Edellinen
Seuraava

Kaunis, remontoitu rivitalokolmio upealla piha-alueella varustettuna.

Paavolan asuinalueella, maalämpö taloyhtiössä, yhdessä tasossa oleva rivitalohuoneisto, jossa olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, pesutilat ja sauna, 80 m². Huoneisto remontoitu lähes kokonaan 2012, pesuhuoneen kalusteet 2017 ja on nyt todella hienossa kunnossa. Tässä taloyhtiössä on edulliset asumiskustannukset. Terassialue on todella upea. Täysin muuttovalmis kaunis koti hyvässä taloyhtiössä.

https://youtu.be/8PKcc7y09Rw

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Vanamokuja 2 B 7, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Paavolan kaupunginosa, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Yksitasoinen rivitaloasunto, jossa olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone ja sauna, yhteensä 80 m².
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on oma tontti, jonka pinta-ala on 3796 m².
Piha:Sisäänkäynnin puolella on upea piha-alue, jossa katettu ruokailu ja grillausalue, nurmikenttää istutuksineen ja ulkovarasto.
Parveke / terassi:Sisäänkäynnin yhteydessä on terassi grillaukseen ja ruokailuun, joka on katettu valokatteella.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa on laminaatti, seinät tapetoidut/maalattu ja katto myös maalattu. Huoneistoon asennettu laminaatti on kovuusluokaltaan kestävää.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneiden lattioissa on laminaatit, seinät on tapetoitu ja katot on maalattu. Aikuisten makuuhuone on yhtä iso kuin olohuone ja seinän mitalta kaapistoja.
Keittiö:Keittiön lattiassa on laminaatti. Keittiö remontoitiin kokonaan vuonna 2012 alalla olevan firman toimesta, jolloin asennettiin Topi-keittiön kalusteet, kodinkoneet uusittiin, keittiön käyttövesi ja sähköt sekä välitilan laatat uusittiin. Kodinkoneina on jääkaappipakastin, erillinen pakastin, astianpesukone (uusittu 2022), liesi keraamisella tasolla ja liesituuletin.
Saunaosasto:Vuonna 2011 saunan lattia uusittiin ja asennettiin lattialämmitys (osittain). Samalla kertaa uusittiin myös kiuas, saunan valaistus ja lauteet.
Pesu / wc-tilat:Upea pesuhuone. Pesutilat remontoitiin myös 2011, jolloin asennettiin vesieriste, laatat, kaakelit seiniin, paneelikatto, lattialämmitys sekä myös uusittiin kalusteet. Samalla kertaa asennettiin pesutiloihin komposiittiputket. 2017 uusittiin kaapistot ja tasot.
Säilytystilat:Huoneistossa on reilusti kaappitilaa, makuuhuoneissa ja eteisessä, lisäksi on ulkovarasto.
Asunnon kunto:Erittäin kaunis asunto, siisti ja hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:As. Oy Forssan Vanamokuja 2
Isännöinti:Kiinteistö Pi-Re Oy/Tero Rekunen AIT, LKV, puh. 050 590 9112. tero.rekunen@kiinteistopire.com.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:254,33 €/kk.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan. Huoneistokohtaiset mittarit. Kylmä vesi 4,81 m³, lämminvesilisä 50 %.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan (käyttösähkö). Ennakkomaksu ja tasataan vuoden lopussa.
Muita maksuja:Kerätään ylimääräistä hoitovastiketta 29,82 €/kk tulevia remontteja varten.
Autopaikkamaksu:5 €/kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:1991.
Rakennusaine / katto:Pääasiallinen rakennusaine on puu, tiili/puuverhous, harjakatto ja katemateriaali tiili.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys maalämmöllä.
Energialuokka:2013/B.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto
Huoneistot:8 huoneistoa, yhteensä 692 m².
Autopaikat:8 autopaikkaa.
Suoritetut korjaukset:2007 huoneistokohtaiset vesimittarit, 2008 antennivahvistimen uusinta, 2010 maalämpö, 2011-14 kattojen tarkastus ja sammaleen poisto ja rännien puhdistus, 2011 käytävien kunnostus kivituhkalla, 2013 ikkunoiden huoltomaalaus, 2014 ilmahormien nuohous, pohjaviemärin huuhtelu ja patteriverkoston perussäätö, 2017 väliaitojen uusiminen.
Tulevat korjaukset:2022 pohjaviemärien korjaus kaivojen kohdalta. 2023 ei suunniteltuja korjauksia. 2024 käyttövesiputkiston uusiminen suunnittelu ja toteutus. 2026 ja 2027 ei suunniteltuja korjauksia.
Hintapyyntö:109.000 €
Muuta:Sälekaihtimet asennettu 2011.