Edellinen
Seuraava

Luhtitalon alimmassa tasossa todella kaunis, hyväkuntoinen, tilava kolmio, 78 m², jossa kaikki tilat samassa tasossa.

Näihin neliöihin mahtuu tilava sisäänkäynti, olohuone, ruokailutila, keittiö, kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, kylpyhuone ja erillinen wc. Valoisa asunta ja hyvät säilytystilat. Reilunkokoinen etelän suuntainen terassi takapihan suuntaan puistoon päin. Täysin muuttovalmis päätyasunto, ilman ensimmäistäkään porrasta.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Linikkalankatu 13 A 8, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssan keskustaa, Linikkala, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Kaksikerroksisen luhtitalon alimmassa kerroksessa (katutasossa) 78 m²:n kaunis asunto, jossa tilat yhdessä tasossa. Näihin neliöihin mahtuu tilava sisäänkäynti, olohuone, ruokailutila, keittiö, kaksi makuuhuonetta, wc ja kylpyhuone. Lisäksi reilunkokoinen terassi takapihan suuntaan.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma tontti 8505 m².
Parveke / terassi:Reilunkokoinen terassi etelän suuntaiselle takapihalle, jossa puisto ja lasten leikkipaikka. Parvekkeelle asennettu pistorasia 2018.
Olohuone:Valoisa olohuone, jonka lattiassa laminaatti, seinät tapetoidut 2018 ja samalla maalattu myöskin katto. Olohuoneesta käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneet:Molemmissa makuuhuoneissa laminaatti lattiassa, asennettu19.2012, seinät maalattu ja tapetoitu.
Keittiö:Keittiössä laminaatti lattiassa, välitila laatoitettu ja valkoiset kaapistot. Kodinkoneina liesi keraamisella tasolla, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja mikro. Kaunis valaistus. Keittiön hana ja pohjaventiili vaihdettu 2018.
Ruokailutila:Ruokailutila olohuoneen ja keittiön välissä samoilla pintamateriaaleilla varustettu kuin olohuonekin
Saunaosasto:Taloyhtiössä sauna. Saunan ovi melko lähellä asunnon ovea.
Peseytymistilat:Kylpyhuoneen lattiassa laatat, seinät kaakeloitu ja katto paneloitu. Pesutila suihkuseinällä erotettu ja pyykinpesukoneelle oma paikkansa.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa myös laattalattiat ja seinät kaakeloidut.
Säilytystilat:Tilava vaatehuone, eteisessä paljon komeroita, myös makuuhuoneissa kaapistoja ja vielä häkkivarasto.
Eteistilat:Tilava sisääntulo.
Asunnon kunto:Oikein hyvä, muuttovalmis.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Forssan Linikkalankatu 13.
Isännöinti:Pasi Harju 01023107530 forssa@spisannointipalvelut.fi. Huoltoyhtiö: Talohuolto Pajuniemi Oy.
Hoitovastike:288,60 €/kk.
Vesimaksu:26,00 €/hlö/kk.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Saunamaksu:10,00 €/kpl /kk.
Autopaikkamaksu:Autopaikkamaksu: Tolppapaikka 10 €/kpl /kk.
Vesi / viemäri:Kaupungin verkossa.
Rakennettu:Rakennettu 1974. Peruskorjattu 2001.
Rakennusaine / katto:Betoni/tiili, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö / vesikeskuslämmitys.
Energialuokka:G 2015
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Asuinhuoneistoja 32 kpl, rakennuksia 2 kpl, kerroksia 2.
Autopaikat:Autopaikat 34 kpl, joista yhtiön hallinnassa 26 kpl. Autotallipaikat 8 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, kylmäkellari, sauna ja huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:Peruskorjattu 2001. Vesikate ja kattomuoto uusittu, julkisivulaudoitus uusittu, käyttövesiputket uusittu, lämpöjohdot osittain uusittu ja lämmitysverkon perussäätö tehty. Huoneistoihin on asennettu korvausilmaventtiilit ja iv-laitteiston poistopuhaltimet uusittu. Parvekkeet ja luhtikäytävät korjattu, talosaunat peruskorjattu, ovet ja ikkunat huoltomaalattu, pihat uudistettu ja pihavalaistus rakennettu. Taloyhtiö on liitetty 2004 kaapelitelevisioverkkoon ja samalla antenniverkko on uudistettu Tähti 800-verkoksi. Ikkunat ja ovet uusittu keväällä 2006. Raja-aitojen huoltomaalaus 2011, sähkötekninen kuntotarkastus ja huolto 2011, käyttövesiautomatiikan säätöventtiilin ja säätömoottorin uusinta 2012, B talon kattovesien ohjauksen parantaminen 2012, saunaosaston korjauksia 2013, energiatodistuksen laatiminen 2014, ulkoseinien ja parvekkeiden puuosien huoltomaalaus, taloussiiven ulko-ovien uusiminen 2015, Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, märkätilojen tarkastus, jätekatoksen rakentaminen taloussiiven yhteyteen, 2015, käyttöveden ja lattialämmityksen venttiilimoottori uusittu 2016, B13 huoneiston KPH remontti, huoneiston käyttövesiputkisto uusittu. Parveketasojen ja luhtikäytävän kuntotutkimus 2018, A9 ja A 13 huoneistojen kylpyhuoneremontti, huoneistojen käyttöputkistot uusittu.
Tulevat korjaukset:18.3.2021 yhtiökokous päätti aloittaa käyttövesiverkostosaneerauksen suunnittelun. Suunnittelukustannukset rahoitetaan budjetti- ja säästövaroin. Lämmöntuottomenetelmien uusinnan suunnittelu. Energialaskenta. 2022 Käyttövesiverkostosaneeraus. Kylpyhuoneiden saneeraus, valokuituverkko, Lämmöntuottomenetelmän uusinta, patteriverkoston perussäätö, parvekkeiden ja luhtikäytävien huoltokunnostus, parvekkeiden lasitus, patioiden uusinta ja piha-aidan uusinta.2023 ei suunniteltuja remontteja, 2024 vesikatteen huoltomaalaus, viemäriverkoston kuntotutkimus, autotallirakennuksen peruskorjaus.
Hintapyyntö:88.000 €
Muuta:Ulko-ovessa mobiiliovenavaus, asennettu 05.2021. Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C Lounea Palvelut Oy.