Edellinen
Seuraava

Nyt olisi tarjolla täysin remontoitu, saunallinen kaksio 62 m², jossa tyylikäs, Keski-Euroopasta vaikutteita saanut keittiö ja pesuhuone/saunaremonttikin valmistui vasta vuosi sitten.

Rivitalon/paritalon päätyasunto. Tänne ei tarvitse muuta kuin kantaa huonekalut sisään ja asettua asumaan. Tunnelmaa ja lämpöä saat kauniista, valkoisesta, varaavasta takasta. Iso aidattu takapiha, etelän suuntaan. Osa terassialueesta on katettu. Paahtavaa aurinkoa pääset pakoon pohjoisen puoleiselle terassille. Pihaa on hoidettu rakkaudella ja ulkoilumaastotkin lähtevät ihan nurkan takaa.

https://youtu.be/y6EeZ8N047s

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Urpukuja 1 A 2, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Paavola, Forssa, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalohuoneisto, jossa tilat yhdessä tasossa. Olohuone/avokeittiö, pesuhuo-ne/wc, sauna ja eteinen, 62 m². Iso, suojaisa, aidattu takapiha etelän suuntaan ja lisäksi pohjoisen suuntaan toinen iso piha-alue.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä Forssan kaupungin 3231 m²:n vuokratontti. Vuokrasuhde päätyy 14.2.2042, vuosivuokra 1826,81 €.
Parveke / terassi:Etelän suuntainen iso, aidattu takapiha, jossa osa terassista katettu. Pihan ja-kautuu kahteen tasoon. Myös alatasolla on pieni terassialue. Pihassa paljon istutuksia, tulet yllättymään. Lisäksi talon edessä, pohjoisen puolella laatoitettu piha-alue.
Olohuone:Valoisa olohuone, jossa muurattu, valkoinen varaava takka. Lattiassa on lami-naatti ja seinät maalattu. Olohuone avautuu keittiöön ja tilaa jää vielä riittävästi ruokailulle.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa laminaatti lattiassa, seinät maalattu 2020. Kokonainen seinäl-linen kaappeja, joissa peileillä varustetut liukuovet.
Keittiö:Omistaja on tuonut tulleessaan Keski-Eurooppalaisen tuulahduksen ja niinpä keittiöstä löytyy raikkaat, korkeakiiltoiset viininpunaiset kaapistot. Tyylikäs keit-tiö on valmistunut kodinkoneineen 2010, jolloin myös olohuoneen ja keittiön välinen seinä on purettu. Kodinkoneina jääkappi/pakastin, erillisuuni, integroitu mikro. Löytyy myös astianpesukone, joka on ollut vähällä käytöllä. Saareke jakaa tilaa keittiön ja olohuoneen välillä. Saarekkeessa liesitaso ja liesituuletin. Laattalattia lattialämmityksellä, seinä tapetoitu, välitila maalattu ja lasitettu. Keit-tiö on suunniteltu hyvin ja näin saatu kivasti säilytystilaa.
Saunaosasto:Sauna remontoitu 11/2019 Sauna Majorin toimesta. Kaikki vanha on remontin yhteydessä purettu ja saunakin siirretty uuteen paikkaan ja näin saatu pyykin-pesukoneelle uusi hyvä paikka. Saunaan lisätty ikkunoita ja myös lasinen ovi. Saunassa on laattalattia lattialämmityksellä, lauteet leveää haapalankkua, katto ja seinät myös haapaa. Saunan valaistuksena upeat led-valot ja löylyä lähtee sähkölämmitteisestä tolppakiukaasta.
Pesu / wc-tilat:Pesutila on myös kokenut täydellisen muodonmuutoksen 11/2019. Tila purettu alkutekijöihinsä ja järjestelty toiminnot eri paikkoihin. Vesieristys on tehty lain-mukaisesti. Pesukoneelle on saatu oma nurkkauksensa, tarpeen tullen myös kuivausrumpu mahtuu. Laattalattia lattialämmityksellä, seinissä kaakelia ja pa-neelikatto, sekin kuultomaalattua haapaa. Varustuksena suihku, peili, allas-kaappi, pystykaappi ja wc.
Säilytystilat:Eteisessä naulakko, makuuhuoneessa seinällinen liukuovikaapistoja. Lisäksi erillinen huoneistokohtainen säilytysvarasto. Taloyhtiöllä yhteinen ulkoiluväli-nenvarasto.
Eteistilat:Tuulikaappi, josta käynti tilavampaan eteiseen. Tänne saa takit ja kengät hyvin mahtumaan. Lattia laatoitettu ja lattialämmitys antaa mukavuutta.
Asunnon kunto:Asuntoa on remontoitu paljon ja tyylikkäästi, joten se on valmiina ottamaan uu-det asukkaat vastaan.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Urpukuja 2, y-tunnus 0491492-6.
Isännöinti:Kuusplussa Oy, Ilkka Tuovinen, ilkka@kuusplussa.fi.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:207,50 €/kk.
Rahoitusvastike:74,70 €/kk.
Vesimaksu:Vesiennakko 20 €/kk. Tasataan kerran vuodessa.
Sähkö:Sähkö oman kulutuksen mukaan. Sähköennakko maksetaan 91,30 €/kk. Tasa-taan puolivuosittain.
Autopaikkamaksu:Autopaikkamaksu 5 €/kk ja laajakaistavastike 19,95 €.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1982.
Rakennusaine / katto:Betoni/ puu, harjakatto, saumatulla peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys, lämmönjakotapana vesikiertoinen patterilämmitys. Olohuoneen varaavatakka säästää lämmityskustannuksissa.
Energialuokka:F/2015.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Huoneistokohtainen liesituuletin.
Huoneistot:Rakennuksia 5 kpl, asuntoja 10, paritaloja.
Autopaikat:Huoneistokohtainen autopaikka sähköpistokkeella.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto.
Suoritetut korjaukset:2000-2011 huoneistokohtaiset lämminvesivaraajat uusittu, 2014 tonttivesijoh-don vuodon korjaus, 2015 pyörävaraston maalaus, 2016 asuinhuoneistojen pääovien ja terassiovien uusinta, 2017 kiinteistöjen vesikatteiden, vedenohjaus- ja kattoturvajärjestelmien uusinta, 2018 asuinhuoneistojen IV-kanavien nuo-hous, 2019 maanpintojen muotoilua ja sadevesien ohjauksien parantamista, Maansiirtoliike Matti Knaapi Oy, 2020 valokuitusaneeraus.
Tulevat korjaukset:2021 piha-alueen puuston kaataminen, kantojen jyrsintä, maaston muotoilu 2021 aitojen huoltomaalaus/kunnostus, 2022 salaojien/hulevesiviemäreiden kuvaus ja huuhtelu, 2021-2023 ikkunoiden/julkisivujen ym. puuosien huolto-maalaukset.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaan noin 3,5 kilometriä. Lenkkeilymaastot alkavat heti takapi-halta. Paavolan pururata ihan nurkan takana.
Hintapyyntö:76.000 € + laina 10.000 €, velaton 86.000 €
Muuta:Asunto on remontoitu kauttaaltaan vuosina 2009-2020. Kaikki lattiat uusittu 2009-2010 ja seinät maalattu. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä purettu. Kylpyhuone/ sauna uusittu kauttaaltaan 11/2019. Asunnossa valokuituverkko, Lounea 100/ 50 Mbits.