Edellinen
Seuraava

Haudankorvan asuinalueella, viihtyisällä, hyvin hoidetulla pihapiirillä varustettu luhtitalon alakerran päätyhuoneisto.

Tähän 81 m²:n saunalliseen kolmioon pääset muuttamaan heti, tapeteilla ja maalilla saat asunnosta omanlaisesi. Näpsän kokoinen keittiö, jossa valoisa ruokailutila. Kaikki tilat yhdessä tasossa ja takapihalla suojaisa, oma piha-alue. Tähän asuntoon kuuluu myös varasto ja taloyhtiön yhteinen kuntosalikin. Luonnosta on myös helppo nauttia, sillä ympärillä on paljon puustoa ja hyviä lenkkeilyreittejä. Todella hyvä sijaiti, koulut, kapat ja muutkin palvelut ihan käden ulottuvilla.  Mahdollisuus vuokrata autotalli taloyhtiöltä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kaskenkatu 3 as 1, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Haudankorvan alue, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Luhtitalon alakerran asunto, jossa keittiö, ruokailutila, olohuone, kaksi makuuhuonetta, wc, sauna, pesuhuone, vaatehuone ja tilava eteinen. Yhteensä 81 m². Lisäksi asuntoon kuuluu varasto.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa, ei portaita.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 8443 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Olohuoneesta kulku etelän suuntaiselle piha-alueelle. Viherpeukalolle on paljon puuhaa. Piha-alueelta pääsee helposti lasten leikkipaikalle.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa muovimatto, seinät ja katto maalattu. Uloskäynti terassille. Ruokailutila avautuu olohuoneeseen.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa myös muovimatto lattiassa, seinät osin maalattu ja osassa tapetti. Hyvin kaappitilaa, uudehkot kaapit.
Keittiö:Keittiön lattiassa muovimatto, seinät maalattu ja alaosa paneloitu. Kodinkoneet jääkaappi/pakastin (epäkunnossa), liesi/uuni ja uudehko astianpesukone. Harmaat kaapistot ja välitilassa valkoinen laatta.
Ruokailutila:Valoisa ruokailutila olohuoneen ja keittiön välimastossa.
Saunaosasto:Saunassa laattalattia, seinät ja katto paneloidut, sähkölämmitteinen kiuas.
Peseytymistilat:Pesutiloissa laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto, suihku, pei-likaappi, käsienpesuallas ja pesukoneliitäntä.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa seinät ja katto maalattu ja lattiassa muovimatto, käsienpesuallas- ja peilikaappi.
Säilytystilat:Makuuhuoneessa ja aulassa on kaappeja, vaatehuone ja asuntokoh-taiset varastot.
Eteistilat:Väljä sisääntulo ja kaappeja.
Asunnon kunto:Asunto kaipaa pientä fiksausta ja siistimistä, kukkarosta riippuen, tai voi kaataa olohuoneen/keittiön välisen seinän ja saada aivan mahta-van avoimen tilan.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Forssan Kaskenkatu 1-5.
Isännöinti:Pentti Salo Huolto: Hannu Kaija Oy
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:238,81 €/kk, autotallivastike 10,50 €/ kk ja autosähkö 5,75 €/kk.
Vesimaksu:17,25 €/hlö/kk
Sähkö:Käyttösähkö oman kulutuksen kukaan,
Vesi / viemäri:Forssan vesihuoltoliikelaitoksen vesi ja viemäri.
Rakennettu:1974.
Rakennusaine / katto:Tiili, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys pattereilla.
Energialuokka:G/2013
Ilmanvaihto:Ilmanvaihto: Koneellinen poisto.
Huoneistot:Taloja 3, asuntoja 32 kpl, autotallipaikkoja 29 kpl. Taloyhtiöltä voi vuokrata autotallin.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, pyykkitupa, 2kpl kuivaushuone, 2kpl kylmiö, 3kpl pyörävarasto, huoneistokohtaiset säilytyskomerot ja kuntosali.
Suoritetut korjaukset:1989 harjakatto, 2004 käyttövesiputkisto ja asbestin purku, 2007 il-manvaihtokanavien perusteellinen puhdistus ja huoneistojen ilman-vaihto venttiilien säätö, liittyminen kaukolämpöön, 2009 parvekere-montti, talojen julkisivuremontti, patteritermostaatit ja linjansäätövent-tiilit, 2010 parvekkeiden, patioiden ja talousrakennusten ulko-ovet uu-sittiin, 2011 talo 5:n kylmiön korjaus, portaikkojen lasituksien uusimi-nen, 2012 asuntojen ulko-ovien uusiminen,, 2013 valokuituliittymän rakentaminen, taloussiipien ja asuntojen tuulikaappien termostaatti-venttiilien asennus,2014 autotallien ovien maalaus, 2015 talo 1 viemä-rien kunnostus, 2016 pihalaattojen uusiminen, 2017 pihavalojen ajanmukaistaminen, autotallien sadevesirännit, talousrakennusten ovien maalaus, 2018 lämpölasien asennus, kolmen asunnon ulkopo-kien uusiminen ja maalaus, linjasäätöventtiilien uudelleen säätäminen, 2019 ilmanvaihtokanavien puhdistaminen ja ilmanvaihtoventtiilien sää-tö, piha-alueiden asvaltoinnin korjaus ja osalta uusiminen.
Tulevat korjaukset:2020-2024 talousrakennusten ikkunoiden tippapeltien uusiminen ja ulkopokien korjaus, 2019-2024 selvitetään kattojen korjaus ja uusimi-nen.
Palvelut / yhteydet:Palvelut: Forssan keskustaan vain 1,3 km. City-Market alle kilometri ja Prisma keskus 1,5 km. Urheilutalo Feeniks ja Koulu aivan kävelymatkan etäi-syydellä, jossa talvisin valaistu luistelukenttä ja kesäisin jalkapalloken-tät. Ravintola Wiksbergin krouvi alle 200 m, josta saat maittavaa ruo-kaa, samassa rakennuksessa myös R-kioski.
Hintapyyntö:79.000 €
Muuta:Kaapeli-tv/ Lounea Palvelut Oy, valokuitu/ Lounea palvelut Oy