Edellinen
Seuraava

Mitä tykkäät tuosta takapihasta – miten kalustat tuon hulpakan terassin ja eikö olekin kiva terassilla pitää lapsia silmällä, kun leikkivät puistossa.

Kolmen makuuhuoneen koti, jossa neliöitä 102. Tietenkin vielä olohuone, keittiö, ruokailutila, wc, pesuhuone/khh/wc ja sauna. Asunnossa iso, hieno ja osittain katettu terassi. Heti terassin jatkeena, muutamaa porrasta alempana lapsille loistava leikkikenttä keinuineen ja hiekkalaatikoineen. Myös pelikenttää riittää ja pururadalla voi purkaa liiaksi kuormittuneita akkuja. Kannattaa käydä katsastamassa, oikeasti lapsiperheelle unelmapaikka.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Metsäkalliontie 4 A 5, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Paavolan asuinalue, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Olohuone, keittiö, ruokailutila, eteinen ja wc. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, aula, pesuhuone/wc/khh ja sauna. Tilaa 102 m².
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on oma, iso 5196 m²:n tontti. Taloyhtiö koostuu kolmesta eri asuinrakennuksesta, joiden väliin on rauhoitettu piha-alue, jossa mm. leikkikenttä ja nurmikkoa.
Parveke / terassi:Iso, suojaisa, osin katettu terassi, josta pari porrasta leikkikentälle.
Olohuone:Olohuoneessa on laminaattilattia, seinät maalattu / tapetoitu ja betonikatto. Olohuoneesta kulku terassille ja keittiöön.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa on laminaattilattiat, seinissä tapetti/maali. Kahdessa makuuhuoneessa kaapistot.
Keittiö:Keittiössä on laattalattia ja seinät maalattu/tapetoitu sekä välitilassa laatta. Kodinkoneina on jääkaappi/pakastin, liesi, uuni, liesituuletin ja astianpesukone. Ruokailutilassa on laminaattilattia.
Saunaosasto:Lattia on laatoitettu, seinät ja katto paneloitu. Sähkölämmitteinen kiuas. Saunassa on ikkuna.
Pesu / wc-tilat:Pesutiloissa on laattalattia ja seinissä kaakelia. Tila pyykinpesukoneelle, käsienpesuallas allas- ja peilikaappeineen, suihku ja wc. Alakerrassa on erillinen wc, jossa laattalattia, seinissä on kaakelia ja tapettia. Käsienpesuallas allas- ja peilikaapilla.
Säilytystilat:Paljon kaappeja ja erillinen ulkovarasto.
Eteistilat:Tuulikaappi, jossa lattia laatoitettu. Pienelle naulakolle tila. Eteisessä laminaattilattia. Lisäksi liukuovi kaapisto, jossa tilaa vaatteille.
Asunnon kunto:Muuttovalmis, mutta voit oman makusi mukaan remontoida huone kerrallaan.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Messumäki. Ly 0475509-9.
Isännöinti:Kiinteistö Pi-Re Oy / Tero Rekunen AIT, 050 5909112. tero.rekunen@kiinteistopire.com.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:292,50 €/kk.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:1982
Rakennusaine / katto:Betonielementti. Harjakatto tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Suora sähkölämmitys.
Energialuokka:D/2013.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 3 kpl, asuntoja 18 kpl.
Autopaikat:Toteutetut autopaikat 18 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkovarasto ja kerhohuone.
Suoritetut korjaukset:2007 jätekatoksen korjaus, 2008–2015, n. 40 puun kaato, 2009 autopistorasioiden uusiminen, 2009 ilmastoinnin perussäätö ja puhdistus, 2009 ja 2010 80 ulkoikkunan uusiminen, 2010 pysäköintialueen korjaaminen, 2016 postilaatikkotelineen uusiminen. 2017 autokatoksen kunnostus. 2018 etelänpuoleisten otsalautojen ja rännien kunnostus, 2018 väliaitojen korjauksia, 2019 ilmastointikanavien puhdistus, 2020 ulko-ovien ja lukkojen uusimiset.
Tulevat korjaukset:2025 elementtisaumojen tarkistus
Hintapyyntö:79.000 €
Muuta:Kaapeli TV, 2 M/ valkokuitu Lounea.