Edellinen
Seuraava

Kauniisti remontoitu, tilava, muuttovalmis 84 m²:n koti odottaa uutta perhettä ja lemmikilläkin on tilava, etelän/lännen suuntainen aidattu piha-alue.

Kyseessä päätyasunto ja tilat yhdessä tasossa. Pesutilat ja sauna remontoitu 2015 ja muuten pintaremontoitu myös viime vuosien varrella. Taloyhtiön kattoremontti valmistunut 2017 ja käyttövesiputkisto uusittu 2019, ovet ja ikkunat 2021. Jokaisella asunnolla oma autokatospaikka. Keskustaan matkaa noin 1,5 km. Rauhallinen taloyhtiö, tässä talossa asut kuin paritalossa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Pehtoorintie 2 B 5, 31600 Jokioinen.
Alue / kaavoitus:Jokioinen, Pellilä, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva rivitaloasunto, jossa olohuone, ruokailutila, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone, vaatehuone ja wc, 84 m².
Muut rakennukset:Autokatostakennus.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on oma, vehreä, eri tasoissa polveileva 4250 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Olohuoneesta käynti isolle, aidatulle piha-alueelle, jossa nurmea ja istutuksia. Piha on etelän suuntainen.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa on laminaattilattia, seinissä tapettia ja paneelikatto. Olohuoneeseen avautuu keittiön jatkeena oleva ruokailutila. Nyt näyttää oikein hyvältä nuo suuret olohuoneen ikkunat, kun ikkunankarmit on valkoiset, samoin uusi ovi.
Makuuhuoneet:Ensimmäisessä makuuhuoneessa on laminaatti lattiassa, seinät on maalattu ja levykatto. Tässä makuuhuoneessa on kaappeja. Toisessa makuuhuoneessa on laminaattilattia, seinät on maalattu levy sekä tapettia ja levykatto. Tämän makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.
Keittiö:Keittiön lattiassa laminaatti. Kodinkoneina liesi keraamisella tasolla, erillisuuni, (uusittu 8/2022) liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin.
Ruokailutila:Ruokailutila keittiön ja olohuoneen välissä.
Saunaosasto:Saunassa laattalattia, seinissä ja katossa paneelit, sähkölämmitteinen kiuas. Erittäin siisti sauna, jossa myös ikkuna.
Peseytymistilat:Pesutiloissa laattalattia, seinät kaakeloidut ja paneelikatto. Käsienpesuallas ja suihku. Tilava pesuhuone. Upea mustan ja valkoisen liitto. Pesuhuone remontoitu 2015 ajattoman tyylikkäästi.
Pesu / wc-tilat:Erillisessä wc:ssä on laattalattia, seinissä välitila laatoitus ja muuten maalatut seinät. Lisäksi allas- ja pystykaapit. Suihkuseinä ja käsienpesuallas uusittu 2022.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitohuoneessa paikka pyykkikoneelle ja kuivausrummulle, työtaso, kaapistoja ja vesivaraaja. Lattiat laatoitettu ja seinissä lasikuitutapetti. Juuri vaihdettu tehokkaampi valaistus.
Säilytystilat:Makuuhuoneissa ja eteisessä on kaappeja, vaatehuone ja ulkovarasto. Tuulikaapissa myös kaappeja ja lattiassa laatoitus.
Asunnon kunto:Asunto on todella siistissä kunnossa, ei remontin tarvetta. Pintaremonttia tehty aivan äskettäin. Pesutilat ja sauna remontoitiin vuosina 2015-2016.
Vapautuminen:Vapaa ja muuttovalmis.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Mikkolantorppa.
Isännöinti:Kiinteistö Pi-Re Oy / Tero Rekunen AIT LKV 050-5909112 tero.rekunen@kiinteistopire.com
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:176,40 €.
Rahoitusvastike:103,49 € ja 42,64 €.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Autopaikkamaksu:Autopaikka 6,00 €/kk.
Vesi / viemäri:Taloyhtiö on liittynyt Jokioisten kunnan vesi- ja viemäriverkkoon.
Rakennettu:1983.
Rakennusaine / katto:Teräsbetonilaatta, puurunko, tiili/lautaverhous, harjakatto tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Suora sähkölämmitys pattereilla.
Energialuokka:B/2013.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Yhdeksän asuinhuoneistoa, kolme taloa ja autokatosrakennus. Tässä talossa on vain kaksi asuntoa.
Autopaikat:Toteutuneet autopaikat 13 kpl, joista autokatospaikkoja 9.
Suoritetut korjaukset:2000 sadevesiviemäröinnin rakentaminen, 2004 antenniverkoston saneeraus, 2007 ilmanvaihtokanavien puhdistus, 2013 sadevesikourujen korjaaminen, 2014 puuosien korjaus ja huoltomaalaus, 2015 B-talon päädyn korjaus. 2017 talojen vesikatteiden uusiminen ja ilmahormien nuohous. 2018 talon puuosien huoltomaalaus, 2019 käyttövesiputkiston uusiminen. 2020 lukkojen vaihto. 2021 ikkunoiden ja ovien uusiminen ja sadevesikaivojen puhdistaminen. Asunnossa pistorasiat ja katkaisimet uusittu, valaistuksia uusittu/tehostettu wc, khh ja pesuhuone. Pesuhuoneeseen laitettu suihkuseinä ja käsienpesuallas uusittu 2022. Liesitaso ja uuni uusittu 2022.
Tulevat korjaukset:Ei tiedossa olevia tai päätettyjä.
Palvelut / yhteydet:Jokioisten keskustaan noin 1,5 km.
Hintapyyntö:65.000 € + lainaosuus n. 22.000 €
Muuta:Käyttövesiputkiston remontin yhteydessä valokuitukaapeli vedetty kaikkiin asuntoihin, mutta taloyhtiö ei ole vielä tehnyt päätöstä liittymisestä. Yleisantenni käytössä.