Edellinen
Seuraava

Tämä on jo niin edullinen, että olisiko tästä apua etätyöskentelyyn vaikkapa kakkosasuntona.

Yläkerrassa kaksi rauhallista huonetta. Keittiö ja pesuhuone remontoidut 2015-2016 ja ovat hienot, muutakin on remontoitu, mutta tapeteilla saat oman jälkesi asuntoon. Onneksi tapetti ja maalaus ei ole kalliimmasta päästä. Tähän asuntoon kuuluu myös autotalli ja varasto. Luonnosta on myös helppo nauttia, sillä valaistut ladut ja lenkkipolut ovat heti takapihalla. Etupihalla lasten leikkipuisto ja kesällä Mäkilampi on lähellä. Menisikö jo pääkaupunkilaisille loma-asunnoksi.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ystävyydentie 13 B 12, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Vieremän alue, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalo, jossa alakerrassa avokeittiö, olohuone, wc ja yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, wc, sauna ja pesuhuone. Yhteensä 80,5 m². Lisäksi asuntoon kuuluu autotalli numero 12 ja varasto.
Muut rakennukset:Autotalli ja varasto kuuluvat samaan kauppaan.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 7620 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Olohuoneesta kulku etelän suuntaiselle piha-alueelle. Viherpeukalolle on paljon puuhaa. Piha-alueelta pääsee helposti lasten leikkipaikalle.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa on 2016 uusittu laminaatti, seinissä tapetit ja maalattu katto. Uloskäynti terassille. Keittiö avautuu olohuoneeseen.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa myös laminaatti lattiassa, asennettu 2015, jolloin myös väliovet uusittu. Seinät tapetoidut.
Keittiö:Keittiö remontoitu 2016, lattiassa laminaattia, seinät maalattu. Kodin-koneet 2016 jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja asti-anpesukone. Valkoiset kaapistot ja välitilassa tummaharmaalevy, jota ledit oivasti valaisevat.
Saunaosasto:Saunassa laattalattia, seinät ja katto paneloidut, sähkölämmitteinen uusittu Harvian tolppakiuas.
Peseytymistilat:2015 remontoiduissa pesutiloissa laattalattia, seinissä kaakelia ja pa-neelikatto. Suihku. suihkuseinä ja pesukoneliitäntä.
Pesu / wc-tilat:Alakerrassa ja yläkerrassa on molemmissa erillinen wc, joissa seinis-sä kaakelit ja lattiassa laattaa, paneelikatto. Allas- ja peilikaapit. wc istuimet ja vesikalusteet uusittu 2016.
Säilytystilat:Makuuhuoneessa ja eteisessä on kaappeja. Asuntokohtaiset varastot.
Asunnon kunto:Asunto on kauttaaltaan pintaremontoitu 2015-2016 paitsi seinäpinnat ovat uusimatta (vanhat tapetit saat uusia mieleiseksesi). Eteisen kaa-pin myös vaihtaisin ja portaat räjäyttäisin ja tilalle laittaisin avoime kierreportaat (välittäjän kannanotto), muuten asunto on ihan hieno.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:As Oy Ystävyydentie 13
Isännöinti:Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy, Rami Tervomaa, 010 231 7530 . isannointi@kodikkaasti.fi. Huolto: Sivutoiminen talonmies Henry Viholainen, 040 750 6584, henry.viholainen@gmail.com.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:260,65 €/kk, lämmitys sisältyy vastikkeeseen, autotallivastike on 10 €/ kk ja valokaistamaksu 16,05 €/kk.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan. Kylmävesi 4,71 €/m³ ja lämminvesi 11,09 €/m³.
Sähkö:Käyttösähkö oman kulutuksen kukaan,
Vesi / viemäri:Forssan vesihuoltoliikelaitoksen vesi ja viemäri.
Rakennettu:1983
Rakennusaine / katto:Betoni/puu, harjakatto tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys pattereilla.
Energialuokka:D/2013
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Taloja 3, asuntoja 24 kpl, autotallipaikkoja myös 24 kpl ja tolppapaik-koja 5 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, pesutupa, huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:2002 kaapeli-tv liittymä, 2006 Ikkunat ja ovet uusittu, 2006 etelän puolen julkisivupaneelien uusinta ja asuinrakennuksen huoltomaalaus, 2010 käyttövesijohdot uusittu, huoneistokohtaiset vesimittarit, 2011 autotallin seinien ja ovien pellitys, 2011 valokuituliittymä, 2013 läm-mönvaihdin uusittu, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, 2016 lämpö- ja käyttövesikanaali lämmönjakohuone A-ja B-talojen välillä uusittu.
Tulevat korjaukset:Lähinnä huolto ja maalaustöitä. 2021 Patteriventtiilien ja termostaat-tien vaihto, lämmitysjärjestelmän säätö. 2022 Pesutilojen saneeraus ja jätepisteen uusinta.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaan noin 4 km. Koulu löytyy kävelymatkan päästä.
Hintapyyntö:69 000 €
Muuta:Kaapeli-tv/ Lounea Palvelut Oy, valokuitu/ Lounea palvelut Oy