Edellinen
Seuraava

Maalämpötalo, käyttövesi tehty, etelänpuolen ovet ja ikkunat uusittu, asunto remontoitu ja kaikki korjaukset maksettu. Tässä Oh, 3x mh, k, s, 106 m², vajaa kilometri keskustasta.

On sitten todella edullista asumista näin isossa asunnossa. Ei tiedossa olevia tulevia korjauksia. Sisääntulokerroksessa olohuone, josta käynti koko huoneiston levyiselle parvekkeelle, keittiö, ruokailu, makuuhuone, vaatehuone, kuraeteinen ja upea uusittu wc.  Alakerrassa kaksi huonetta, wc, pesuhuone ja sauna. Toisesta huoneesta käynti ulos kivalle ja suojaisalle takapihalle, jossa terassi. Autokatospaikka pihassa. Pitäisi kelvata.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Silmäkalliontie 10 as 9, 31600 Jokioinen.
Alue / kaavoitus:Jokioinen, Pellilä, Puistometsästä hieman keskustaanpäin ja aemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitaloasunto, jossa sisääntulokerroksessa olohuone, ruokailutila, keittiö, tuulikaappi, eteinen, kuraeteinen, makuuhuone, vaatehuone ja wc. Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna ja wc, 106 m². Yläkerrasta käynti parvekkeelle ja alakerrasta omalle piha-alueelle ja terassille. Asuntoon kuuluu autokatospaikka.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiön oma loiva rinnetontti. 3 639 m². Rehevä, vihanta piha, paljon kauniita puita, osin nurmella. Kuivaus- ja tamppausteline ja hiekkalaatikko lapsille.
Parveke / terassi:Etelän suuntainen, koko huoneiston levyinen parveke. Parvekkeen alla oma piha-alue, joka parvekkeen ansiosta osin katettu. Suojaisa takapiha hieman notkelmassa ja täällä myös perennoja. Sisääntulo myös osin katettu ja siitä käynti ulkovarastoon. Sisääntulon vieressä upeat alppiruusut.
Olohuone:Tilava, valoisa olohuone, jonka lattiassa laminaatti, seinät tapetoitu ja maalattu vetoniittikatto. Olohuoneesta käynti koko huoneiston levyiselle parvekkeelle.
Makuuhuoneet:Yläkerran makuuhuoneen lattiassa muovimatto ja seinät tapetoidut. Alakerrassa molempien makuuhuoneiden lattioissa laminaatti ja seinät tapetoidut. Toisesta alakerran huoneesta käynti takapihalle, pesuhuoneeseen ja saunaan. Toisessa seinällinen kaappeja ja toisessa kaksi kaappia.
Keittiö:Keittiössä lattiassa laminaatti, seinät maalattu/paneloitu. Välitila laatoitettu vaaleanharmaalla laatalla. Kodinkoneina jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone. Vaaleat keittiön kaapit, liesi ja liesituuletin uusittu 2011.
Ruokailutila:Keittiötilan päässä reilu tila ruokapöydälle.
Saunaosasto:Lattia laatoitettu, seinät ja katto puupaneelia, sähkölämmitteinen kiuas. Saunatilojen kuivaukseen PAX puhallin.
Peseytymistilat:Pesuhuoneessa laattalattiat, seinissä kaakelit ja paneelikatto. Suihku, pesuallas, peili ja pesukoneliitäntä. Tilaa jää vielä pyykkien kuivatuksellekin.
Pesu / wc-tilat:Molemmissa kerroksissa erillinen wc. Yläkerrassa lattia ja seinät laatoitettu, katto puupaneloitu, liukuovellinen kaappitaso sekä yläkaapit, jotka valmistettu mittatilaustyönä. Alakerrassa lattia laattaa, seinät maalattua puupaneelia, paneelikatto, käsienpesualla ja peilikaappi.
Säilytystilat:Tilava vaatehuone. Eteisessä ja makuuhuoneissa kaapistoja. Sisäänkäynnin vieressä oma ulkovarasto. Taloyhtiössä huoneistokohtainen kylmäsäilytystila.
Eteistilat:Reilunkokoinen tuulikaappi, jonka lattia laatoitettu. Tuulikaapista käynti kuraeteiseen, jossa naulakkotilaa, vesipiste, pesuallas, lattiakaivo ja sähköinen rättipatteri. Sisäeteisessä liukuovellinen vaatekaappi. Portaikossa seinät maalatut, askelmissa kokolattiamatto, hyvät, tukevat käsijohtimet.
Asunnon kunto:Paljon remontoitu ja siististi asuttu. Todella hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Jokioisten Kaskipuisto 0223280-9.
Isännöinti:JTT Oy Isännöinti / Anu Kallionpää 050 5235900, anu.kallioinpaa@jokioistentili.fi
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:349,80 €/kk
Vesimaksu:32 €/kk, tasataan todellisen kulutuksen mukaan puolivuosittain. Kylmävesi 3,85 €/m³, lämminvesi 7,55 €/m³.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Muita maksuja:Valokuitu ja KTV-maksu 9,95 €/kk.
Autopaikkamaksu:Autokatospaikkamaksu 10 €/kk, auton tolppapaikka 8 €/kk joulusta maaliskuuhun.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennettu:1977
Rakennusaine / katto:Puu ja tiili, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö, vesikeskuslämmitys.
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Huoneistossa lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtokone sekä ala- että yläkerrassa.
Huoneistot:Asuinhuoneistoja 10 kpl.
Autopaikat:Autopaikkoja 13 kpl, 7 kpl katospaikkaa. Tälle asunnolle kuuluu katospaikka numero 1. Autokatoksen ylläpito paikan haltijoiden kustannuksella.
Suoritetut korjaukset:ASUNNON KORJAUKSET: Alakerran wc:n seinien panelointi ja lattian laatoitus 2004. Keittiön kaapistot uusittu 2011. Lieden, liesituulettimen ja valaisimien asennus ja lisä pistorasioiden asennus 2011. Alakerran huoneiden tapetointi ja maalaus, sekä lattioiden laminointi 2013. Väliovet vaihdettu ja eteisaulan seinä levytetty ja asennettu liukuovikaappi 2014. Yläkerran wc:n seiniin vaihdettu kipsilevyt, seinät ja lattia laatoitettu, wc pytty ja lavuaari vaihdettu, pistorasioiden paikat vaihdettu 2014. Huoneistossa lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtokone sekä ala- että yläkerrassa 2017. TALOYHTIÖN KORJAUKSET: Rakennettu uusi harjakatto tasakaton tilalle 1998. Lämmityskeskus korjattu 2006 . Lämmityksen ohjaus uusittu 2008. Jätekatoksen rakentaminen 2008. Kylmäkoneiston uusiminen 2009. Käyttövesiputkien saneeraus 2010. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2012. Öljysäiliön pinnoitus 2013. Autokatoksen lämmitystolppiin alamittari sähkön mittaukseen 2014. Lukitus uusittu 2015. Maalämpöjärjestelmään siirtyminen 2016. Silmäkalliontien puoleisten ikkunoiden ja ovie uusiminen 2017. Asennettu ikkunoiden yhteyteen LTO-järjestelmällä varustetut ilmanvaihtolaitteet 2017. Lämmitysjärjestelmän tasapainotus 2017. Lumiesteitä lisätty asuinrakennuksen pohjoispuolelle 2019. Liitytty Lounea Oy:n Valokuituun. Etelän puoleiset ikkunat ja parvekeovet uusittu 2022.
Tulevat korjaukset:Ei korjaustarpeita. Sähköautojen latauspisteen valmistelu.
Palvelut / yhteydet:Jokioisten keskustan noin kilometri.
Hintapyyntö:85.000 €