Edellinen
Seuraava

Maalaismaisemissa, keskellä Tammelaa, Pyhäjärven läheisyydessä.

Nyt myynnissä etelään suuntaisella, katetulla terassilla varustettu todella kaunis, remontoitu saunallinen yksiö. 38 m², jossa olohuone, alkovi, avokeittiö, pesuhuone/ wc, sauna ja eteinen. Hyvä, avara pohjaratkaisu. Keittiö kaapistoineen ja koneineen uusittu 2016.Talo on rakennettu 1990 ja taloyhtiö hyvin hoidettu. Keskustaan alle kilometri ja kunnan ylläpitämälle hiekkapohjaiselle uimarannalle Pyhäjärveen 200 m. Tien toisella puolella voi ihastella lampaita, vasikoita ja seurailla maalaiselämää.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kirjurintie 1 C 19, 31300 Tammela
Esittely:26.05.2022 klo 14.50-15.20 ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Tero Rekunen 050 5909112, tero.rekunen@kiinteistopire.com. Tervetuloa!
Alue / kaavoitus:Tammelan keskustassa, Hevoniemen alueella, Pyhäjärven lähei-syydessä. Alueella on asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalo yksiö, jossa olohuone, alkovi, avokeittiö, pesuhuone/wc, sauna ja eteinen,38 m² + terassi ja varasto.
Muut rakennukset:Kaksi autotalli- ja huoltorakennusta.
Tontin kuvaus / koko:Yhtiöllä on oma 7153 m²:n tontti upealla paikalla, loivassa etelärinteessä, Pyhäjärven läheisyydessä. Taloyhtiö on kuuluisa upeasta pihastaan.
Ranta / järvi:Pyhäjärven läheisyydessä, jonne matkaa noin 200 m kuten myös lähimpään kunnan uimarantaan, jossa matalaa ja hiekkapohja. Manttaalin rantaan noin 500 m ja opiston rantaan, joka on syvempi, noin 600 m. Rivitalo sijaitsee Forssantien etelän puolella, siis järven puolella, joten pikkuteitä pääsee turvallisesti rantaan ja sillan alta keskustaan.
Parveke / terassi:Asunnolla on etelän suuntainen, osin katettu, piha-alue.
Olohuone:Tilava, erittäin valoisa olohuone, jossa alkovi ja käynti terassille. Lattiassa lankkulaminaatti, seinät maalattuja maalattu katto. Olohuoneen jatkeena keittiötilat.
Keittiö:Keittiö avautuu olohuoneeseen. Lattia kuten olohuoneessa, valkoiset keittiökaapistot ja tasot. Välitilassa vaalea levy. Kodinkoneina jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Keittiön kaapistot ja kaikki koneet uusittu 2016 ja samalla asennettu uusi laminaatti ja seinät maalattu.
Saunaosasto:Kaunis, tunnelmallinen sauna, jonka lattiassa laatat, lattialämpö ja sähkölämmitteinen kiuas.
Pesu / wc-tilat:Peseytymishuoneessa lattiassa laatat, lattialämmitys, seinissä kaakelit. Suihku, käsienpesuallas, peilikaappi ja pesukoneliitäntä ja wc.
Säilytystilat:Eteisessä on isot liukuovelliset kaapistot ja lisäksi vielä varasto.
Asunnon kunto:Keittiön kaapistot ja kaikki koneet uusittu 2016 ja samalla asennettu uusi laminaatti ja seinät maalattu. Pesuhuone myös remontoitu.
Vapautuminen:On heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Vekkilänrinne.
Isännöinti:Kiinteistö Pi-Re Oy, Tero Rekunen ITS, AIT, LKV, puhelin 050 5909112, tero.rekunen@kiinteistopire.com.
Lunastusoikeus:On osakkailla.
Hoitovastike:83,60 €/kk
Rahoitusvastike:20,77 €/kk
Vesimaksu:Perusmaksu 1,50 € ja 4,86 € kuutiolta kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Autopaikkamaksu:Autotallivastike 30,80 €/kk, autosähköpaikka 5,00 €/kk, auton sisälämmittimen sähkö 30 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan verkossa.
Rakennettu:1990
Muut rakennettu:Laatalle valettu, puurunkoinen ja tiiliverhottu talo, jossa harjakatto profiilipeltikatteella, joka uusittu 2020.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys pattereilla.
Energialuokka:F/2013
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 3+2, 23 huoneistoa.
Autopaikat:Autopaikkoja 26 kpl, autotalleja 10 kpl (omilla osakkeillaan).
Yhteiset tilat:Kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto.
Suoritetut korjaukset:Pesuhuoneremontit (osa). Maalausremontti kesä 2004. Autotalli-lattioiden pinnoitus 2008 ja 2010. Lukostot 2009. Parvekeovien uusinta 2013. Julkisivujen huoltomaalaukset 2015. Pihavalaistuk-sen uusinta 2018. Vesikatteiden uusiminen 2020. Jätekatoksen rakentaminen 2021, väliaidat uusittu.
Tulevat korjaukset:C-talon parvekkeet korjauksen suunnittelu. Alkuperäisten läm-minvesivaraajien uusinta. Huoneistojen märkätilojen vesieriste-korjaukset mahdollisten pesuhuoneremonttien yhteydessä.
Palvelut / yhteydet:Vireään Tammelan keskustaan matkaa vajaa kilometri.
Hintapyyntö:67.000 € + lainaosuus n. 3.000 €.
Muuta:Kaapeli-TV/Lounea, kaapelimodeemivalmius. Valokuituliittymä 10M/10M.Pesuhuoneremonttien kustannusjako riippuu siitä, onko asunnossa tehty jo aikaisemmin yhtiön kustantamana täydellinen pesuhuoneremontti vai ei.