Edellinen
Seuraava

Vuonna 2017 valmistunut omakotitalo Jokioisten Pellilän asuinalueella, jossa lasten leikkipaikka ja pelikenttä näköetäisyydellä.

Keittiö, olohuone kaksi makuuhuonetta, wc, pesuhuone/wc, sauna, apukeittiö/khh, vaatehuone, eteinen ja kaksi terassia. Pinta-alaa alakerrassa 112 m², yläkerrassa noin 50 m², yhteensä 162 m² + lasitettu terassi 25 m². Yläkerrassa tilat kahdelle makuuhuoneelle, oleskeluaulalle, wc:lle ja vaatehuoneelle. Yläkerran rakentaminen kesken. Lämmityksen ja ilmanvaihdon hoitaa NIPE F750 poistoilmalämpöpumppu (PILP) ja olohuoneen varaava takka. Pihassa 2010 rakennettu autotalli/ varastorakennus 37 m². Pihasaunassa voit ottaa päivän päätteeksi kunnon löylyt ja rentoutua porealtaassa. Riukuaidalla erotettu 2027 m²:n tontti, josta toinen pitkä sivu rajoittuu puistoalueeseen. Täällä ollaan omassa rauhassa, vaikka ympärillä onkin muita taloja. Sisääntulo tontille on väljä ja autolla voit ajaa suoraan autotallin eteen. Aivan upea paikka lapsiperheelle.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Pikkumäentie 7, 31600 Jokioinen.
Esittely:25.06.2024 klo 17:00 - 17:30 ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Jani Hirsimäki, Myyntiedustaja IAT, 040 7733430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com. Tervetuloa.
Alue / kaavoitus:Kohde sijaitsee Jokioisten kunnan Pellilän asuinalueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Vuonna 2017 valmistunut talo, jossa keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, wc, pesuhuone/wc, sauna, apukeittiö/khh, vaatehuone, eteinen ja terassi. Ulkomitoin alakerran pinta-ala 112 m², yläkerrassa yli 160 cm korkuista (keskeltä 240 cm) tilaa noin 50 m², yhteensä 162 m² + lasitettu terassi 25 m². Yläkerrassa tilat kahdelle makuuhuoneelle, oleskeluaulalle, wc:lle ja vaatehuoneelle. Yläkerran rakentaminen kesken ja rakennuslupa yläkerran osalta uudistettava. Yläkertaan kuljetaan jykeviä portaita pitkin eteisestä. Lisäksi 2010 rakennettu autotalli/ varastorakennus 37 m². Pihasta löytyy myös pieni pihasauna, jonka terassilla poreamme.
Kiinteistötunnus:169-408-1-1480
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 270.000 euron edestä, joita voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Riukuaidalla erotettu 2027 m²:n tontti, josta toinen pitkä sivu rajoittuu puistoalueeseen. Näkymät lasten leikkipaikalle ja puistomaiseen ympäristöön. Täällä ollaan omassa rauhassa, vaikka ympärillä onkin muita taloja. Sisääntulo tontille on väljä ja autolla voit ajaa suoraan autotallin eteen.
Parveke / terassi:Talon takapuolella on noin 25 m²:n katettu ja lasitettu terassi, jonne kulku olohuoneesta. Terassi jatkuu talon päädyssä olevalle sisäänkäynnille, josta pääsee talon sauna ja suihkutiloihin. Ulkosaunan yhteydessä on aidattu terassialue, jossa poreallas.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa laminaatti ja seinät tapetoitu sekä katossa sisustuslevy. Lämpöä tuomassa varaava takka. Olohuoneesta kulku terassille.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa laminaattia lattioissa, seinät tapetoidut ja katoissa valkoinen sisustuslevy. Toisessa makuuhuoneessa vaatehuone ja toisessa kaapisto. Toisessa makuuhuoneessa myös luukku alapohjaan. Yläkerrassa tilat kahdelle makuuhuoneelle, oleskeluaulalle, wc:lle ja vaatehuoneelle. Yläkerran rakentaminen kesken ja rakennuslupa yläkerran osalta uudistettava.
Keittiö:Keittiössä on laminaatti lattiassa, seinissä tapetti ja katossa sisustuslevy sekä välitilassa levy. Varustuksena astianpesukone, jääkaappi, pakastin, liesi ja liesituuletin. Ruokailuryhmälle hyvä tila.
Saunaosasto:Tyylikkäässä tummassa saunassa muovimatto lattiassa, seinät ja katto paneloitu. Sähkölämmitteinen kiuas. Pihalla aidattu terassialue, jossa pieni sauna varustettuna puulämmitteisellä kiukaalla ja saunasta voit pulahtaa poreammeeseen.
Pesu / wc-tilat:Myös pesuhuoneen lattiassa muovimatto, seinissä kosteantilan levy. Varustuksena suihku, suihkukaappi, wc, käsienpesuallas, allas- ja peilikaappi. Pesutiloista pääset puhtain jaloin takapihan terassille. Kaksi wc:tä, talon molemmissa päissä, toinen on pesuhuoneen yhteydessä.
Kodinhoitohuone:Apukeittiössä/khh lattiassa Tarkett muovimatto. Hyvä tila pesukoneelle, laskutilaa ja vesipiste allaskaappeineen.
Säilytystilat:Toisessa makuuhuoneessa vaatehuone ja toisessa kaapisto sekä eteisessä myös kaapisto. Yläkerrassa lisää tilaa ja autotallirakennuksessa varasto.
Asunnon kunto:Talo on erittäin hyvässä kunnossa ja muuttovalmis.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähkön kulutus noin 8.200 kWh vuodessa.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 373 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:2017
Rakennusaine / katto:Rossipohja, puurunko lautaverhouksella, harjakatto peltikatteella. Salaojat on.
Lämmitys / tulisijat:LÄMMITYS / ILMANVAIHTO: Lämmityksen ja ilmanvaihdon hoitaa NIPE F750 poistoilmalämpöpumppu (PILP) ja olohuoneen varaava takka. Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 ottaa talteen poistoilmassa olevaa energiaa ja käyttää sitä talon lämmitykseen, mikä pienentää merkittävästi lämmityskustannuksia. Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 huolehtii talon ilmanvaihdosta sekä lämmittää lämmitys- ja käyttöveden. Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 sopii rakennuksiin, joissa on vesikiertoinen lämmönjako (patterit tai lattialämmitys). Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 toimii vaihtelevalla lauhdutuksella ja siksi kattilaosassa on 25 litran puskurisäiliö.
Energialuokka:Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Suoritetut korjaukset:Talo maalattu 2018. Astianpesukone uusittu 2023.
Tulevat korjaukset:Autotallin ja pihasaunan maalaus.
Palvelut / yhteydet:Jokioisten keskustaan missä hyvät palvelut noin 2 kilometriä. Forssan torille noin 6,5 kilometriä.
Hintapyyntö:220.000 €
Muuta:Talon ja autotallin pohjat paalutettu. Poreallas kuuluu kauppaan.