Edellinen
Seuraava

Jopas on paikka – keskellä kaupunkia, puiston laidalla, asunto kaipaa kylläkin remonttia.

Jykevä, tiiliverhoiltu rivitaloasunto, 75 m², jossa tilat yhdessä tasossa. Olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, wc ja eteistilat. Lisäksi kaksi varastotilaa piharakennuksessa ja kaksi aidattua piha-aluetta. Taloyhtiössä käyttövesi uusittu 2010, ovet ja ikkunat 2019 sekä paljon muuta. Melko lähellä sijaitsevat koulut, kaupat ja keskustan palvelut. Puisto, lenkkimaastot ja paljon harrastus mahdollisuuksia aivan käden ulottuvilla. Muuta tänne, täällä on hiljaista kuin huopatossutehtaalla.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Pekolanraitti 4 B 1, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssan keskustassa, puisto laidalla, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalohuoneisto, jossa tilat yhdessä tasossa. Olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, eteinen, wc, pesuhuone ja sauna.75,5 m² +varasto ja kaksi piha-aluetta.
Muut rakennukset:Pihassa tiilinen varastorakennus, jossa kaksi varastoa.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 4755 m²:n tontti.
Piha:Kaksi piha-aluetta, sisääntulon yhteydessä ja takapihalla. Molemmat aika neitseellisessä tilassa. Takapiha on etelän suunnassa. Pihat on aidattu melko kor-keasti, mutta aitaukset hukkuvat vihreyteen. Läheltä löytyy myös lasten leikki-paikka.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa parketti, seinät maalattu/tapetoitu ja maalattu katto. Hauska yksityiskohta löytyy katosta. Hieman ennen kuin se saavuttaa ikkunaseinän, se kaartuu hieman alas, antaa imettä. Olohuoneesta käynti etelän-suuntaiselle piha-alueelle. Erittäin valoisa olohuone ja suuri ikkuna omalle, suo-jaisalle pihaa-alueelle.
Makuuhuoneet:Kaksi makuuhuonetta, joissa muovimatto lattiassa, seinissä tapetti ja valkoiseksi maalatut katot. Molemmissa kaapistot.
Keittiö:Keittiössä muovimatto lattiassa. Vaaleat keittiökaapistot ja välitilassa vaalea laatta. Kodinkoneina jääkaappi, pakastin, sähköliesi, liesituuletin.
Saunaosasto:Sähkölämmitteinen kiuas, lattiassa laatat, seinät ja katto paneloidut. Sähköpatteri lauteiden takana.
Peseytymistilat:Lattiassa laatat, seinissä kaakelit. Wc, Suihkuseinä, käsienpesuallas, peilikaap-pi ja liitäntä pesukoneelle. Seinustalla sähköpatteri.
Pesu / wc-tilat:Lattia laatoitettu, seinissä ja katossa paneelit. Käsienpesuallas.
Säilytystilat:Paljon kaappeja.
Eteistilat:Tuulikaapin kautta tullaan avaraan eteiseen, jossa lattiassa parketti sekä kaapisto.
Asunnon kunto:Asunto kaipaa remonttia.
Vapautuminen:On vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Patruunantorppa.
Isännöinti:Retta Services Oy, Retta isännöinti Forssa. Hannele Kangashaka, 010 2287350, hannele.kangashaka@retta.fi Huoltoyhtiö: Talohuolto Pajuniemi Oy.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:273,75 € / kk. Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen perimään yhden kuukau-den ylimääräisen hoitovastikkeen, mikäli maksuvalmiuden ylläpitäminen sitä edellyttää.
Rahoitusvastike:111,00 € / kk.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan. Taloyhtiössä huoneistokohtaiset vesimittarit, lasku-tus lukemien mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan vesihuoltoliikelaitos Oy
Rakennettu:1980
Rakennusaine / katto:Tiilitalo, tasakatto, huopakate.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö, jako pattereilla.
Energialuokka:D/2018
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia kolme ja asuntoja 17.
Autopaikat:Autopaikat 20 kpl. Tällä asunnolla on autotalli, jonka voi ostaa 5.000 € hintaan.
Suoritetut korjaukset:2007 Antenniverkosto saneerattu, 2007 Lämmönsiirrin uusittu, 2008 Asuinrakennusten kattopinnoitteet uusittu, 2008 Iv-koneet ja -kanavat puhdistettu, 2010 Käyttövesiverkosto saneerattu ja huoneistokohtaiset vesimittarit asennettu, 2011 C-taloon uusittu räystäskourut, asennettu lumiesteet, B- ja C -talon rakennusten kattojen peltipinnoitteet maalattu, 2012 A- talon rakennusten kattojen peltipinnoitteet maalattu, räystäskourut uusittu, lumiesteet asennettu, 2015 Ulko-ovet (17kpl) ja lukot uusittu, 2018 Kaukolämpöpaketin uusiminen, 2019 IV-koneet ja kanavat puhdistettu, 2019 Lämmitysjärjestelmän perussäätö ja patteritermostaattien uusiminen, 2019 Ikkunat ja loput ovista uusittu sekä lukot uusittu Abloy Sento-järjestelmään, 2020 Huoneistojen huippuimurit uusittu.
Tulevat korjaukset:Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle: 2022 Hulevesien aiheuttaman kosteusrasituksen haittojen selvittäminen ja salaojien kartoitusta. Peruskuntoarvion teettäminen. 2023 Huoltomaalauksia ja julkisivun korjauksia. 2025 Oleskelupihan korjaus. Piha-aitojen uusiminen. Korjausten tärkeysjärjestys tarkentuu peruskuntoarvion laatimisen jälkeen. Lisäksi taloyhtiön hallitus on keskustellut maalämpöjärjestelmästä. Mikäli Hanke etenee, se tehdään ennen pihojen ja aitojen korjauksia.
Hintapyyntö:97.000 € + laina 8.000 €, autotalli 5.000 €
Muuta:5M/VDSL-yhteys, Lounea Oy, Kaapeli-TV. Mahdollisuus ostaa myös autotalli (AT 38) 5.000 €:n hintaan. Autotallipaikan hoitovastike 30,00 €/kk.