Edellinen
Seuraava

Hyville vuokralaisille vallan mainiossa kunnossa oleva 80 m²:n kolmio rauhallisessa taloyhtiössä, jossa vain 4 asuntoa. Halutessasi myös autotalli 50 €/kk.

Jykevässä, vuonna 1952 rakennetussa talossa on vain 4 kpl 80 m²:n kolmioita, joista tämä asunto nro 1 on ensimmäisessä kerroksessa ja sisätiloiltaan vallan loistavassa kunnossa. Olohuone katsoo etelään, eli sisäpihalle, toinen makuuhuone kadun puolelle ja toinen pihan puolelle. Lisäksi keittiö, kylpyhuone, vaatehuone ja eteistilat. Tänne noustaan portaita puoli kerrosta, joten asunto ei ole maantasalla.Talsoilan puisto, Vesihelmi, ravintolat ja kaupat käden ulottuvilla. Kotivakuutus vastuuvakuutuksella vaaditaan, luottotiedot tarkistetaan ja lemmikeistä neuvotellaan. Valoisa, suojaisa oma 1258 m²:n tontti. Ota yhteyttä Tero Rekunen p. 050 5909112, tero.rekunen@kiinteistopire.com.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Turuntie 24 as 1, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Talsoila, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, kylpyh/wc ja eteinen, 80 m2 sekä pieni parveke.
Kerros / hissi:1/2 noustaan puoli kerrosta portaita, joten asunto ei ole maantasalla.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on oma 1258 m²:n kaunis, hyvinhoidettu tontti. Hyvin suojaisa eteläinen piha-alue.
Parveke / terassi:Pieni parveke eteläisen sisäpihan suuntaan.
Olohuone:Lattiassa laminaatti ja seinät tapetoidut/maalattu. Olohuoneesta käynti parvekkeelle sekä toiseen makuuhuoneeseen. Ihanat ikkunalaudat ja kaunis patteri, hyvin valoisa olohuone.
Makuuhuoneet:Molemmissa makuuhuoneissa lattiassa laminaatti ja seinissä tehostetapetti/ maalattu. Molemmissa myös kaapistoja.
Keittiö:Lattiassa eteisen kanssa yhtenevä muovimatto, valkoiset keittiökaapistot ja välitilalaatat. Keittiöön mahtuu reilu ruokapöytä, vaikka siellä on paljon kaappeja. Varusteina jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone.
Saunaosasto:Taloyhtiössä on sauna, joka ei ole tällä hetkellä käytössä. Odottaa korjausta.
Pesu / wc-tilat:Kylpyhuone, jossa wc, suihku, käsienpesuallas ja peilikaappi. Lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut.
Säilytystilat:Makuuhuoneessa ja eteisessä kaappeja, vaatehuone ja kellarissa oma varasto.
Asunnon kunto:Asunto on todella siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto-osakeyhtiö Forssan Turuntie 24 Ly 0145680-0.
Isännöinti:Kiinteistö Pi-Re Oy, Tero Rekunen tero.rekunen@kiinteistopire.com
Vesimaksu:Vesiennakko 25 €/hlö/kk.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Muita maksuja:Tarvittaessa autotalli 50 € kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:1952
Rakennusaine / katto:Perustukset ovat teräsbetonirakenteiset. Rakennuksen rungon pystyrakenteet kellarikerroksen ja ensimmäisen kerroksen osalla ovat tiili- ja teräsbetonirakenteita. Ylimmän kerroksen runkorakenteena on puurankarunko. Alapohjarakenteena on maanvarainen betonilaatta. Kattotyyppinä on harjakatto ja vesikatteena rivipeltikate.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys öljyllä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Huoneistot:Huoneistoja 4 kpl, kerroksia 2 ja porrashuoneita 1.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot, sauna (ei käytössä ) ja askarteluhuone.
Suoritetut korjaukset:ASUNNON KORJAUKSET: 2015 seinäpinnat maalattu/tapetoitu, katot maalattu, väliovet maalattu, asennettu laminaatti olohuoneen ja molempien makuuhuoneiden lattioihin, lisätty kaapistoja sekä vaihdettu keittiönkaappien ovet ja vetimet, vessan käsienpesuallas alakaappeineen sekä peilikaappi. Vuonna 2019 vaihdettu uusi wc-istuin. Astianpesukone uusittu 2021.RAKENNUKSEEN on sen käytön aikana Ikkunat uusittu. Ovien uusimisia ja huoltoja. Saunaosaston uusimista. Viemäreiden sukitus. Pintarakenteiden uusimisia. Sähköjärjestelmän paikallisia uusimisia. Käyttöveden suunnittelu.
Tulevat korjaukset:Yhtiökokouksessa ei vielä päätettyjä remontteja, mutta taloa tullaan kunnostaan vuosien varrella. Kuntokartoitus suoritettu 27.8.2020. Sähkö-, antenni- ja ATK-järjestelmän saneeraus erillisen suunnitelman mukaan.
Palvelut / yhteydet:Kaupat, Sale noin 500 m, Lidl Forssa ja K-Citymarket alle km. Talsoilan koulu n. km. Urheilutalo Feeniks n.1,3 km. Vesihelmi noin 500 m. Aivan vieressä olevan Talsoilan puiston pinta-ala on reilut 4 hehtaaria. Puisto on rakennettu, osittain luonnontilainen puisto, jossa on vanhoja puistolehmuksia, hopeapajuja, pihta- ja lehtikuusia, sembramäntyjä ja tuijia. Puistossa on lasten leikkipaikka, pesäpallokenttä, minigolfrata, frisbeegolfkenttä ja talvisin luistelujää.
Vuokra:730 €/kk + vesi ja sähkö.
Vuokravakuus:730 €.
Muuta:Yhteisantennijärjestelmä.