Edellinen
Seuraava

Vuokralle kaunis ja tilava, 76,5 m²:n kolmio lasitetulla parvekkeella.

Keskustan palvelut aivan vieressä ja alle kilometrin päässä juna-asemalta. Kolmannessa kerroksessa oleva asunto, jossa olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, pesuhuone/wc, avara eteinen peilikaappeineen. Taloyhtiössä esim. ikkunat ja parvekeovet vaihdettu 2018 ja saunatilat uusittu 2020. Lapsiperheelle muuttovalmis koti, kun päiväkotikin aivan vieressä eikä kouluunkaan matkaa ole kuin alle kaksi kilometriä. Kotivakuutus vastuuvakuutuksella vaaditaan, luottotiedot tarkistetaan ja lemmikeistä neuvotellaan. Ota yhteyttä Jani Hirimäki, p. 040 7733430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ristonkuja 2 B 21, 31640 Humppila.
Tyyppi / pinta-ala:Kolmannen kerroksen avara asunto, jossa olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, pesuhuone/wc, eteinen ja lasitettu parveke. Yhtiöjärjestyksen mukaan 76,5 m².
Kerros / hissi:3/3 kerros, ei hissiä.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 3546 m² tontti.
Parveke / terassi:Lasitettu viihtyisä parveke.
Olohuone:Iso viihtyisä olohuone, jossa lattiassa laminaatti, seinät tapetoidut/maalattu ja katto myös maalattu. Kulku parvekkeelle ja toiseen makuuhuoneeseen.
Makuuhuoneet:Todella tilavat makuuhuoneet. Lattioissa muovimatto ja seinät tapetoidut sekä katot maalattu. Toisessa makuuhuoneessa kaapisto.
Keittiö:Keittiössä laminaatti lattiassa ja seinissä tapetti ja puolipaneeli. Välitilassa kivilaatta. Kodinkoneina astianpesukone, liesi, joka uusittu 3 vuotta sitten, liesituuletin ja kesällä 2023 uusittu jääkaappi/pakastin.
Saunaosasto:Taloyhtiössä kunnostettu sauna.
Pesu / wc-tilat:Pesuhuoneessa laatta lattiassa, seinissä kaakelit ja paneelikatto. Lattialämmitys.
Eteistilat:Avarahkossa eteisessä laminaatti lattiassa ja seinät maalattu. Hyvin kaappitilaa.
Asunnon kunto:Kaunis ja siisti asunto.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Humppilankoivu.
Isännöinti:Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Forssa, Jari-Pekka Itkonen. KIINTEISTÖHUOLTO: Holja Kiinteistötalkkarit Oy.
Vesimaksu:Vesimaksuennakko 12 €/hlö/kk.
Saunamaksu:15 €//kk.
Autopaikkamaksu:15 €/kk.
Vesi / viemäri:Kunnan verkossa.
Rakennettu:1975.
Rakennusaine / katto:Pääasiallinen rakennusaine betoni. Harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys.
Energialuokka:G/2013
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia yksi, kerroksia kolme, porraskäytäviä kaksi ja asuinhuoneistoja 23 kpl.
Autopaikat:Toteutetut autopaikat 24 kpl.
Yhteiset tilat:Säilytysullakko 2kpl, ulkoiluvälinevarasto 2 kpl, kylmäkellari 2 kpl, sauna ja huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:2008 Käyttövesiputket uusittu. 2011 Ilmastointikanavien nuohous. 2012 Ulko-ovien katosrakenteiden lisäys ulko-oville. 2013 Lukitusjärjestelmä uusittu. Hiekka- ja kukkalaatikot uusittu. 2015 Kuivaus- ja pyörävarastohuoneen uudelleen maalaus. Parvekkeiden pintakorjaustyö. 2018 Ikkunat ja parvekeovet vaihdettu. 2020 Saunatilat uusittu. Pihakoivujen kaato ja nurmikkojen parannus. 2023 Porraskäytävien matot uusittu.
Tulevat korjaukset:2024 Piharakennuksen/jätekatoksen rakennustyö. Parvekeseinien maalaus.
Palvelut / yhteydet:Aivan vieressä päiväkoti. Juna-asemalle matkaa noin 800 metriä ja kauppaan noin 250 metriä. Keskustan palvelut lähellä. Humppilan keskustassa myös uintimahdollisuus.
Vuokra:600 €/kk + vesi ja sähkö.
Vuokravakuus:600 €.
Muuta:Yhteisantennijärjestelmä DVB-T (digitaalinen maanpäällinen verkko).