali keittiöineen, 3. ja 4. kerros hotellihuoneita ja 5. saunaosasto. Kiinteistössä on kaksi hissiä.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on oma tontti 3606 m², joka rajoittuu takapuolelta Loimijoen rantapuistoon ja julkisivu on Koskisillalle sekä liikenneympyrään päin.
Ranta / järvi:Loimijoen rannan tuntumassa.
Parveke / terassi:Saunaosaston yhteydessä viidennessä kerroksessa on kattoterassi ja maan tasalla länsisuunnassa puiston puo-lella on terassi.
Keittiö:Toisen kerroksen, eli ravintolasalin jatkeena on tilava keittiö, varasto- ja toimistotiloineen. Tämä keittiö kuitenkin sijaitsee maisemiltaan talon upeimmassa päädyssä. Kannattaa huomioida, jos käyttötarkoitusta muuttaa.
Saunaosasto:Kuudennessa kerroksessa on tilava saunaosasto. Saunatuvassa/pukuhuoneessa, entisessä takkahuoneessa on wc ja pieni keittiö tilan jatkeena. Pesuhuoneeseen mahtuu kerralla useampikin ja sauna on todella väljä. Maisemat tietenkin aivan hienot, ja kattoterassille pääsee vilvoittelemaan.
Asunnon kunto:Hotellihuoneet siistejä ja toiminnassa, osa lähiaikoina laa-jennettu, kylpyhuoneet kunnostettu ja varustettu suihkukaapein ja osassa sauna. Ravintolatilat normaalia tasoa, keittiö toimiva, mutta voisi uudistaakin. Uudet asialliset Koneen hissit ja siistit porraskäytävät. Korjaustarve riippuu täysin tulevasta käyttötarkoituksesta.
Vapautuminen:Hotelli Koskenniska on toiminnassa ja vapautuu sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Kiinteistö Oy Pyörninmäki. Ly 0145590-4.
Isännöinti:Op Koti Lounaismaa Oy, Mari Moisander 010 2561311, mari.moisander@op.fi. Kiinteistönhuolto: Envor Palvelut Oy.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:4.580 €/kk + alv.
Rahoitusvastike:1.012 €/kk + alv.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1962
Rakennusaine / katto:Betoni/puu, tasakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö. Vesikeskuslämmitys, jakotapa pattereilla.
Energialuokka:B 2013
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 1, hissejä 2 kpl, asuntoja 4, liiketiloja 14 kpl, muita tiloja 14 kpl.
Autopaikat:Rakennusoikeuden mukainen autopaikkavelvoite 34 kpl. Kiinteistö takapuolella ja edessä on tilavat pysäköintipaikat ja Hotellin edustalla vinoparkkeja.
Yhteiset tilat:Kylmäkellari, väestösuoja, ulkoiluvälinevarasto, ja huo-neistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:2020 kaukolämpökeskuksen uusiminen, 2017 hissien pe-ruskorjaus, 2012 pihatason uusiminen, 2011 käyttöve-siputkiston uusiminen, huoneistokohtaiset vesimittarit, 2008 talon julkisivumaalaus.
Tulevat korjaukset:Hotellin/asuintilojen pohjoispuolen ikkunoiden uusiminen 2022, viemäreiden sukitus 2025.
Hintapyyntö:415.000 € + lainaosuus n. 70.000 €