Edellinen
Seuraava

Rauhallisella alueella, Pyhäjärven läheisyydessä, Tammelan keskustassa, rivitalon toisessa kerroksessa järvinäköalalla varustettu saunallinen kaksio ja vielä päätyhuoneisto.

Täältä löytyy olohuone, keittokomero, makuuhuone, pesuhuone/wc ja sauna 50,5 m2. Lisäksi lasitettu ja kunnostettu parveke, josta upeat näkymät etelän suunnassa siintävälle Pyhäjärvelle ja ulko-ovea vastapäätä on tilava varasto. Sisäpihalta löytyy vielä lasten leikkipaikka. Pyhäjärven rantaan ja kunnan venepaikkaan matkaa 200 metriä ja pohjoisen puolella Tammelan keskusta ja kaikki palvelut saman matkan päässä. Sopii vaikka kakkosasunnoksi, mikäli kaipaat tasokasta tukikohtaa upealla sijainnilla. Hoitovastike vain 156 €/kk ja siihen sisältyy vesi. Mahdollisuus ostaa myös autotalli 5.000 €:n hintaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Eskontie 4 as 10, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Tammelassa, aivan keskustassa, Pyhäjärven tuntumassa, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalon toisessa kerroksessa kaksio, jossa olohuone, makuuhuone, keittokomero, pesuhuone/wc, eteinen ja sauna. 50,5 m² sekä lasitettu parveke. Lisäksi varasto.
Kerros / hissi:Talossa asunnot kahdessa kerroksessa, tämä toisen kerroksen päätyasunto.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 3432 m² tontti.
Ranta / järvi:Hienosti näkyy Pyhäjärvi kattojen yllä ja puiden välistä. Rantaan matkaa vajaat parisataa metriä ja sieltä löytyy kunnan venepaikkoja. Kunnan hiekkapohjaiseen uimarantaan Mantaalintalolle matkaa noin 400 metriä ja Vekkilänrantaan kilometrin verran.
Parveke / terassi:Lasitettu parveke etelän, eli Pyhäjärven suuntaan, jonne matkaa parisataa metriä. Upea näköala järvelle ja tosi rauhallista. Parveke on remontoitu/uusittu ja ovi uusittu 2021.
Olohuone:Olohuoneessa parkettilattia, seinät tapetoidut ja katto maalattu. Olohuoneesta kulku parvekkeelle. Valoisa olohuone etelän suuntaan.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa myös parketti lattiassa, seinissä tapetit. Päätyseinän levyinen kaapisto.
Keittiö:Keittokomeron lattiassa parketti, välitilassa laattaa. Kodinkoneina jääkappi/pakastin yhdistelmä (alle vuosi sitten uusittu), liesi keraamisella tasolla, liesituuletin ja astianpesukone. Keittiökaapit uusittu 2011 ja tiskiallastaso 2015. Keittiö avautuu osin olohuoneeseen.
Saunaosasto:Saunassa muovimatto lattiassa, seinät ja katto paneloidut ja sähkölämmitteinen kiuas. Kiuas uusittu 2011. Tervalepästä tehdyt lauteet on uusittu vuosi sitten.
Pesu / wc-tilat:Pesutilassa muovimatto lattiassa, seinät kaakeloidut ja paneelikatto. Suihku, suihkuseinä, wc, pesukoneliitäntä, käsienpesuallas ja peilikaappi_
Säilytystilat:Tuulikaapissa on naulakko- ja kaappitila, makuuhuoneessa kaapisto ja huoneistokohtainen varasto heti ulko-ovea vastapäätä.
Asunnon kunto:Asunto on siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Tammelan Tammentupa.
Isännöinti:Retta Services Oy, Jari-Pekka Itkonen p. 010 2287354 jari-pekka.itkonen@retta.fi
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:156,55 €/kk
Rahoitusvastike:26,19 €/kk
Vesimaksu:Sisältyy vastikemaksuun.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan. Vuonna 2022 kulutus noin 8000 kwh.
Vesi / viemäri:Tammelan kunnan vesi ja jätevesi.
Rakennettu:1985
Rakennusaine / katto:Puurunko, tiiliverhous, harjakatto, jossa huopakate.
Lämmitys / tulisijat:Suora sähkölämmitys pattereilla.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 4 kpl, 14 asuntoa, toteutetut autopaikat 14 kpl.
Suoritetut korjaukset:Taloyhtiössä 2001 kattopinnoitteen uusinta. 2004-2012 kuumavesivaraajat uusittu, asuntoon 10 vuonna 2012. 2009 parvekkeiden metalli- ja puuosat maalattu. 2013 alakerran asuntojen takaovet uusittu 10 kpl. 2016 ikkunapuitteiden maalaus. 2017 kattojen sadevesijärjestelmien uusiminen. 2019 piha-aitojen ja parvekkeiden maalaus, valokuitu verkkoon liittyminen. 2021 ulko-ovien vaihto, lukkojen uudistus ja parvekerakenteiden korjaushanke, etuovien ja yläkerran parvekkeiden ovien sekä parvekkeiden uusiminen, lukkojen uusiminen.
Tulevat korjaukset:2023 jätepisteen uudistaminen. 2024-2027 ei korjattavaa.
Palvelut / yhteydet:Asunto sijaitsee Tammelan keskustassa, siis kaikki lähellä.
Hintapyyntö:76.000 € + lainaosuus n. 3.000 € Autotalli 5.000 €
Muuta:Muuta: Valokuitu, kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli). Harrastukset: Tammelan keskustassa on kaksi kunnan ylläpitämää uimarantaa: Manttaalin ranta ja Vekkilän ranta Pyhäjärven rannassa. Manttaalin rantaan matkaa noin 400 metriä ja kunnan venepaikkoja löytyy, kun astelee suoraan järven suuntaan parisataa metriä. Kunnan alueella on myös Saaren kansanpuiston uimaranta sekä Hämeen luontokeskuksen uimaranta. Kylien alueilla on lisäksi useita kyläyhdistysten ylläpitämiä uimapaikkoja. Kansallispuistojakin löytyy useampia kuten Torronsuon kansallispuisto ja Liesjärven kansallispuisto. Eerikkilän urheiluopisto antaa pohjattomasti liikuntamahdollisuuksia jne. Nyt neuvon ottamaan Google apuun ja laita hakuun Tammela ja hämmästyt, mitä kaikkea löydät. .