Edellinen
Seuraava

Luhtitalon alimmassa tasossa, peruskuntoinen 32 m²:n yksiö.

Keittiö retroväreissä, kylpyhuone kaipaa päivitystä ja olohuone uusia pintoja. Tästä saa todella kivan, mutta vuokraukseen tämä isopii näinkin. Oma terassi etelän- ja puiston suuntaa on kiva. Valoisa asunta, ilman ensimmäistäkään porrasta. Keskeinen sijainti sairaalan, terveyskeskuksen, urheilukentän ja jääkiekkohallin läheisyydessä. Myös hyvä sijoituskohde.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Linikkalankatu 13 A 5, 30100 Forssa.
Esittely:26.05.2022 klo 13.20 - 13.40 ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Tero Rekunen, puhelin 050 5909112, tero.rekunen@kiinteistopire.com. Tervetuloa!
Alue / kaavoitus:Forssan keskusta, Linikkala, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Kaksikerroksisen luhtitalon alimmassa kerroksessa (katutasossa) 32 m²:n yksiö, jossa olohuone, keittiö, kylpyhuone ja eteinen. Lisäksi reilunkokoinen terassi takapihan suuntaan.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma tontti 8505 m².
Parveke / terassi:Reilunkokoinen terassi etelän suuntaiselle takapihalle, jossa puisto ja lasten leikkipaikka.
Olohuone:Valoisa olohuone, jonka lattiassa muovimatto ja seinät maalattu. Olohuoneesta käynti parvekkeelle.
Keittiö:Keittiössä muovimatto lattiassa, välitila laatoitettu ja retron punaiset keittiökaapit lankavetimin. Kodinkoneina liesi, jääkaappi ja mikro.
Saunaosasto:Taloyhtiössä sauna. Saunan ovi melko lähellä asunnon ovea.
Pesu / wc-tilat:Kylpyhuoneen lattiassa muovimatto ja seinät maalattu. Täältä löytyy vielä amme, käsienpesuallas ja wc.
Asunnon kunto:Peruskuntoinen, kylpyhuone kaikaa kunnostusta, samoin pinnat.
Vapautuminen:On vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Forssan Linikkalankatu 13.
Isännöinti:Pasi Harju 01023107530 forssa@spisannointipalvelut.fi. Huoltoyhtiö: Talohuolto Pajuniemi Oy.
Hoitovastike:118,40 €/kk.
Vesimaksu:26,00 €/hlö/kk.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Saunamaksu:10,00 €/kpl /kk.
Autopaikkamaksu:Tolppapaikka 10 €/kpl /kk.
Vesi / viemäri:Kaupungin verkossa.
Rakennettu:Rakennettu 1976. Peruskorjattu 2001.
Rakennusaine / katto:Betoni/tiili, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö / vesikeskuslämmitys.
Energialuokka:G 2015
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Asuinhuoneistoja 32 kpl, rakennuksia 2 kpl, kerroksia 2.
Autopaikat:Autopaikat 34 kpl, joista yhtiön hallinnassa 26 kpl. Autotallipaikat 8 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, kylmäkellari, sauna ja huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:Peruskorjattu 2001. Vesikate ja kattomuoto uusittu, julkisivulaudoitus uusittu, käyttövesiputket uusittu, lämpöjohdot osittain uusittu ja lämmitysverkon perussäätö tehty. Huoneistoihin on asennettu korvausilmaventtiilit ja iv-laitteiston poistopuhaltimet uusittu. Parvekkeet ja luhtikäytävät korjattu, talosaunat peruskorjattu, ovet ja ikkunat huoltomaalattu, pihat uudistettu ja pihavalaistus rakennettu. Taloyhtiö on liitetty 2004 kaapelitelevisioverkkoon ja samalla antenniverkko on uudistettu Tähti 800-verkoksi. Ikkunat ja ovet uusittu keväällä 2006. Raja-aitojen huoltomaalaus 2011, sähkötekninen kuntotarkastus ja huolto 2011, käyttövesiautomatiikan säätöventtiilin ja säätömoottorin uusinta 2012, B talon kattovesien ohjauksen parantaminen 2012, saunaosaston korjauksia 2013, energiatodistuksen laatiminen 2014, ulkoseinien ja parvekkeiden puuosien huoltomaalaus, taloussiiven ulko-ovien uusiminen 2015, Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, märkätilojen tarkastus, jätekatoksen rakentaminen taloussiiven yhteyteen, 2015, käyttöveden ja lattialämmityksen venttiilimoottori uusittu 2016, B13 huoneiston KPH remontti, huoneiston käyttövesiputkisto uusittu. Parveketasojen ja luhtikäytävän kuntotutkimus 2018, A9 ja A 13 huoneistojen kylpyhuoneremontti, huoneistojen käyttöputkistot uusittu.
Tulevat korjaukset:18.3.2021 yhtiökokous päätti aloittaa käyttövesiverkostosaneerauksen suunnittelun. Suunnittelukustannukset rahoitetaan budjetti- ja säästövaroin. Lämmöntuottomenetelmien uusinnan suunnittelu. Energialaskenta. 2022 Käyttövesiverkostosaneeraus. Kylpyhuoneiden saneeraus, valokuituverkko, Lämmöntuottomenetelmän uusinta, patteriverkoston perussäätö, parvekkeiden ja luhtikäytävien huoltokunnostus, parvekkeiden lasitus, patioiden uusinta ja piha-aidan uusinta.2023 ei suunniteltuja remontteja, 2024 vesikatteen huoltomaalaus, viemäriverkoston kuntotutkimus, autotallirakennuksen peruskorjaus.
Hintapyyntö:36.000 €.
Muuta:Ulko-ovessa mobiiliovenavaus, asennettu 05.2021. Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C Lounea Palvelut Oy.