Edellinen
Seuraava

Vesivaraajan vuodon vuoksi 2018, aloitettiin asunnon perusteellinen uudistaminen. Kaikki purettiin, kuivatettiin, seiniin laitettiin uudet kivivillalevyt (äänieristys/lämpö), sisustus siitä eteenpäin, saunat, pesutilat, keittiö koneineen jne.

Työ tehtiin tarkassa valvonnassa ja sisustus hyvällä maulla. Nyt sinulla on mahdollisuus saada 2018 täysin remontoitu 75 m²:n saunallinen kolmio, kuin uusi. Tilat ovat yhdessä tasossa ja asuntoon on lisätty ilmalämpöpumppu, jolla asuinkustannukset on satu hyvin maltillisiksi. Kyseessä on perimmäinen päätyasunto ja piha sen mukaisesti hyvin suojaisa ja hyvin suuri. Täällä on lapsilla tilaa leikkiä ja mukaan mahtuvat myös lemmikit. Ps. taloyhtiöön vaihdettiin uudet vesivaraajat kaikkiin asuntoihin 2018.

https://youtu.be/C-mUf0qE8e8

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Katajatie 1 B 4, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Paavolan asuinalueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone, vaatehuone ja wc, 75 m² + varasto.
Kiinteistötunnus:61-15-703-1.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Yhtiöllä on oma tontti 2140 m².
Parveke / terassi:Koska kyseessä on päätyasunto, piha-aluetta jää todella paljon. Suojaisalla takapihalla on terassi. Sinne mahtuu myös lapset leikkimään ja lemmikeillekin on tilaa.
Olohuone:Lattiassa laminaattilattia, seinissä tapetti ja valkoinen paneelikatto. Olohuoneesta käynti takapihan terassille.
Makuuhuoneet:Kaksi makuuhuonetta, joiden lattioissa laminaatti ja seinät maalatut. Toisessa vaatehuone ja toisessa kaapistot peililiukuovilla.
Keittiö:Lattiassa laminaattilattia ja seinät maalatut. Varusteluna jääkaappi, pakastin, keraamisella tasolla varustettu liesi, liesituuletin ja astianpesukoneliesi. Keittiötilan jatkeeksi hyvin tilaa ruokailulle. Keittiöstä kulku kodinhoitohuoneeseen.
Saunaosasto:Tunnelmallinen, muotolauteilla ja tunnelmavalaistuksella varustettu sauna, jossa sähkölämmitteinen tolppakiuas. Lattia laatoitettu, lattialämmitys, seinät ja katto paneloidut. Lataa myös lämpöpaneelit.
Peseytymistilat:Laatta lattiassa ja seinissä kaakelit. Tilava pesuhuone, jossa suihku ja muuta sinne ei ole tarvinnut ahdatakaan.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa laattalattia ja seinissä kaakelit.
Kodinhoitohuone:Laattalattia lattialämmityksellä. Tila pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle, kaapistoja, laskutilaa, vesipiste ja kulku ulos.
Säilytystilat:Eteistilassa ja makuuhuoneissa kaapistoja peililiukuovin, vaatehuone ja heti uloskäynnin yhteydessä varasto.
Asunnon kunto:Aivan huippu. Koko huusholli on remontoitu perusteellisesti 2018.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa tosi pian.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Forssan Katajatie. 0537850-4.
Isännöinti:Sp-Isännöintipalvelu Oy, Rami Tervomaa, 0102317530, forssa@isannointipalvelu.fi Kiinteistönhoito: Talkoilla. Konelumityöt MTY Hokka.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:225,00 €/kk.
Vesimaksu:Kulutuksen mukaan, 4,71 € m³.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan, päiväsähkö 10,83 snt/kWh, yösähkö 9,06 snt/kWh
Rakennettu:1983.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lauta/tiilivuoraus, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Ilmalämpöpumppu, suora sähkölämmitys.
Energialuokka:G/2015
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 2 kpl, asuntoja 7 kpl. Autopaikkoja 7 kpl.
Autopaikat:Asuntoon kuuluu sähkötolppapaikka.
Suoritetut korjaukset:1994 salaojituksen osittainen uusiminen, 2001 alapohjan kunnostus, alapohjan lämmöneristyksen uusiminen kokonaan, 2012 ilmanvaihtokanavien puhdistus, 2014 sadevesijärjestelmän huuhtelu, 2015 katon lumiesteiden ja rännien kunnostus ja uusiminen, 2017 vesikaton huoltomaalaus/ pinnoitus, 2018 lämminvesivaraajien uusinta, B 4 huoneiston vesivahingon ennallistaminen, käyttövesiputkiston runkolinjojen jakotukkien uusinta.
Tulevat korjaukset:2021 lämmityspattereiden uusinta tarpeen mukaan, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, 2022 ilmanvaihtokanavien puhdistus, 2023-2024 ei suunniteltua remontointia, 2025 piha-alueen kunnostus.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaan n. 3 km, Talsoilan ala-asteelle kävellen runsas km.
Hintapyyntö:109.000 €.
Muuta:Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C digitaalinen kaapeli. Lounea Palvelut Oy.