Edellinen
Seuraava

Lamminrannassa, hyvien urheilu- ja harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä, paljon remontoidussa taloyhtiössä tarjolla siisti, saunallinen rivitalokolmio.

Iso olohuone, keittiö, ruokailu, 2 x makuuhuone, pesuhuone, sauna, wc, vaatehuone ja eteinen, joka kivasti avautuu olohuoneeseen, 83 m² + terassi ja varasto. Tilat yhdessä tasossa, ei portaita. Todella kiva, väljä pohjaratkaisu. Myös Linikkalanlammi, terveyskeskus ja sairaala lähellä. Mahdollisuus ostaa myös erillinen autotalliosake 4.700 €:n hintaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Saarelankatu 4 A 5, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Asemakaava-alueella Lamminrannassa.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalohuoneisto, jossa iso olohuone, keittiö, ruokailutila, 2 x makuuhuone, pesuhuone, sauna, wc, vaatehuone ja tilava eteinen, 83 m² (ei tarkistusmitattu) sekä terassi ja huoneistokohtainen varasto.
Kiinteistötunnus:61-3-352-7
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa, ei portaita.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 4256 m²:n tontti.
Ranta / järvi:Linikkalanlammin rantaan, kaupungin hiekkapohjaiselle uimarannalle matkaa vajaa kilometri. Talvisin myös mahdollisuus avantouintiin.
Parveke / terassi:Olohuoneesta käynti rehevälle terassialueelle.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa parketti, seinissä tapetti ja maalattu vetoniittikatto. Olohuoneen ja keittiön välimaastoon jää hyvä tila ruokailulle.
Makuuhuoneet:Molemmissa makuuhuoneissa muovimatto lattiassa ja seinät tapetoidut. Toisessa makuuhuoneessa kaapistoja. Makuuhuoneet ovat tilavia
Keittiö:Keittiössä parkettilattia. Kodinkoneina liesi, liesituuletin, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Vaaleat kaapistot, valkoiset välitilalaatat ja päätyseinällä vitriinikaappi.
Saunaosasto:Tilava, siisti sauna, jossa sähkölämmitteinen kiuas. Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloidut.
Pesu / wc-tilat:Pesutiloissa laattalattia, seinät kaakeloitu, suihku ja suihkuseinä. Pyykinpesukoneelle paikka ja kuivausrumpukin mahtuu, nyt koneen päällä kaappi. Käsienpesuallas ja peilikaappi. Erillinen wc, jossa muovimatto lattiassa ja seinissä. Käsienpesuallas ja peilikaappi.
Eteistilat:Eteisessä parkettilattia ja paljon kaapistoja. Eteisestä kulku tilavaan vaatehuoneeseen.
Asunnon kunto:Asunto on siisti, peruskuntoinen.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto-Oy Saarelankatu.0145708-8.Osakkeet 445-555.
Isännöinti:Sp-Isännöintipalvelut Oy, Forssa. Jaana Hurjanen, 0102317530.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:232,40 €/kk.
Rahoitusvastike:91,30 €/kk. Lainaosuus maksettavissa pois.
Muita maksuja:Valokuituvastike: 14,95 €/kk. Sähö ja vesi oman kulutuksen mukaan. Kylmävesimaksu 4,81 €/m3 ja lämminvesi 12,77 €/m3.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy
Rakennettu:1977.
Rakennusaine / katto:Tiili / betoni, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö, jakotapana vesikiertoiset patterit. Ilmanvaihto painovoimainen. Lupa asentaa ilmalämpöpumppu.
Energialuokka:E/2014*
Huoneistot:Rakennuksia 2, huoneistoja 15.
Autopaikat:Taloyhtiön hallinnassa 16 autotallipaikkaa yhdessä As Oy Saarelanpellon kanssa.
Yhteiset tilat:Kuivaushuone, talouskellari, urheiluvälinvarasto ja lämmönjakohuone, Yhteinen pihavarasto As Oy Saarelanpellon kanssa.
Suoritetut korjaukset:1989 tasakatto muutettu harjakatoksi, 1991 pihavesijärjestelmän uudistaminen, 2001 kaukolämpöön liittyminen, 2004 kattolevyjen uusiminen, 2008 ikkunoiden ja ovien uusinta, 2010 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, 2011 leikkikentän aidat uusittu, A-talon pihan kaatojen muotoilu ja A-talon lumiesteet uusittu, 2012 käyttövesiputkistosaneeraus, teknisen käyttöikänsä päässä olevat hanat vaihdettu, ulkovuoren lautaosien maalaus, kattosiltojen uusiminen, pihavaraston korjaaminen ilmavaihdon parantamiseksi, 2013 leikkikentän aitojen maalaus, 2014 B-talon pensasaidan kunnostaminen, jätekatoksien rakentaminen, antennivahvistimen uusinta. 2015 sadevesijärjestelmän parantaminen jätekatoksen osalta. 2016 ulkovarastojen kunnostus ja seinien maalaus, talovahvistin uusittu, B-talon lumiesteet. 2018 Piha- ja talovalaistuksen uusiminen. 2019 B-talon aidan uusiminen.2020 Vesimittarien sihtien vaihto/puhdistus, lukitusjärjestelmien uusiminen, kuituliittymä, vesikatteen uusinta. 2022 ilmanvaihtokanavien puhdistus, lämmitysjärjestelmän perussäätö.
Tulevat korjaukset:2023 A-talon väliaitojen uusiminen/kunnostus. 2024 Ei suunniteltuja. 2025 Sadevesijärjestelmän parantaminen. Varaus autolatauspistokkeille.
Palvelut / yhteydet:Ruokakauppoihin noin 1 km, koulu ja terveyspalvelut noin puoli kilometriä. Forssan kaupunki Lamminrannan uimaranta, urheilukenttä ja jäähalli noin 400 metriä.
Hintapyyntö:87.000 € + laina 10.000 €. Autotalli 4.700 €.
Muuta:Tietoliikenne/tv: Valokuituverkko. Taloyhtiössä Lounean valokuituliittymä 10M/10M. Kaapeli-tv (DVB-C). Asbestikartoitus: Kartoitus tehty alkuperäisessä kunnossa olevasta wc-tilasta. Lattiamatto ja seinätapetti (sisältäen liiman) eivät sisältäneet asbestia. Muuta: Mahdollisuus ostaa erillisellä osakkeella oleva autotalli hintaan 4.700 €.
Ajo-ohje:Taloon 4 ajetaan taloon 6 opastavasta porttikongista sisään ja sinne voi myös jättää auton.