Edellinen
Seuraava

Onko perheesi tilaa vailla – täältä sitä löytyy ja maalämpötalo, niin kulutkin pysyy kurissa.

Rivitalohuoneisto, jossa tilat kahdessa kerroksessa. Alakerrassa olohuone, keittiö, wc, khh, pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa olohuone ja kolme makuuhuonetta, 122,5 m².         Asunnossa ja taloyhtiössä tehty valtavasti remonttia viimevuosina. Nyt sinua odottaa 2019 remontoitu mitä ihanin keittiö ja muutkin tilat on modernisti uusittu. Sinulle jää pesutilan remontti, kun se aika tulee. Täältä on lyhyt matka kouluihin ja harrastamaan, mm. Talsoilan jääkenttä on ollut tänä vuonna kovassa käytössä.

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Sorrinkatu 2 as 3, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Talsoila, Forssa, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalohuoneisto, jossa tilat kahdessa kerroksessa. Alakerrassa olohuone, keittiö, wc, khh, pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa olohuone ja kolme makuuhuonetta, 122,5 m².
Kerros / hissi:Tilat kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 1409 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Alakerran olohuoneesta käynti isolle, aidatulle, suojaisalle terassille. Yläkerran olohuoneessa on ranskalainen parveke. Terassi on etelän suuntainen ja siellä on myös pieni puuvaja.
Olohuone:Alakerran olohuoneen lattiassa on vinyylimatto, seinät maalattu ja paneelikatto. 2019 remontin yhteydessä vanha takka purettiin ja tilalle tuli upea, punainen Porin Matti tunnelman luojana. Maalämpötalossa sitä ei välttämättä lämmitykseen tarvita. Olohuoneesta myös käynti terassille, joka kesäaikana on selkeästi lisähuone. Yläkerran olohuoneessa laminaatti lattiassa, tehostetapetti ja loput seinät maalattu, valkoinen sisustuslevy katossa ja ranskalainen parveke.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa laminaatti lattiassa, seinät tapetoidut/maalatut ja valkoinen sisustuslevy katoissa.
Keittiö:Keittiössä vinyylimatto lattiassa ja katossa valkoinen sisustuslevy. Kodinkoneina kaksi jääkappi/pakastinta, höyryavusteinen kiertoilma uuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone. Keittiössä 2019 kodinkoneet ja kaapistot uusittu, välitilalaatat uusittu, sähköt ja valaistus uusittu, putket uusittu, hanat vaihdettu, keittiöstä osittain aukaistu seinä ja kulun aukkoa suurennettu, liesituulettimen putkisto uusittu ja siirretty, astianpesukoneen ja altaan alle laitettu vesieriste, koneiden ja jääkaappien alle laitettu vuotoaltaat.
Saunaosasto:Saunassa on laattalattia, seinät ja katto paneloidut, vahattu tummaksi 2011. Saunan kruununa on hyvä puilla lämpiävä kiuas.
Peseytymistilat:Pesutiloissa laattalattia lattialämmityksellä, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Pesutilat on seuraava remonttikohde. Ihan siistit, mutta ei päivitetty.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa on laattalattia, seinissä tapetti ja paneelikatto. Allas- ja peilikaapit sekä erillinen kaappi. Wc-istuin, allas ja hanat vaihdettu.
Kodinhoitohuone:Pesutiloihin kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta. Paljon kaapistoja, pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle paikat.
Säilytystilat:2019 asennettu liukuovikaapistot eteiseen, pukeutumistilaan ja alakerran olohuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Huoneistokohtainen säilytysvarasto.
Eteistilat:Tuulikaappi on purettu 2019 ja tila otettu eteiskäyttöön. Eteisessä kaapistoja ja naulakko. Käytävien ja portaiden valaisimet vaihdettu, ulko-oven syvennykseen myös vaihdettu valaisin. Suurin osa asunnon valaistuksesta toimii himmentimellä. Samassa yhteydessä alakertaan on rakennettu tietoliikennekaapeli.
Asunnon kunto:Asunto on remontoitu, moderni ja valmiina ottamaan uudet asukkaat vastaan.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Sorrinkatu 2.
Isännöinti:Kiinteistö Pi-Re Oy, Tero Rekunen AIT, LKV, puhelin 050 590 9112, tero.rekunen@kiinteistopire.com.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:348,08 €/kk.
Rahoitusvastike:145,09 €/kk.
Vesimaksu:19 € /henkilö /kk.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1970.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lauta/tiiliverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys maalämmöllä, jako pattereilla.
Energialuokka:D/2013
Huoneistot:Talossa 5 huoneistoa.
Yhteiset tilat:Säilytysvarasto ja ulkoiluvälinevarasto.
Suoritetut korjaukset:Julkisivuremontti 2018-2019, ikkunat, ovet ja lukot 2018, 2017 ilmahormien nuohous, maalämpö 2008, maalämmön korjaus 2011, jolloin lisätty kaksi kaivoa ja tehokkaammat pumput, lämpöputkiston korjaus 2004, käyttöesiputkiston uusiminen ja lämmitysputkiston korjaus, tasakatto muutettu harjakatoksi 1991.
Tulevat korjaukset:Ei päätettyjä korjauksia.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaan noin 2 kilometriä.
Hintapyyntö:84.000 € + laina 25.000 €, velaton 109.000 €
Muuta:Kaapeli TV ja valokuitu 10 M. 2019 alakertaan asennettu tietoliikennekaapeli. Lämpöpatterit vaihdettu: alakerran olohuoneesta, pukeutumistilasta, keittiöstä ja tuulikaappiin patterin tilalle rättipatteri. Yhtiöjärjestyksen mukaiset asuntojen pinta-alat (110 ,5 m²) eivät sisällä pesutilojen ja saunan pinta-aloja.