Edellinen
Seuraava

Persoonallinen 75 m²:n kaksio omenapuiden katveessa, hirsitalossa, varustettuna pönttöuunilla ja puuhellalla. Nyt ollaan aivan Jokioisten keskustassa.

Tämä suojeltu hirsitalo on rakennettu 1924 ja remontoitu hartaasti vuosien saatossa. Talon julkisivu on korjattu 2012, sen jälkeen kunnostettu tarpeen mukaan, mm. käyttövesi ja runkoviemäri. Tästä päätyasunnosta löytyy tilava, valoisa olohuone, keittiö, eteinen, wc, pesuhuone ja vaatehuone, yläkerrassa makuuhuone sekä ullakkotila. Iso, viihtyisä piha käytössä ja ulkorakennuksessa puuvarasto. Täällä pienet sähkökatkot ei haittaa, voit lämmittää vaihtoehtoisesti puilla ja hintapyyntikin on varsin kohtuullinen.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Seppäinmäentie 4 as 1, 31600 Jokioinen
Alue / kaavoitus:Aivan Jokioisten keskustassa, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalohuoneisto, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone, wc, etei-nen ja vaatehuone, 75 m².
Kiinteistötunnus:169-408-1-1367 Vaskela niminen tila.
Muut rakennukset:Pihalla varastorakennus, jossa säilytystilaa.
Kerros / hissi:Tilat kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä kaksi omaa tonttia, yhtensä 8800 m²:n tontti. Tämän talon tontin koko on 2840 m². Iso ja suojaisa piha-alue, jota käytetään ja hoidetaan yhdessä. Paljon vanhoja hyvin satoisia omenapuita. Ulkorakennus, jossa varastotilaa.
Olohuone:Tilavan olohuoneen lattiassa vaaleanharmaa laminaatti, seinät tapetoitu sekä puolipaneeli, pystymuuri luo tunnelmaa ja antaa lämpöä. Erityisen kauniit ikkunat.
Makuuhuoneet:Yläkerran makuuhuoneessa on muovimatto lattiassa ja seinissä tapettia. Myös makuuhuone on tilava. Yläkerrassa tuo lämpöä Porinmatti.
Keittiö:Keittiön lattiassa on muovimatto, seinissä puolipaneeli ja yläosa maalattu. Kodinkoneina on jääkaappi, liesi sekä toimiva puuhella huuvalla varustettuna.
Peseytymistilat:Pesutilojen lattiassa on muovimatto ja seinissä kaakelit. Suihkuseinä ja pesukoneelle tila sekä liitäntä vesivaraajan alla. Pesuhuone ei ole mikään kukkanen, mutta toimii.
Pesu / wc-tilat:Wc:n lattiassa on muovimatto, seinät maalattu.
Säilytystilat:Vaatehuone, kaapistoja sekä ullakolla kylmää säilytystilaa ja puuvaja.
Asunnon kunto:Asunto on melko siistissä kunnossa. Pesutilat ja wc kaipaavat hieman stailausta, mutta toimivat. Mikäli vaatimustasosi ei ole uusi ja hieno, niin tämä käy sinul-le, on lämminhenkinen ja aivan asuttava. Sisustukseen sopisi tyyleiksi retro ja minimalismi, takkatulen loimutessa voisit siirtyä toiseen aikakauteen.
Vapautuminen:On vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Jokioisten Ferraria.
Isännöinti:Marja Heino 045 2662339, isannoitsija.marjaheino@gmail.com
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:Hoitovastike 120 €/kk. Ylimääräinen vastike tulevia remontteja varten 52,50 €/kk, (rahaa kerätty noin 18.000 € tulevia remontteja varten).
Rahoitusvastike:Rahoitusvastike 86,25 €/kk.
Vesimaksu:Tässä talossa yhteinen vesimittari, vesimaksua peritään 10 €/asukas ja tasataan kulutuksen mukaan. Veden lämmitys nousuputkessa, asunnon osuus noin 20 €/vuosi.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Muita maksuja:Valokuitu perusnopeus 19,95 €/kk.
Vesi / viemäri:Jokioisten kunnan liittymät.
Rakennettu:1924
Rakennusaine / katto:Hirsirunko, koristeellinen lautaverhous, harjakatto tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Olohuoneessa pystyuuni ja keittiössä puuliesi sekä yläkerrassa Porinmatti, myös sähkölämmitys pattereilla tarvittaessa.
Energialuokka:Kohteeseen ei vaadita energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Huoneistot:Rakennuksia 3 kpl, asuntoja 11 kpl. Tässä talossa 4 asuntoa.
Autopaikat:Yksi autopaikka jokaiselle asunnolle.
Suoritetut korjaukset:1989 kattoremontti. 1988-1992 vesi- ja viemärisaneeraus. 1988-1989 runkoviemäri. 2008 piippujen ja pellitysten uusiminen katolta ylöspäin, vaakavesikourujen uusiminen. 2010-2011 nousuvesiputkien uusiminen ja lämmityskaapelien asennus. 2011-2012 julkisivuremontti: Hirsirungon korjaus, ulkovuorauksen uusinta ja maalaus, +tuulensuojalevy ja tuuletus, hätäpoistumistikkaiden uusiminen, ulkovalojen ja pistokkeiden uusiminen kuisteilla. Kuistin katosten ja kattojen päätypellitysten uusiminen sekä ikkunapeltien asennus. Pystyuunien ja puuhellojen korjaukset. 2012 ulkoportaiden uusiminen. 2016 roskakatos, ulkovaloja ja hormien tarkastukset. 2017 osa ulko-ovista uusittu (omakustannettu). 2019-2020 kattotikkaiden korjausta, haravointijätekomposti. 2020 Ferrariantie 1 B huoneistossa 3 ja 4 tehty kantavien hirsien sekä lattiakannattajien uusimista. Uudet portaat Ferrariantie 1 B 4. Huoneistonumerokyltit. Valokuituasennus.
Tulevat korjaukset:Tulevia remontteja ja niiden tärkeysjärjestystä selvitetään.
Palvelut / yhteydet:Asunto sijaitsee Jokioisten keskustassa.
Hintapyyntö:37.000 € +lainaosuus 2.000 €