Edellinen
Seuraava

Tämä tasokas maalämpötalo on valmistunut Talsoilaan vuonna 2013.

Pinta-alaa 247/285 m² ja tilat yhdessä tasossa. Upeasti viherrakennettu, rauhaisa 1271 m²:n tontti rajoittuu puistoon ja on päättyvän tien päässä. Talosta löytyy 3 makuuhuonetta, keittiö avautuu olohuoneeseen, ruokailutila, takkahuone, eteisaula, kodinhoitohuone, jatkeena iso, lämmin varasto, pesuhuone, sauna, 2 x wc, autotalli, jonka jatkeena lämmin varasto ja tekninen tila. Lisäksi katettu, lasitettu terassi, katettu lasitettu varasto, jossa kellari ja ulkoterasseja. Paitsi sisustukseltaan, talo on loistava myös talotekniikaltaan ja siisteydeltään, käytön jälkiä ei löydä mistään. Kaikki tilat ovat väljiä ja järkevästi suunniteltuja. Säästä hermojasi, tässä oiva vaihtoehto rakentamiselle ja mikä sijainti.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Pellervonkatu 13, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Kiinteistö sijaitsee Talsoilan kaupunginosassa, asemakaava alueella, e=0,25.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo, jossa 3 makuuhuonetta, keittiö avautuu olohuoneeseen, takkahuone, eteisaula, kodinhoitohuone, jatkeena iso, lämmin varasto, pesuhuone, sauna, 2 x wc, autotalli, jonka jatkeena lämmin varasto ja tekninen tila, 247/285 m², lisäksi katettu, lasitettu terassi, katettu lasitettu varasto, jossa kellari ja ulkoterasseja.
Kiinteistötunnus:61-8-197-7
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 250.273 euron edestä, joita voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Pellervonkadun viimeinen talo 1271 m²:n tontilla, joka rajautuu puistoalueeseen. Tontti on rakennettu pihasuunnitelman mukaisesti ja istutukset ovat parhaimmillaan. Etelä- ja länsiaurinko paistaa sopivasti terassialueille. Etupiha ja kulkureitit talon seinustalla on asvaltoitu.
Parveke / terassi:Takkahuoneesta avautuvat reilunkokoiset lasiset liukuovet lasitetulle terassille, josta taas voidaan jatkaa istutusten ympäröimään ulkoterassialueeseen. Lasitetulla terassilla on infrapunalämmitin ja katossa kekseliäs valaistus. Täällä voit jatkaa oleskelua syksymyöhään tai tänne voi tulla saunasta vilvoittelemaan ja olet katseilta suojassa. Keittiön sivustalla on myös pieni lasitettu terassi, jossa voi säilytellä vaikkapa ruokia ruuhka-aikoina ja siellä on myös pieni kellari. Tästä tilasta on helppo kattaa ruokapöytä kesäterassille (kokkaajan unelma).
Olohuone:Avara, valoisa olohuone, jossa ikkunoita kolmella seinällä. Valaistuksella on muutenkin iso sija tässä talossa. Varsinkin olohuoneessa katon syvennykseen asennettu taittava led-valaistus antaa pehmeää tunnelmaa ja spotit tuovat tehokkuutta tarvittaessa. Heti olohuoneen jatkeena ruokailutila, jonne heittämällä mahtuu toistakymmentä ruokailijaa nautiskelemaan pöydän antimista, eikä vieläkään ahdista. Ruokailutilassa myös isot ikkunat kahdessa suunnassa. Keskeisellä paikalla on lämpöä luovuttamassa ja tunnelmaa tuomassa Tiilerin varaava takka haudutusuunilla. Olohuoneessa ja koko talossa on laminaatti lattiassa ja seinät tapetoitu tai maalattu, olohuoneessa tapetoitu.
Makuuhuoneet:Kolme makuuhuonetta, joissa kaapistoja, lattioissa laminaatit ja seinät joko maalatut tai tapetoidut. Etenkin makuuhuoneissa korostuu kivasti alas lasketut isot ikkunat. Kivana yksityiskohtana voi mainita olo- ja ruokailuhuoneen pistorasiat verhotankojen yläpuolella, jonne voi ripustaa erilaisia joulu- tai kausivaloja ja ne voi sammuttaa aikuisten makuuhuoneesta.
Keittiö:Ja taas on tilaa tarjolla, tässä keittiössä ei ahdista. Vaaleat keittiökaapistot, vaaleat välitilalaatat ja ikkuna tekevät keittiöstä valoisan. AEG-kodinkoneet, uuni, induktioliesitaso, liesituuletin/huuva, integroitu astianpesukone, mikro ja Festivon kotikylmiö. Lattiassa rikkaimuri muruille. Keittiöstä käynti lasitetulle pikkukuistille, josta liukuovista kulku terassialueelle. Ruokailutilasta kerrottu olohuoneen yhteydessä.
Muut huoneet:Takkahuone: Tavallaan oman aulan kautta kuljetaan takkahuoneeseen. Samasta aulasta päästään pesutiloihin, saunaan ja kodinhoitotiloihin. Nämä tilat voi hienosti sulkea liukuovilla tilanteen niin vaatiessa. Takkahuoneen peräseinä on verhottu kivilaatoin, tai niin sitä luulisi, kyseessä kuitenkin 3D tapetti ja valaistus yhtä upea kuin muuallakin talossa. Myös täällä on Tiilerin varaava takka. Isoista liukuovista pääsee lasitetulle terassille, tai kesäaikaan voi suurentaa takkahuonetta reilusti.
Saunaosasto:Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloidut, sähkölämmitteinen hetivalmis kiuas. Vastakkain olevat upeat muotolauteet antavat mahdollisuuden isommallekin porukalle löylytellä yhdessä.
Pesu / wc-tilat:Pesutilassa kahdet suihkut, paljon tilaa ja pitkälle penkille voi istahtaa huilaamaan. Lattia laatoitettu ja seinissä vaaleat kaakelit. Pesutilasta käynti erilliseen wc:hen, joka palvelee myös takkahuoneen ja terassin oleskelijoita. Toinen wc on eteistilojen läheisyydessä. Molemmissa myös laattalattiat ja seinät kaakeloidut.
Kodinhoitohuone:Laattalattia ja paljon kaapistoja sekä pöytätasoa. Pesukoneliitäntä, vesipiste, lattiakaivo, käynti varastoon ja ulos.
Säilytystilat:Täällä niitä riittää. Makuuhuoneissa ja sisääntulon yhteydessä kaapistoja ja naulakkotila. Kodinhoitohuoneessa paljon kaapistoja ja jatkeena iso vaatehuone tai varasto, jossa mm. upea marmorilattia. Tilavan autotallin jatkeena vielä yksi varasto. Keittiöstä käynti lasitetulle terassille, josta pääsee pieneen kellaritilaan. Myös polttopuille on varattu oma katos ja kodinhoitohuoneen uloskäynnistä ne on helppo noutaa.
Eteistilat:Hulpakka eteisaula, jossa naulakkotilaa ja liukuovikaapistot peliovin.
Muut tilat:Autotalli: Tilava autotalli, jossa korkeat Mesvac- taiteovet automatiikalla. Laattalattia lattialämmöllä. Lattiakaivo, vesipiste ja käynti varastoon.
Asunnon kunto:Erinomainen, edelleen kuin uusi.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Muita maksuja:Sähkön kulutus noin 13.000 kWh vuodessa, sisältää käyttösähkön. Lisäksi puita on poltettu noin 5 m³. Kiinteistövero noin 637 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Forssan vesihuoltoliikelaitos Oy:n liittymät. Toisesta porakaivosta mahdollisuus nostaa kastelu- ja pesuvesiä.
Rakennettu:2013
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto katteena saumapelti. Paikalla tehty pitkästä tavarasta.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö vesikeskuslämmityksenä / lattialämpö kahdella kaivolla (90m). Nipen-pumput. Varaava takka haudutusuunilla, ja toinen takkahuoneessa. Maalämpöön on mahdollisuus liittää aurinkopaneelijärjestelmään.
Energialuokka:B2018
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla (Vallox). Viilentävä ilmapumppu kesän helteille asennettu 2022 (Toshiba).
Tulevat korjaukset:Ulkopintojen kymmenvuotismaalaus tulossa.
Hintapyyntö:391.000 €
Muuta:Keskuspölynimuri. Valokuitu.