Edellinen
Seuraava

Taloyhtiöllä on lähes hehtaarin rantatontti Pyhäjärven rannassa, aivan Tammelan keskustassa.

Rivitalon päätyasunto, jossa olohuone / avokeittiö,  3 x makuuhuone, takkahuone, 2x wc, pesuhuone, sauna, khh / lämmin varasto, 142 m² + parveke, terassi, varasto ja autotalli.  Taloyhtiössä on maalämpö, käyttövesisaneeraus tehty ja paljon muuta. Kyseessä tiilitalo. Upea rantasauna, joka on asukkaiden käytössä. Saunan edustalle on matalaan hiekkarantaan kaivettu uimasyvennys, jonka pohjassa on lähteitä. Asunnoista on huikaisevat näkymät Pyhäjärven selälle ja kun myytävä asunto on vielä loistavan hienossa kunnossa, niin parempaa ei äkkiä ole Tammelasta tarjota.

https://youtu.be/e3cZvLq2FFY

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Rantatie 3 as 12, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Pyhäjärven rannassa, Tammelan keskustassa, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalohuoneisto, jossa tilat kahdessa kerroksessa. Sisäänkäyntikerroksessa olohuone / avokeittiö, 2 makuuhuonetta, eteinen ja wc. Alakerrassa makuuhuo-ne, takkahuone, pesuhuone, sauna, varasto / kodinhoitohuone ja wc, 142 m². Lisäksi varasto asunnon edustalla ja autotalli.
Muut rakennukset:Rannassa on 2000- luvulla päivitetty rantasauna, jossa sauna, pesutila ja reilun kokoinen saunatupa. Sauna on käytössä huhtikuusta marraskuulle. Jos haluat saunaan, käy lämmittämässä. Voit saunoa itse ensin ja sitten voi muut mennä, jos haluavat. Saunan voi myös varata omaan käyttöön, jos vaikka on tulossa vieraita. Saunasta peritään vuotinen vastike puiden hankkimista varten, muuten kulut katetaan vastikkeella.
Kerros / hissi:Tilat kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 9600 m²:n tontti, joka rajoittuu Pyhäjärveen.
Ranta / järvi:Tammelan Pyhäjärvi.
Piha:Rivitalo on rakennettu tontin ylälaitaan ja suojaa koko valtaisan piha-alueen katseilta. Upeat männyt, joista on hyvää vauhtia tulossa kilpikaarnamäntyjä, on valaistu vuoden pimeimpään aikaan valonheittimillä. Häviölle eivät jää tontin havupuutkaan. Lähellä rantaa on lasten keinupaikka ja laidalla veneiden säilytyspaikka. Koska ranta luonnostaan on matalaa hiekkarantaa, on saunan edustalle kaivettu syvempi kohta uintia varten. Kaivetun kohdan pohjassa on lähteitä ja vesi tuntuu mukavan vilvoittavalta, sinne on saunasta kiva pulahtaa.
Parveke / terassi:Sisääntulokerroksessa asunnon levyinen etelänsuuntainen parveke, josta huikeat näkymät Pyhäjärvelle. Alakerran takkahuoneesta käynti suojaisalle terassille, josta niin ollen myös hyvät näkymät järvelle.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa ja koko yläkerrassa Jatoba parketti, seinät tapetoidut. Olohuoneesta käynti isolle etelänsuuntaiselle parvekkeelle. Olohuoneen jatkeena keittiö ja ruokailutila. Olohuone on remontoitu 2009.
Makuuhuoneet:Kolme makuuhuonetta, joista kaksi sisääntulokerroksessa ja yksi alakerrassa. Kaikissa huoneissa parketti lattiassa ja seinät tapetoidut. Kaikki makuuhuoneet melko kookkaita.
Keittiö:Keittiöosuudessa lattia kuten olohuoneessa. Puustellin vaaleat/tummat 2009 asennetut keittiökaapistot, jolloin myös uusittiin kodinkoneet. Kodinkoneina jää-kaappi/pakastin, kiertoilma uuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone 2021 ja mikro.
Muut huoneet:Takkahuone: Alakerta on remontoitu 2011. Takkahuoneessa ja koko alakerrassa (ei varasto, wc ja pesutilat) Merbau parketti lattiassa ja seinät tapetoidut. Kaunis, vaalea avotakka. Takkahuoneesta pääsee vilvoittelemaan terassille tai uimarantaan. Rantasaunassa viihtyisä, reilunkokoinen saunatupa.
Saunaosasto:Aivan upea, 2017 täysin uudistettu sauna. Upotettu sähkölämmitteinen kiuas. Saunassa on laattalattia, seinät harmaa hirsipaneeli, höylälankusta tehdyt kau-niit lauteet ja kun lisätään, että ikkunasta näkyy takkahuone ja takkahuoneen ikkunasta mitä upein järvimaisema, niin nautinnon pitää olla täydellinen. Mikäli haluat mieluummin saunoa puilla lämmitettävässä saunassa, voit laittaa nimesi varausvihkoon ja lämmittää rantasaunan. Sinun jälkeesi voivat muutkin tulla saunaan ja uimaan. Saunan ja saunatuvan voi myös varata itselleen joko illaksi, tai koko yöksi, jos sattuu vieraita olemaan.
Peseytymistilat:Myös pesutilat on uusittu 2017. Lattiassa laatat lattialämmityksellä (sähkö) ja seinissä kaakelit. Suihku, käsienpesuallas ja putkipatteri. Myös pesutiloissa on iso ikkuna, josta näkee järvelle.
Pesu / wc-tilat:Molemmissa kerroksissa on oma wc, joissa laattalattiat ja seinissä kaakelit. Vaaleat kauniit sävyt ovat peräisin 90-luvulta. Pohjana on peltielementti wc.
Kodinhoitohuone:Alakerrassa on iso, lämmin, siisti varasto, jossa tilat pyykinpesulle ja käsittelylle. Samassa tilassa on myös tilava, hyvin toimiva kylmiö. Paljon kaapistoja ja tasoja.
Eteistilat:Tuulikaappi on purettu ja tila otettu eteiskäyttöön, jolloin saatu väljä sisääntulo. Eteisessä liukuovikaapistoja ja naulakko.
Asunnon kunto:Asunto on tyylikkäästi remontoitu, moderni ja valmiina ottamaan uudet asukkaat vastaan. Mm. portaikko on vaihdettu lasit vanhojen pinnojen tilalle.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Lukkarinkari, 0153186-6.
Isännöinti:Op Koti Lounaismaa Oy, Piia Saaristo, 010 2561439, piia.saaristo@op.fi. Huoltoyhtiö: Lumityöt teetetään ulkopuolisella, muuten tehdään talkoilla.
Lunastusoikeus:On asukkailla.
Hoitovastike:255,00 € / kk.
Rahoitusvastike:73,73 € / kk.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Saunamaksu:Rantasauna 40 € / vuosi.
Muita maksuja:Varastovastike 29,33 € / kk.
Vesi / viemäri:Tammelan kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:1976
Rakennusaine / katto:Tiilitalo, tasakatto, katemateriaalina huopa.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys maalämmöllä, jako pattereilla.
Energialuokka:D/2013
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia yksi, kerroksia kaksi ja asuntoja 12.
Autopaikat:Autotalleja 12 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto.
Suoritetut korjaukset:2019 ikkunoiden vaihto, 2017 käyttövesiputkien uusiminen, 2017 kylpyhuoneremontit, 2016 uimarannan ruoppaus, 2015 ikkunoiden vaihto, 2014 valkokuituvalmiuden asennus, 2014 ikkunoiden vaihto, 2012 maalämpöjärjestelmän rakentaminen, 2012 ikkunoiden vaihto ym. Asunnossa yläkerta ja keittiö remontoitu 2009, alakerta 2011 ja sauna, pesutilat 2017.
Tulevat korjaukset:2024-2028 Katon peruskorjaus.
Palvelut / yhteydet:Kohde sijaitsee Tammelan keskustassa.
Hintapyyntö:244.000 € + laina 5.000 €, velaton 249.000 €.
Muuta:Kaapelitelevisiojärjestelmä ja valokuitu. Rivitaloon on asennettu viisi radonimuria, joita huolehtivat koko rakennuksen alapohjan tuulettuvuudesta. Yksi imureista on asennettu tämän asunnon varastotilaan ja yhtiö korvaa siitä aiheutuvan sähkön kulutuksen. Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 127,5 m², mutta jyvitetty on 142,17 m² (varasto).