Edellinen
Seuraava

Nyt olisi tarjolla remontoitu, saunallinen kaksio, jossa tyylikäs, korkeakiiltonisilla ovilla varustettu keittiö, väliseinä purettu ja pinnat uudistettu.

Rivitalon/paritalon päätyasunto. Tunnelmaa ja lämpöä saat kauniista, valkoisesta, varaavasta takasta. Iso aidattu takapiha, etelän suuntaan, josta suurin osa katettua. Paahtavaa aurinkoa pääset pakoon pohjoisen puoleiselle terassille. Ulkoilumaastot ihan nurkan takaa. Edulliset asuinkustannukset.

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Urpukuja 1 C 6, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Paavola, Forssa, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalohuoneisto, jossa tilat yhdessä tasossa. Olohuone/avokeittiö, pesuhuone/wc, sauna ja eteinen, 62 m². Iso, suojaisa, aidattu takapiha etelän suuntaan ja lisäksi pohjoisen suuntaan toinen iso piha-alue.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä Forssan kaupungin 3231 m²:n vuokratontti. Vuokrasuhde päätyy 14.2.2042, vuosivuokra 1826,81 €.
Parveke / terassi:Etelän suuntainen iso, aidattu takapiha, jossa iso osa terassista katettu. Pihan jakautuu kahteen tasoon. Alatasanteelle mahtuu vielä paljon istutuksia. Lisäksi talon edessä, pohjoisen puolella terassialue.
Olohuone:Valoisa olohuone, jossa muurattu, valkoinen varaava takka. Lattiassa on lami-naatti ja seinät maalattu, takaseinällä tehostetapetti. Olohuone avautuu keitti-öön ja tilaa jää vielä riittävästi ruokailulle.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa laminaatti lattiassa, seinät tapetoidut 2020. Kokonainen seinällinen kaappeja, joissa peileillä varustetut koristelut.
Keittiö:Keittiöstä löytyy modernit, korkeakiiltoiset mustaa/valkoista kaapistot. Tyylikäs keittiö on valmistunut kodinkoneineen 2018, jolloin myös olohuoneen ja keittiön välinen seinä on purettu. Kodinkoneina jääkappi/pakastin, erillisuuni, integroitu astianpesukone, liesitaso ja liesituuletin. Välitila laatat upeasti valaistu. Keittiö on suunniteltu hyvin ja näin saatu kivasti lasku- ja säilytystilaa.
Saunaosasto:Tummansävyiseen saunaan mennään lasiovesta ja lasioven päällä on ikkunoita, joten sinne saadaan kivasti pesuhuoneen valo. Lattiassa on laatat ja seinät paneloidut. Löylyä antaa napakka sähkölämmitteinen kiuas.
Pesu / wc-tilat:Pesutila on myös remontoitu, tarkkaa aikaa ei ole tiedossa. Laattalattia, seinissä valkoiset kaakelit ja paneelikatto. Varustuksena suihku kääntyvillä ovilla, peilikaapistot, allaskaapistot, ja wc. Pyykinpesukoneella hyvä, tilava paikka.
Säilytystilat:Eteisessä liukuovikaapisto, makuuhuoneessa seinällinen liukuovikaapistoja. Lisäksi erillinen huoneistokohtainen säilytysvarasto. Taloyhtiöllä yhteinen ulkoiluvälinenvarasto.
Eteistilat:Tuulikaappi, josta käynti tilavampaan eteiseen. Tänne saa takit ja kengät hyvin mahtumaan peilillä varustetun liukuovikaapin taakse.
Asunnon kunto:Asuntoa on remontoitu paljon ja tyylikkäästi, joten se on valmiina ottamaan uudet asukkaat vastaan.
Vapautuminen:On vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Urpukuja 2, y-tunnus 0491492-6.
Isännöinti:Kuusplussa Oy, Ilkka Tuovinen, ilkka@kuusplussa.fi. Huolto: Viheralueiden kunnossapidosta vastaavat asukkaat, Konelumityöt Mty Hokka.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:207,50 €/kk.
Vesimaksu:Vesiennakko 20 €/kk. Tasataan kerran vuodessa.
Sähkö:Sähkö oman kulutuksen mukaan. Sähköennakko maksetaan 91,30 €/kk. Tasa-taan puolivuosittain.
Autopaikkamaksu:Autopaikkamaksu 5 €/kk ja laajakaistavastike 19,95 €.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1982.
Rakennusaine / katto:Betoni/ puu, harjakatto, saumatulla peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys, lämmönjakotapana vesikiertoinen patterilämmitys. Olohuoneen varaavatakka säästää lämmityskustannuksissa.
Energialuokka:F/2015.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Huoneistokohtainen liesituuletin.
Huoneistot:Rakennuksia 5 kpl, asuntoja 10, paritaloja.
Autopaikat:Huoneistokohtainen autopaikka sähköpistokkeella.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto.
Suoritetut korjaukset:2000-2011 huoneistokohtaiset lämminvesivaraajat uusittu, 2014 tonttivesijoh-don vuodon korjaus, 2015 pyörävaraston maalaus, 2016 asuinhuoneistojen pääovien ja terassiovien uusinta, 2017 kiinteistöjen vesikatteiden, vedenohjaus- ja kattoturvajärjestelmien uusinta, 2018 asuinhuoneistojen IV-kanavien nuo-hous, 2019 maanpintojen muotoilua ja sadevesien ohjauksien parantamista, Maansiirtoliike Matti Knaapi Oy, 2020 valokuitusaneeraus.
Tulevat korjaukset:2021 piha-alueen puuston kaataminen, kantojen jyrsintä, maaston muotoilu 2021 aitojen huoltomaalaus/kunnostus, 2022 salaojien/hulevesiviemäreiden kuvaus ja huuhtelu, 2021-2023 ikkunoiden/julkisivujen ym. puuosien huoltomaa-laukset.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaan noin 3,5 kilometriä. Lenkkeilymaastot alkavat heti takapihalta. Paavolan pururata ihan nurkan takana.
Hintapyyntö:69.000 €.
Muuta:Asunnossa valokuituverkko, Lounea 100/ 50 Mbits. Kaikissa ikkunoissa säle-kaihtimet.