Edellinen
Seuraava

Siisti, valoisa ja vaaleansävyinen kaksi huonetta ja keittiö, 49 m²:n asunto etsii uusia vuokralaisia.

Asunto löytyy talon ensimmäisestä kerroksesta, ainoastaan muutama askelma noustavana. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä esimerkiksi käyttövesiverkosto saneerattu, jonka yhteydessä asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit sekä viemärit sukitettu. Vieressä olevasta Talsoilan puistosta löytyy pesäpallokenttä ja talvisin luistelujää, minigolfrata, frisbeegolfkenttä. Kotivakuutus vastuuvakuutuksella vaaditaan, luottotiedot tarkistetaan ja lemmikeistä neuvotellaan. Ota yhteyttä Jani Hirsimäki p. 040 7733430 jani.hirsimaki@kiinteistopire.com.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kuhalankatu 24 as 1, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Talsoila, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen, vaatehuone ja kylpyhuone 49 m2.
Kerros / hissi:1/4 kerros, ei hissiä. Vain muutama rappunen noustavana.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 1123 m2:n tontti.
Parveke / terassi:Ei parveketta.
Olohuone:Avarassa olohuoneessa lattiassa laminaatti ja seinät tapetoidut. Isot ikkunat tuovat hyvin valoa sisään.
Makuuhuoneet:Lattiassa laminaatti ja seinät tapetoidut, upotettu kaapisto.
Keittiö:Lattiassa laminaatti, seinät maalattu ja välitilassa laatta. Varusteina jääkaappi/pakastin, sähköliesi/-uuni ja liesituuletin. Pyykinpesukone asennettu keittiön kaappiin.
Saunaosasto:Taloyhtiössä sauna.
Pesu / wc-tilat:Lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut. Wc, suihku, käsienpesuallas allaskaapilla sekä peilikaappi.
Säilytystilat:Makuhuoneessa kaapisto sekä huoneistokohtaiset varastot.
Asunnon kunto:Asunto siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Forssan Kuhalankatu.
Isännöinti:Sp-Isännöintipalvelut Oy. Pasi Harju 010 2317530.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1954
Rakennusaine / katto:Tiili, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys, kaukolämpö, jakotapa pattereilla.
Energialuokka:F/2013
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Huoneistot:Huoneistoja 13 kpl, kerroksia 4 ja porrashuoneita 1.
Autopaikat:Autotallit 2, lämpötolppapaikkoja 8 kpl.
Yhteiset tilat:Sauna, ulkoiluvälinevarasto, pesutupa, kuivaushuone, mankelihuone, talouskellari, ullakkokuivaushuone, ullakkokomero.
Suoritetut korjaukset:1992 kaapeliverkkoon siirtyminen. 1993 rännien ja syöksytorvien asennus. 1995 aitojen ja muiden puuosien lahonsuojakäsittely, LVISR-kuntoarvio, vesikatto uusittu. 2001 liittyminen kaukolämpöön, patteritermostaattien uusinta. 2003 julkisivu- ja parvekerakenteiden kuntotutkimus, saunatilojen remontointi. 2004 tonttivesijohto uusittu. 2005 aitojen ja muiden puuosien lahosuojakäsittely, savupiipun hormien sekä ilmanvaihtokanavien läpivientien korjaus, antennijärjestelmän digitointi. 2007 ilmanvaihtokanavien puhdistus, sadevesikaivojen asennus. 2008 ikkunoiden ja parvekeovien uusinta sekä parvekelaattojen ja julkisivun korjaustyö. 2009 kellarikerroksen seinien, kattojen ja lattioiden huoltomaalaus. 2010 savupiipun hormien sekä ilmastointikanavien läpivientien korjausta, sadevesijärjestelmän uusiminen, kaivojen lisäys ja paikoitusalueen laajentaminen. 2011 antennijärjestelmän muuttaminen kaksisuuntaiseksi, osaan salaojista asennettu saattolämmitys. 2012 porraskäytävän huoltomaalaus, ovien kunnostaminen ja kirjeluukkujen vaihto, porraskäytävän valaisimien uusinta, ilmanvaihtokanavien puhdistus. 2013 saunaosaston remontointi. 2016 märkätilojen tarkistus. 2017 käyttövesiputkiston uusiominen / kevennetyn linjasaneerauksen hankesuunnittelu. 2018 linjasaneerauksen suunnittelu. 2020 alkuperäisten viemäreiden sukitus, käyttövesiverkostosaneeraus, huoneistokohtaisen vesimittareiden asennus, kiinteistön sähköverkon uusinta, valokuitusisäverkon asennus, ovipuhelinjärjestelmän asennus, as 7 (taloyhtiön asunto) keittiön uusinta, as 7 ja as 13 huoneistojen KPH-remontit.
Tulevat korjaukset:2022 jätepisteen uusinta. 2023 sisäpihan kunnostaminen. 2024 lämmönjakoverkoston kuntotutkimus, venttiilien ja termostaattien vaihto, lämmitysjärjestelmän perussäätö. 2025 porrasaskelmien hionta ja hoitokäsittely. 2026 ei suunniteltuja remontteja.
Palvelut / yhteydet:Kaupat Sale alle km, Lidl Forssa ja K-Citymarket reilu km. Forssan kaupunki Urheilutalo Feeniks alle 2 km. Vesihelmi alle kilo-metri. Lähes vieressä olevan Talsoilan puiston pinta-ala on reilut 4 hehtaaria. Puisto on rakennettu, osittain luonnontilainen puisto, jossa on vanhoja puistolehmuksia, hopeapajuja, pihta- ja lehtikuusia, sembramäntyjä ja tuijia. Puistossa on pesäpallokenttä, minigolfrata, frisbeegolfkenttä ja talvisin luistelujää.
Vuokra:520 €/kk + vesi ja sähkö.
Vuokravakuus:520 €.
Muuta:Lounea 10/10 Mbit laajakaista.