Edellinen
Seuraava

Teini-ikää lähestyvässä kivitalossa, aurinkoisen pellon laidalla Kuustossa, odottaa upea 60 m²:n rivitalokaksio ja autollekin katospaikka.

Tyylikäs saunallinen kaksio, jossa avokeittiö, makuuhuone, vaatehuone, erillinen wc ja pesuhuone/khh. Tunnelmaa ja lämpöä saat kauniista, valkoisesta, varaavasta takasta, lämmityskustannuksia alentaa ja kesällä viilentää ilmalämpöpumppu. Upeat korkeat vinot katot antavat tilalle ilmavuuden tuntua ja isot etelän suuntaiset ikkunat päästävät paljon valoa. Iso, osin katettu, aidattu piha-alue etelän suuntaan. Paahtavaa aurinkoa pääset pakoon pohjoisen puoleiselle terassille. Remonttikustannukset antavat vielä odottaa itseään vuosia (toivottavasti).

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Arokuja 6 as 6, 30100 Forssa.
Esittely:26.05.2022 klo 14.00 - 14.20 ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Tero Rekunen, 050 5909112, tero.rekunen @kiinteistopire.com. Tervetuloa!
Alue / kaavoitus:Kuusto, Forssa, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Kivitalossa rivitalohuoneisto, jossa olohuone/avokeittiö, makuuhuone, vaatehuone, pesuhuone/khh, wc, sauna ja eteinen, 60 m² + varasto ja autokatospaikka. Suojaisa piha etelän suuntaan.
Muut rakennukset:Autokatosrakennus.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 3412 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Etelän suuntainen, osin katettu, aidattu, iso piha-alue, jossa tilaa grillailla, ruokailla, oleskella ja leikkiä. Lisäksi talon edessä varjoisa levähdyspaikka tarvittaessa.
Olohuone:Olohuone, jossa valkoinen varaava takka sekä ilmanlämpöpumppu. Lattiassa on parketti ja seinät maalattu/tapetoitu. Upeat korkeat vinot katot antavat tilalle ilmavuuden tuntua ja isot etelän suuntaiset ikkunat päästävät paljon valoa. Olohuone avautuu keittiöön ja tilaa jää vielä riittävästi ruokailulle. Tästä on myös näppärä siirtyä ruokailemaan terassialueelle.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa parketti lattiassa, seinät tapetoitu. Lisäksi vaatehuone.
Keittiö:Avokeittiössä lattiassa myös parketti, valkoiset, korkeakiiltoiset kaapistot, työtasot puuta ja välitilalaatat vaaleat. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, astianpesukone, liesi keraamisella tasolla, liesituuletin ja mikro.
Saunaosasto:Lattiassa laatta seinät ja katto paneloitu, sähkölämmitteinen kiuas. Sauna siistissä kunnossa. Kiuas uusittu 2019.
Peseytymistilat:Pesutilassa lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut ja paneelikatto. Suihkutilan jatkeena kodinhoitohuone, jossa pesukoneliitäntä, vesivaraaja, ilmanvaihtokone, vesipiste altaineen ja kaapistoja.
Pesu / wc-tilat:Wc:ssä maalattu katto, lattia laatoitettu ja seinissä kaakelit. Peilikaappi sekä allaskaappi.
Säilytystilat:Eteisessä naulakkotila, makuuhuoneessa vaatehuone. Lisäksi erillinen huoneistokohtainen säilytysvarasto.
Eteistilat:Tuulikaappi, josta käynti tilavampaan eteiseen. Tänne saa takit ja kengät hyvin mahtumaan. Lattiassa parketti ja seinät maalattu.
Asunnon kunto:Asunnossa tehty hiukan pintaremonttia vuosien saatossa, joten se on valmiina ottamaan uudet asukkaat vastaan.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Forssan Kuustonkristalli.
Isännöinti:OP Koti Lounaismaa Oy, Päivi Oksanen paivi.oksanen@op.fi, p. 010 2561311
Hoitovastike:156 €/kk.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan, omat vesimittarit.
Sähkö:Sähkö oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:Käyttöönottovuosi 2007.
Rakennusaine / katto:Betoniharkko, aumakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Suora sähkölämmitys, lämmönjakotapana patterilämmitys. Olohuoneen varaava takka sekä ilmalämpöpumppu, säästää lämmityskustannuksissa ja viilentää kesällä.
Energialuokka:A/2013.
Ilmanvaihto:Koneellinen tulo/poisto (huoneistokohtainen).
Huoneistot:Rakennuksia 1 kpl, asuntoja 7.
Autopaikat:Toteutetut autopaikat 7 kpl, Autotalli-/halli-/-katospaikkoja 7 kpl.
Yhteiset tilat:Huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:2009 Nurmikoiden kunnostus ja ulkorappujen laatoitus. 2010 Nostomoottorien asennus autotallien oviin. 2014 Pihan kunnostus. 2016 - 2017 Uusittu autotallien 2,6 ja7 sähköiset ovikoneet. 2017 Ilmastoinnin puhdistus. 2019 Uusittu autotallin 1 ovikoneisto. 2021 Valokuituliittymä.
Tulevat korjaukset:2022 ulkorappusten kunnostus on parhaillaan työnalla. 2025 Väliaitojen uusiminen (vinyyli).
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaan noin 1,5 kilometriä.
Hintapyyntö:134.000 €.
Muuta:Asunnossa Lounean valokuitu/VDSL-liittymä Lounea 50/20 M taloyhtiösopimus. Antennijärjestelmä – kaapeli-TV DVB-C digitaalinen kaapeli.