Edellinen
Seuraava

Yliskylässä lämminhenkinen, 1957 rakennettu tilava omakotitalo, melkein Forssan keskustassa. Tilaa yhteensä 145 m²/ 295 m². Otetaan ehkä kaksio vaihdossa.

Paritalo, jolla tonttia yhteensä 1115 m² ja tästä puolet asunnon A käytössä. Taloa on paljon saneerattu vuosien varrella, mutta henki on säilynyt. Olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja 2x wc, noin 97 m². Yläkerrassa olohuone, makuuhuone, keittokomero, aula ja wc, noin 48 m². Ylä- ja alakerran asunnot voi yhdistää, tai pitää erillisinä ja vaikkapa vuokrata. Kellarikerroksessa harrastehuone, baarikeittiöhuone, tilapäinen yöpymishuone, iso varastohuone ja talouskellarit, noin 100 m². Ullakolla varastotilaa noin 50 m². Kaikissa asuinkerroksen huoneissa tulisijat. Alakerrassa ja asuinkerroksessa on ilmalämpöpumput. Kosteissa tiloissa lattialämpö ja lisäksi sähköpatterit. Tämä asunto taipuu moneksi ja tilaa piisaa, mutta kaikkia ei tarvitse lämmittää, jos ei halua.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ameriikanraitti 10 A, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssan kaupungin Kuhalan kaupunginosassa (Yliskylä) pientaloalueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Asuinkerroksessa olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja 2x wc, noin 97 m². Yläkerrassa olohuone, makuuhuone, aula ja wc, noin 48 m². Kellarikerroksessa harrastehuone, baarikeittiöhuone, tilapäinen yöpymishuone, iso varastohuone ja talouskellarit, noin 100 m². Ullakolla varastotilaa noin 50 m². Tilaa yhteensä 145 m²/ 295 m².
Kiinteistötunnus:61-7-15-11.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei ole haettu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on kooltaan 1115 m² ja omassa hallinnassa on puolet tontista. Kiinteistö sijaitsee arvostetulla perinteikkäällä pientalojen alueella Yliskylässä. Vanhat omenapuut ympäröivät taloa.
Parveke / terassi:Sisäänmenon yhteydessä on vanhanajan kuisti ja sen vieressä rauhaisa paikka puutarhakalustolle.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa muovimatto ja seinät tapetoidut. Olohuoneeseen on jätetty kauniit, vanhat lakatut kaapinovet kaappeineen. Lämpöä antaa pieni takka. Yläkerran olohuoneessa myös laminaatti lattiassa ja seinät tapetoidut ja sielläkin on takka.
Makuuhuoneet:Asuinkerroksessa toisessa makuuhuoneessa lautalattia, seinät tapetoidut, paljon kaappeja ja takka. Toisessa laminaatti lattiassa ja seinät tapetoidut, myös takka. Yläkerran makuuhuoneessa lautalattia ja seinissä tapetit + 3 komeroa.
Keittiö:Keittiön sydän on toimiva, tunnelman ja lämmöntuoja, vanhanajan kunnon puuhella. Keittiössä on paljon kaappitilaa ja sinne mahtuu hyvin ruokapöytä. Ikkunoita on kahteen suuntaan. Lattiassa laminaatti ja seinät maalatut. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, liesi ja liesituuletin. Yläkerrassa keittokomero, jossa lattiassa laminaatti, kodinkoneina liesi ja jääkaappi.
Muut huoneet:Kellarikerroksessa leikkihuone, jossa paljon kaappeja, tilapäiseen majoitukseen sopiva makuuhuone, keittiötyyppinen baaritiskillä varustettu huone, jonne ei kylläkään tule vettä ja iso varastohuone. Alakerran huoneissa ei ole tarpeeksi ikkunapinta-alaa, jotta ne voitaisi hyväksyä oikeiksi huoneiksi.
Saunaosasto:Saunaosasto kokonaisuudessaan on rakennettu 2009. Laattalattia lattialämmöllä, seinät ja katto paneloidut, upea valaistus, puulämmitteinen Harvian kiuas.
Pesu / wc-tilat:Myös pesutilat rakennettu 2009. Pesuhuoneessa laatoitettu lattia lattialämmityksellä, seinissä kaakelit, suihkukaappi hierovilla suihkuilla. Pesutilaan tullaan pienen pukuhuoneen kautta, jossa myös laatta lattiassa ja seinät ja katto paneloidut. Tästä pukuhuoneesta on ovi rappukäytävään, jos haluaa antaa yläkerran asukkaalle mahdollisuuden käyttää pesuhuonetta ja saunaa, niin onnistuu. Alakerrassa kaksi erillistä wc:tä, joista toisessa jatkona pieni kodinhoitotila. Yläkerrassa on oma wc.
Säilytystilat:Paljon varastotilaa, komeroita, kellaritiloja ja yläkerrassa ullakkoa 50 m². Kyllä tavaraa mahtuu.
Asunnon kunto:Lämminhenkinen, hyväkuntoinen kokonaisuus.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri, laskutus oman kulutuksen mukaan.
Rakennettu:1957
Rakennusaine / katto:Perustus betoni, kellarikerros kokonaan auki. Välipohja betoni/puu, yläpohja puu, puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaikissa asuinhuoneissa tulisijat. Yläkerrassa, kellarikerroksessa ja asuinkerroksessa on ilmalämpöpumput, myös patteri. Kosteissa tiloissa lattialämpö ja lisäksi sähköpatterit.
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Rakennuksen perustukset avattu, asennettu perusmuurilevyt, salaojat sekä sadevesijärjestelmä 2006. Vesikatto kunnostettu 2008. Kellarikerros kunnostettu ja sisustettu 2007-2009. Sauna, pesutilat, pukuhuone ja wc rakennettu 2009. Ikkunat uusittu 2019. Toinen ilmalämpöpumppu uusittu 2023.
Hintapyyntö:108.000 €
Muuta:Kauppakirjaan liitetään seuraava lauseke: Koko kiinteistön palovakuutus yhteinen ja maksu puoliksi. A- ja B- päädyllä omat kotivakuutukset. Esim. talon ulkomaalaus suoritetaan yhtä aikaa. Tulevat ulkopuolen remontit yhtä aikaa ja kulut puoliksi, remontit tehdään kaupungin määräysten mukaisesti. Yhteinen pyykinkuivausteline on B- tontilla. Yhteinen matontamppausteline on A- tontilla. Ullakkotilat jaetaan puoliksi. B- päädyllä on vedenkulutuksen alamittarit. Sähkömittarit ovat omat A- ja B- päädyillä. Lumi- sekä pihatyöt A- ja B- sopivat erikseen. B- päädyllä on 4 autopaikkaa talon päädyssä, josta jätetään 1 vieraspaikka A- päädylle. A- pääty liikennöi kulkuneuvoilla ja jalan B- päädyn etupihan läpi.