Edellinen
Seuraava

Voisiko tästä sanoa, että suojaisa tontti. Vuonna 1977 rakennettu harkkorakenteinen omakotitalo, jossa tilat yhdessä tasossa. Tänne kunnon talkoot pystyy ja herätä talo ruususen unesta.

Talon pinta-ala on noin 86 m²/104 m². Täältä löytyy tupakeittiö, ruokailutila, makuuhuone, olohuone, jonka voi jakaa kahdeksi, sauna, pesuhuone, wc ja eteinen. Lisäksi 50 m²:n autokatos ja 14 m²:n katettu kuisti. Autokatoksessa on noin 20 m² varastotiloja ja pannuhuone. Talo on hyvin asuttavassa kunnossa, keittiö, pesutilat ja sauna aivan loistavat, makuuhuoneet ja olohuoneet kaipaavat päivitystä, samoin talon ulkokuori. Kivitalo, jossa käyttövedet, sähköt, ikkunat, katto ja mittava saneeraus tehtynä. Täällä näkee kättensä jäljen.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Niittytie 5, 31760 Urjala.
Alue / kaavoitus:Urjalan kunnan Laukeelan keskustan tuntumassa, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa tilat yhdessä tasossa. Talon pinta-ala on noin 86 m²/ 104 m². Täältä löytyy tupakeittiö, ruokailutila, makuuhuone, olohuone, jonka voi jakaa kahdeksi, sauna, pesuhuone, wc ja eteinen. Lisäksi 50 m²:n autokatos ja 14 m²:n katettu kuisti. Autokatoksessa on noin 20 m² varastotiloja, pannuhuone ja tila ulkoruokailulle. Yhteensä rakennettu noin 168 m² (talo, autokatos ja kuisti, kaikki saman katon alla).
Kiinteistötunnus:887-436-8-158, Esti-niminen tila.
Kiinnitykset:Kyseiseen tilaan ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Pihaan tultaessa saa suoraa ajella autokatokseen. Isot Tuijat peittävät talon vehreyteensä. 894 neliön aurinkoinen tontti rajautuu pohjoispäästään Yläjokeen, jonka takana Jawiko Oy:n tehdas, mutta kasvillisuus hävittää näkyvyyden sinne. Pihasta saa kauniin, mutta tonttia voisi reilusti raivata.
Parveke / terassi:Takapihan puolella on noin 14 m²:n katettu kuisti, jonne käynti pesuhuoneesta. Oiva tila pyykinkuivatukselle tai vilvoittelupaikka saunomisen yhteyteen. Etupuolella on katettu tila ruokailulle, jonne pääsee keittiöstä.
Olohuone:Olohuone on myös avattu naapurimakuuhuoneen kanssa yhdeksi tilaksi. Lattiassa muovimatto, seiniät maalattu, samoin katto. Saa helposti takaisin kahdeksi tilaksi ja ovetkin ovat vielä paikoillaan.
Makuuhuoneet:Makuuhuone tai huoneet, lattioissa muovimatto, seinät ja katot maalatut.
Keittiö:Eteisessä ja tupakeittiössä saumattu linoleumi lattiassa, seinät levytetty ja maalattu, samoin katto. Keittiökaapistojen ovet puuta, mutta hieman kaipaisivat uutta hiontaa ja lakkausta. Kaapit sisätiloiltaan hyväkuntoisia. Keittiö on remontoitu 2002. Varusteina jääkaappi, sähköliesi keraamisella tasolla (uunin vastus ei toimi), huuva, jossa ilmastointi ja vielä astianpesukone. Valoisa keittiö, ikkunat ja ovi etelän suuntaan. Yksi makuuhuoneista on avattu keittiöön, jolloin saatu noin 30 m²:n kokonaisuus. Jos vielä poistaisi tuon toisenkin väliseinän, saisi tähän hulpakan olohuone-ruokailu-keittiötilan, noin 45 m² ja jättäisi talon toisessa päässä olevat huoneet makuuhuoneiksi. (Välittäjän vinkki ja on makuasioita). Keittiöstä saa kivasti katettua ruokapöydän myös ulos.
Saunaosasto:Saunaosasto remontoitu 2002. Lattiassa akryylimassa pinnoitus, seinät ja katto paneloidut, sähkölämmitteinen kiuas ja ikkunakin löytyy.
Pesu / wc-tilat:Pesutilat samoin remontoitu 2002. Lattiassa akryylimassa pinnoitus, seinissä kaakelit, suihku, käsienpesuallas, liitännät ja paikka pyykinpesukoneelle sekä uloskäynti kuistille. Pesuhuoneen jatkeena osittain väliseinällä erotettu wc, jossa myös käsienpesuallas. vesiputket uusittu 2002.
Asunnon kunto:Talo on hyvin asuttava, keittiö, pesutilat ja sauna aivan loistavat, makuuhuoneet ja olohuoneet kaipaavat päivitystä, samoin talo ulkokuori.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy ja sulakekoko 3x25A. Vuotuinen sähkönkulutusnoin 15.000 kWh vuodessa, sisältää käyttösähkön (1 henkilö).
Vesi / viemäri:Kunnan vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennettu:1977 ja saneerattu keittiö, wc, pesutilat ja sauna 2002.
Rakennusaine / katto:Betonilaatta, kantavat seinät siporex harkko, aumakatto/harjakatto peltikatteella. Katto uusittu 2006
Lämmitys / tulisijat:Öljykeskuslämmitys, joka viime vuosien ajan vaihdettu sähkötoimiseksi. Öljypoltin uusittu 2002 ja säiliö tarkastettu 2011. Lämmön jakotapana vesikiertoiset patterit, joissa patterikohtaiset termostaatit. Kun tai jos suunnitellaan lämmityksen muutoksia, kannattaa miettiä, miten voi hyödyntää pannuhuoneessa olevaa hormia esim. tulisija tupakeittiöön, tai lisätä hormi sinne??
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Tiskipöydän yläpuolella on katkaisija, joka voi komentaa huuvaa ja ilmastointi pelaa.
Suoritetut korjaukset:Käyttövesi 2002. Wc, pesuhuone ja keittiö saneerattu 2002, jolloin myös sähköjä uusittu. Katto uusittu 2006, jolloin myös yläpohjaan lisätty selluvillaa. Ikkunat uusittu 2916 - 2019. Öljypoltin vaihdettu 2002. Öljysäiliö tarkastettu 2011. Muutama vuosi sitten öljypoltin vaihdettu toimimaan sähköllä.
Tulevat korjaukset:Talossa on asunut iäkäs henkilö ja talon ulkokuori on päässyt hiukan repsahtamaan. Sekä puuosien, että kivipintojen käsittelyä kaivataan. Sisätiloissa olohuone ja makuuhuoneet ovat retrovärityksessä.
Palvelut / yhteydet:Ruokakauppa, koulu, terveyskeskus jne. vajaan kilometrin päässä.
Hintapyyntö:60.000 €