Edellinen
Seuraava

Maalämpötalossa, jossa myös käyttövesi tehty, sinua odottaa 79,5 m²:n rivitalokoti. Täältä löytyy loistavat leikki-, koulu- ja harrastusmahdollisuudet lapsille.

Päätyasunto, jossa iso terassi ja reilu parveke. Olohuone, ruokailutila, pieni keittiö, wc ja eteinen. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, pesuhuone/wc, sauna ja vaatehuone. Keittiö ja pesutilat kaipaavat uudistamista, mutta tälläkin tulet toimeen, jos remontti ei tällä hetkellä sovi suunnitelmiin. Kouluun ja uimapaikkaan lähes näköyhteys, lenkkipolut takapihalta. Asumiskustannukset hyvin maltilliset. Rauhallinen, lapsiystävällinen alue asua.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Akselinkuja 2 A 4, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa Vieremä, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalokolmio kahdessa tasossa. Olohuone, ruokailutila, keittiö, wc, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone/wc, sauna ja tilava vaatehuone, 79,5 m². Lisäksi parveke, oma piha-alue ja ulkovarasto.
Tontin kuvaus / koko:PIHA, TONTTI JA YMPÄRISTÖ: Taloyhtiöllä oma 9665 m²:n tontti. Tänne mahtuu hienosti suuri lasten leikkipaikka erilaisine laitteineen. Vihannat puut reunustavat tonttia ja kätkevät talot suojaansa. Melkein tien toisella puolella on koulu, joka ainakin näillä näkymin jatkaa toimintaansa. Aivan kivenheiton päässä on Mäkilammin uimaranta. Valaistut pururadat ja talvella ladut nurkalla. Luistinjääkin löytyy talvisin koulun pihalta.
Ranta / järvi:Mäkilammin uimarantaan muutama sata metriä.
Parveke / terassi:Osin aidattu viihtyisä, myös osin katettu reilunkokoinen, etelänsuuntainen terassialue istutuksineen. Yläkerran tilavalla parvekkeella voi katseilta suojassa vilvoitella saunan jälkeen ja nauttia maisemista ja auringonlaskuista.
Olohuone:Lattiassa laminaatti ja seinät maalattu. Isot ikkunat ja kulku tilavalle terassille.
Makuuhuoneet:Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa laminaatti lattiassa ja seinät maalatut. Toisessa makuuhuoneessa on tilava vaatehuone ja komero. Toisesta taas kulku melko isolle, hyvällä ilmansuunnalla varustetulle parvekkeelle. Väliin jää pieni aulatila, josta kulku pesutiloihin ja saunaan.
Keittiö:Heti asuntoon tultaessa, eteistilan jälkeen avautuu ruokailutila, jonka jatkeena olohuone. Eteistilassa lattia laatoitettu, ruokailutilassa on olohuoneen kanssa yhtenevä laminaatti lattiassa ja tästä päästään keittiöön, jossa taas lattia laatoitettu. Kodinkoneina jääkaappi, liesi ja liesituuletin.
Saunaosasto:Saunan seinät ja katto paneloitu, sähkölämmitteinen kiuas ja laatoitettu lattia. Lisävaloa tuo saunassa oleva ikkuna.
Pesu / wc-tilat:Pesuhuoneen lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut ja katto paneloitu, patteri, suihku, käsienpesuallas, wc ja pesukoneliitäntä. Alakerrassa erillinen tilava wc.
Säilytystilat:Iso vaatehuone, toisessa makuuhuoneessa kaappi, eteisessä naulakko.
Asunnon kunto:Kaipaa remonttia, mutta kaikki kyllä toimii näinkin. Remontointi riippuu omasta vaatimustasosta, kukkarosta ja käyttötarkoituksesta.
Vapautuminen:Asunto vuokrattu.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Forssan Nummentie. Y tunnus 0607694-6.
Isännöinti:Retta isännöinti Forssa, Jari-Pekka Itkonen, 010 228 7354.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:284,40 €/kk
Rahoitusvastike:114,71 €/kk
Muita maksuja:Autopaikkamaksu 5,00 €/kk, autopaikan käyttökorvaus 2,55 €/kk. Sähkö ja vesi oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan vesihuoltolaitoksen liittymät.
Rakennettu:1986
Rakennusaine / katto:Betoni/tiili, harjakatto tiilikatteella
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö, vesikeskuslämmitys pattereilla.
Energialuokka:D/2015.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 5 kpl, huoneistoja 20 kpl, autopaikkoja 20 kpl.
Yhteiset tilat:Pesutupa, mankeli, ja huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:Valokuitu 2020, käyttövesiputkiston saneeraus 2019, yhtiö siirtynyt maalämpösopimukseen 2019, A-D talojen välisen putkikanaalin uusiminen 2017, Ulko-ovien uusiminen 2017, vesikaton pesu ja pinnoitus kivisuojalla 2013, IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö 2012, pihavalaistuksen uusiminen 2011, talopesulakoneen uusiminen 2011, huoltomaalaukset 2004 jne.
Tulevat korjaukset:Ikkunoiden ja puuosien huoltomaalaus 2023, kattorännien ja syöksytorvien uusiminen 2024, sokkelien kunnossapitokorjaus 2024.
Palvelut / yhteydet:Keskustaan noin 3 km.
Hintapyyntö:63.000 € + laina n. 16.000 €
Muuta:Kaapelitv DVB-C Lounea Oy. Lounea valokuitu.