Edellinen
Seuraava

Upeasti remontoitu rivitalon päätyasunto, 85 m², rauhallisessa, vehreässä ympäristössä Paavolan asuinalueella.

Asuinkerroksessa olohuone, avokeittiö, ruokailutila, eteinen, wc ja parveke. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, sauna, pesuhuone/wc, jossa tilaa myös kodinhoidolle. Vuosina 2013-14 asunto on kunnostettu/uudistettu aivan kokonaan, mm. keittiön turhat seinät purettu ja pesuhuone remontti tehty. Sisääntulon yhteydessä iso, oma piha-alue ja varasto. Taloyhtiöllä reilu puolen hehtaarin tontti, jossa mm. lapsille hieno leikkikenttä keinuineen ja hiekkalaatikoineen. Myös pelikenttää riittää ja pururadalla voi purkaa liiaksi kuormittuneita akkuja. Kannattaa käydä katsastamassa, oikeasti upea asunto.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Metsäkalliontie 4 C 18, 30420 Forssa.
Esittely:28.05.2024 klo 17.00-17.30 ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Jani Hirsimäki Myyntiedustaja, IAT puhelin 040 7733430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com. Tervetuloa!
Alue / kaavoitus:Paavolan asuinalue, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Olohuone, avokeittiö, ruokailutila, eteinen ja wc. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, pesuhuone/wc/khh ja sauna. Tilaa 85 m².
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on oma, iso 5196 m²:n tontti. Taloyhtiö koostuu kolmesta eri asuinrakennuksesta, joiden väliin on rauhoitettu piha-alue, jossa mm. leikkikenttä ja nurmikkoa.
Parveke / terassi:Aidattu, oma piha-alue heti sisääntulon yhteydessä. Olohuoneesta käynti takapihan suuntaan olevalle parvekkeelle.
Olohuone:Olohuoneessa on laminaattilattia, seinät maalattu ja betonikatto. Olohuoneesta kulku parvekkeelle.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa on laminaattilattiat, seinät maalattu ja toisessa makuuhuoneessa maisematapetti. Aikuisten makuuhuoneessa koko seinällinen kaappeja peililiukuovin varustettuna.
Keittiö:Keittiö on upeasti avattu ja sinne jää reilu tila ruokailulle. Keittiöön on tehty saareke, jossa myös hyvin kaappitilaa. Lattiassa myös laminaatti ja samoin ruokailutilassa. Kodinkoneina on jääkaappi/pakastin, liesi, uuni, liesituuletin ja astianpesukone.
Saunaosasto:Upea, tummansävyinen sauna, josta löylyä lähtee upotetusta sähkölämmitteisestä tolppakiukaasta. Lattia on laatoitettu, seinät ja katto paneloitu.
Pesu / wc-tilat:Pesutiloissa on laattalattia ja seinät kaakeloitu. Tila pyykinpesukoneelle, käsienpesuallas allas- ja peilikaappeineen, suihku ja wc. Kodinhoitotilan kaapeissa on myös käytetty mielikuvitusta ja saatu ne istumaan hieman rustiikkisen saunan tyyliin. Alakerrassa on erillinen wc, jossa laattalattia, seinät maalatut. Käsienpesuallas allas ja allaskaappi sekä taso.
Säilytystilat:Makuuhuoneessa kaappeja. Yläkerran portaikon hukkatila hienosti otettu käyttöön. Tilava varasto ( uusittu 2015) on heti ulko-ovesta mentäessä.
Asunnon kunto:Muuttovalmis, kaunis asunto. ASUNNOSSA SUORITETUT KORJAUKSET: Oikeastaan koko asunto on räjäytetty alkutekijöihinsä 2013. Keittiön väliseinä on poistettu ja keittiö avattu muuhun tilaan. Keittiö uusittu koneineen, samoin sauna, pesuhuone ja alakerran wc. Pesuhuoneeseen asennettu lattialämmitys. Lattioihin laminaatti, seinät maalattu/tapetoitu. Samassa yhteydessä vaihdettiin uusi, tehokas vesivaraaja.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Messumäki. Ly 0475509-9. 9448-10000.
Isännöinti:Kiinteistö Pi-Re Oy / Tero Rekunen AIT, 050 5909112. tero.rekunen@kiinteistopire.com.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:248,85 €/kk.
Muita maksuja:Sähkö ja vesi oman kulutuksen mukaan. Kylmävesimaksu 5,14 €/m3. Autosähköpaikka 6 €/kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:1982
Rakennusaine / katto:Betonielementti, tiiliverhous. Harjakatto tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Ilmalämpöpumppu, suora sähkölämmitys.
Energialuokka:D/2013.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 3 kpl, asuntoja 18 kpl.
Autopaikat:Toteutetut autopaikat 18 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkovarasto ja kerhohuone.
Suoritetut korjaukset:2007 jätekatoksen korjaus, 2008–2015, n. 40 puun kaato, 2009 autopistorasioiden uusiminen, 2009 ilmastoinnin perussäätö ja puhdistus, 2009 ja 2010 80 ulkoikkunan uusiminen, 2010 pysäköintialueen korjaaminen, 2016 postilaatikkotelineen uusiminen. 2017 autokatoksen kunnostus. 2018 etelänpuoleisten otsalautojen ja rännien kunnostus, 2018 väliaitojen korjauksia, 2019 ilmastointikanavien puhdistus, 2020 ulko-ovien ja lukkojen uusimiset.
Hintapyyntö:85.000 €
Muuta:Kaapeli Tv, 2 M/ valkokuitu Lounea.