Edellinen
Seuraava

Nyt on kiire hankkia ensiasunto, jotta voit hyödyntää vuodenvaihteessa poistuvan ensiasunnon ostajan varainsiirtoverovapauden.

Tässä juuri passeli muuttovalmis, kodikas 50,5 m²:n saunallinen rivitalokaksio Kuuston arvostetulla alueella. Talo on rakennettu 1991. Tämä kivan pohjaratkaisun omaava kaksion on saanut lähes uuden keittiön 2020. Sauna, pesuhuone ja wc uusittu 2016. Lämmityskustannuksia alentaa ja kesällä viilentää 2021 asennettu ilmalämpöpumppu. Iso, osin katettu ja lasitettu piha-alue, katekin uusittu 2021. Pintojakin vielä tapetoitu ja maalattu. Kannattaa tulla katsomaan ja poimia talteen.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kuustontie 13 A 2, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Alue/ kaavoitus: Forssa, arvostettu Kuuston asuinalue, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalohuoneisto, jossa olohuone, keittiö, makuuhuone, erillinen wc, pesuhuone, sauna ja eteinen, 50,5 m² + terassi ja varasto.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 4568 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Oma piha-alue, jossa osin katettu ja lasitettu terassi. Terassin valokate uusittu 2021.
Olohuone:Olohuoneessa lattiassa parketti, seinät maalattu/tehostetapetti ja katossa valkoinen sisustuslevy. Olohuone avautuu keittiöön ja tilaa jää vielä riittävästi ruokailulle. Tästä on myös näppärä siirtyä ruokailemaan terassialueelle.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa parketti lattiassa, tehostetapetti laitettu 2022, muuten maalattu. Koko seinällinen vaaleita kaapistoja.
Keittiö:Keittiön ja ruokailutilan lattiassa myös parketti, seinässä tehostetapetti, valkoiset kaapistot, työtasot kivijäljitelmää ja välitilalaatat vaaleat. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, integroitu astianpesukone, liesi keraamisella tasolla ja liesituuletin. Suurin osa keittiökaapeista vaihdettu laatikostoiksi, ovet uusittu ja tehty uusiksi jätelaatikosto. Tiskialtaaksi asennettu komposiittiallas ja vesikalusteet vaihdettu. Myös jääkaappi/pakastin, liesi ja tiskikone uusittiin remontin yhteydessä 2020.
Saunaosasto:Lattiassa laatta seinät ja katto paneloitu (luultavasti lämpökäsitelty pyökki), sähkölämmitteinen kiuas. Kaunis, ikkunallinen sauna, jossa kiva valaistus. Kiukaan taustalla kiviseinä. Lasiovi pesuhuoneeseen. Sauna ja pesuhuone remontoitu 2016.
Peseytymistilat:Pesutilassa lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut ja paneelikatto. Tila pyykinpesukoneelle, suihku seinillä, vesipiste altaineen, peilikaappi ja kaapistoja. Myös pesutilat remontoitu 2016.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa maalattu katto, lattia laatoitettu ja seinissä kaakelit. Peilikaappi sekä allaskaappi.
Säilytystilat:Eteisessä ja tuulikaapissa kaappeja, makuuhuoneessa seinällinen kappeja ja erillinen huoneistokohtainen säilytysvarasto.
Eteistilat:Tuulikaapissa kaappeja. Eteisessä myös kaappeja, tänne saa takit ja kengät hyvin mahtumaan. Lattiassa parketti ja seinät maalattu. Eteisen oven päällä on 2021 asennettu ilmalämpöpumppu, jolla hyvä puhallussuunta koko huoneistoon.
Asunnon kunto:Asunnossa tehty paljon remonttia vuosien saatossa, joten se on valmiina ottamaan uudet asukkaat vastaan.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Forssan Kuuston Myllyrinne, ly 0839078-7.
Isännöinti:Retta Services Oy, Retta Isännöinti Forssa. Jari Sava 010 228 7355, jari.sava@retta.fi.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:171,70 €/kk.
Muita maksuja:Vesi oman kulutuksen mukaan, omat vesimittarit. Sähkö oman kulutuksen mukaan. Autopaikka 3 €/kk. Kaapeli / satelliitti -TV 14,95 €/kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1991
Rakennusaine / katto:Puurunko, tiiliverhous, (betoni), harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Suora sähkölämmitys, lämmönjakotapana patterilämmitys. Eteisessä ilmalämpöpumppu, asennettu 2021, säästää lämmityskustannuksissa ja viilentää kesällä.
Energialuokka:C/2013.
Ilmanvaihto:Koneellinen tulo/poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 5 kpl, asuntoja 20.
Autopaikat:Toteutetut autopaikat 26 kpl, autotallipaikkoja 6 kpl.
Yhteiset tilat:Huoneistokohtaiset varastot ja ulkoiluvälinevarasto.
Suoritetut korjaukset:Huoneistojen pesutiloja kunnosteltu remonttien yhteydessä. Puuosien huoltomaalauksia vuosittain. 2012 väliaitojen kunnostus, 2013 piha-alueen vesijohtoliitoksen uusiminen, 2017 pihasuunnitelman uusimista, 2019 lämminesivaraajien alustojen vesieristys, 2021 puuosien huoltomaalaus, 2021 ilmanvaihtokanavien puhdistus.
Tulevat korjaukset:2023 keskusteltu ja suositeltu, ei päätetty: Lämminvesivaraajien uusimisia tarpeen mukaan. Pihan viheralueiden kunnostus- ja uusimistoimenpiteet. Vesimittarien uusiminen/kunnostus. Vesikaton uusiminen (varaus). Katon tarkkailu, kunnostaminen ja suunnittelu. Pesutilojen saneeraus 2-3 kpl. Jäteastiasuojien hankinta ja pohjien teko.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaan noin 1,5 kilometriä.
Hintapyyntö:85.000 €
Muuta:Asunnossa Lounean valokuitu/VDSL-liittymä Lounea 50/20 M. Antennijärjestelmä – kaapeli-TV DVB-C digitaalinen kaapeli.