Edellinen
Seuraava

Vuokralle ensimmäisessä kerroksessa ja vallan mainiossa kunnossa oleva 80 m²:n kolmio Talsoilan puiston laidalla, kuitenkin lähellä keskustaa.

Asunnon olohuone katsoo etelään, rauhaisalle sisäpihalle, kuten toinen makuuhuonekin, toinen on kadun puolella. Lisäksi keittiö, kylpyhuone, vaatehuone ja eteistilat. Valoisa, suojaisa oma 1258 m²:n tontti. Vesihelmi, ravintolat ja kaupat käden ulottuvilla. Kotivakuutus vastuuvakuutuksella vaaditaan, luottotiedot tarkistetaan, ei lemmikeitä. Ota yhteyttä Jani Hirsimäki p. 040 7733430 jani.hirsimaki@kiinteistopire.com.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Turuntie 24 as 2, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Talsoila asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Oloh, 2x makuuh, keittiö, kylpyh, vaateh, eteinen + parveke, 80 m2.
Kerros / hissi:1/2 ei hissiä.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 1258 m2 tontti. Hyvin suojaisa eteläinen piha-alue.
Parveke / terassi:Pieni parveke etelän suuntaan.
Olohuone:Lattiassa parketti ja seinät tapetoitu/maalattu. Olohuoneesta käynti parvekkeelle ja toiseen makuuhuoneeseen. Hyvin valoisa olohuone.
Makuuhuoneet:Molemmissa makuuhuoneissa lattiassa parketti ja seinissä tapetti/maalattu. Molemmissa myös kaappeja.
Keittiö:Lattiassa muovimatto, valkoiset kaapistot ja välitilalaatat. Keittiöön mahtuu reilu ruokapöytä. Varutuksena jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone.
Pesu / wc-tilat:Wc, suihku, pyyhekuivain, käsienpesuallas ja peilikaappi. Lattiassa laatata ja seinissä kaakelit.
Säilytystilat:Vaatehuone ja kaappeja.
Asunnon kunto:Siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto-Osakeyhtiö Forssan Turuntie 24.
Vesimaksu:25 €/hlö/kk.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:1952.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys öljyllä, jakotapa pattereilla.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Huoneistot:Huoneistoja 4 kpl, kerroksia 2 ja porrashuoneita 1.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot, sauna ja askarteluhuone.
Suoritetut korjaukset:Rakennukseen on sen käytön aikana tehty Ikkunat uusittu. Ovien uusimisia ja huoltoja. Saunaosaston uusimista. Viemäreiden sukitus. Pintarakenteiden uusimisia. Sähköjärjestelmän paikallisia uusimisia. Käyttöveden suunnittelu.
Tulevat korjaukset:Yhtiökokouksessa ei vielä päätettyjä remontteja, mutta taloa tullaan kunnostaan vuosien varrella. Kuntokartoitus suoritettu 27.8.2020. Parannuksia/ korjauksia siinä vaiheessa esitetty seuraaville vuosille, joista sitten uudet omistajat päättävät: Sähköjärjestelmän kuntotutkimus. Parvekkeiden peruskorjaus. Julkisivujen huoltaminen, ovien huoltaminen, vesikaton huoltaminen. Ilmanvaihtojärjestelmän huolto ja mahdollisesti järjestelmän toiminnan tehostaminen koneellisesti. Lämmitysjärjestelmän säätö ja tasapainotus. Aluevalaistuksen uusiminen. Piha-alueen korjaustoimenpiteet ja samassa yhteydessä perustusrakenteisiin kohdistuvat toimenpiteet. Asuntojen märkätilojen pintarakenteiden uusiminen. Märkätilojen lattiakaivon ja vesiputkien uusiminen pintarakenteiden yhteydessä. Sähkö-, antenni- ja ATK-järjestelmän saneeraus erillisen suunnitelman mukaan.
Vuokra:650 €/kk + vesimaksu 25 €/hlö/kk + sähkö.
Vuokravakuus:650 €
Muuta:Yhteisantennijärjestelmä.