Edellinen
Seuraava

Maalämpötalossa, jossa myös käyttövesiremontti tehty, sinua odottaa 85 m²:n rivitalokoti vuokralaisella varustettuna.

Olohuone, ruokailutila, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, vaatehuone, erillinen wc ja kaksi terassia. Isolla tontilla asut kuin maalla, mutta kuitenkin lähellä palveluja, Kuivajärveä, Tammelan Pyhäjärveä ja siellä olevaa uimapaikkaa. Asumiskustannukset hyvin maltilliset. Keittiö kaipaa uudistamista, mutta tälläkin tulet toimeen, jos remontti ei tällä hetkellä miellytä. Melko isolle takapihalle saa halutessaan aidattua alueen vaikkapa lemmikeille. Tuo lapsesi maalle, hyvätasoiset Tammelan koulut ja päiväkodit käytössäsi.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Hykkiläntie 60 as 3, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Tammela, Hevoniemi.
Tyyppi / pinta-ala:Yhtiöjärjestyksen mukaan 85 m². Olohuone, ruokailutila, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesutila/khh, sauna, tilava vaatehuone ja erillinen wc. Sisääntulon yhteydessä reilunkokoinen terassi sekä takaterassi, johon kulku vanhempien makuuhuoneesta.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 5338 m²:n tontti, jossa grillikatos, mattoteline, pyykinkuivausteline ja paljon tilaa pihaleikeille.
Parveke / terassi:Etupihalla viihtyisä, katettu reilunkokoinen terassi, jonka etuosassa kaunis kukkapenkki, paljon havuistutuksia sekä vielä nurmialuettakin. Takapihalla metsään rajoittuva terassialue, jonne kulku vanhempien makuuhuoneesta.
Olohuone:Lattiassa laminaatti, seinät tapetoitu ja katto valkoiseksi maalattua lautaa.
Makuuhuoneet:Laminaattilattia, seinät tapetoitu. Toisessa makuuhuoneessa vaatehuone ja kulku takapihalle.
Keittiö:Myös keittiössä on laminaattilattia, välitilat laatoitettu ja katto maalattu valkoiseksi. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, astiapesukone, liesi ja liesituuletin. Keittiö kaipaa uudistamista. Paljon kaappi ja laskutilaa. Jatkeena reilu ruokailutila.
Saunaosasto:Harvinaisen suuri sauna, jonka seinät ja katto paneloitu, sähkölämmitteinen kiuas ja laatoitettu lattia. Lisävaloa tuo saunassa oleva ikkuna.
Pesu / wc-tilat:Pesuhuoneen lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut ja katto paneloitu, patteri. Suihku ja pesukoneliitäntä.
Säilytystilat:Iso vaatehuone, toisessa makuuhuoneessa kaappi, eteisessä naulakko.
Asunnon kunto:Kaipaa remonttia, mutta kaikki kyllä toimii näinkin.
Vapautuminen:1.11.23
Yhtiön nimi:Asunto Oy Mansikkatupa.
Isännöinti:Kiinteistö Pi-Re Oy, Tero Rekunen, AIT, LKV, 050 5909112, tero.rekunen@kiinteistopire.com. Kiinteistöhoito: Osakkaat tekevät talkoilla.
Lunastusoikeus:Osakkailla 14 vuorokautta tiedoksi saattamisesta.
Hoitovastike:233,75 €/kk.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja jätevesille omat kaivot.
Rakennettu:1976.
Rakennusaine / katto:Puu/tiili, harjakatto peltikatteella, uusittu 2018. Viemärit muovia.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö, vesikeskuslämmitys pattereilla.
Energialuokka:E/2013.
Ilmanvaihto:Huoneistokohtainen koneellinen ilmastointi, raitisilma.
Huoneistot:Asuinhuoneistoja 5 kpl.
Yhteiset tilat:Kellarikerroksessa yhteiskäytössä olevaa oleva varastotila.
Suoritetut korjaukset:2004 kylpyhuoneet. 2006 ulko-ovet ja terassioven viereinen ikkuna . 2009 maalämpö. 2010 takapihojen väliaidat. 2014-2015 käyttövesiputket. 2018 uusittu koko taloon vesikate, etupihan julkisivun korjaus. 2019 etupihan sadevesiviemäröinti. 2020 ilmanvaihtolaitteet huoneistoihin 1, 2, 3 ja 4.
Tulevat korjaukset:2022 käyttövesiputkiston sulkuventtiilien huoltoluukut, ilmahormien nuohous. 2023 pihavalot (2kpl). 2024 jätekatos. 2027 ikkunoiden ja ulko-ovien uusiminen.
Palvelut / yhteydet:Kaupat, apteekki, terveyskeskus ja muut kunnan palvelut n. 3 km ja Tammelan koulukeskus, jossa luokat 1-9 on matkaa noin 3 km.
Hintapyyntö:65.000 €.
Muuta:Yhteisantenni.