Edellinen
Seuraava

Vuonna 1961 rakennettu, kaunis, tiilirunkoinen, rapattu talo 2000 m²:n aurinkoisella, rauhallisella tontilla upean kallion suojassa.

Tontti rajoittuu puistoalueeseen. Voit vain odottaa kun vanhat omenapuut puhkeavat kukkaan tällä hienosti hoidetulla pihalla. Talon pinta-ala on noin 94/187 m², keittiö, olohuone, 2x makuuhuone, wc ja eteinen, alakerrassa pukuhuone, sauna, talouskellarit, verstashuone ja autotalli. Yläkerta on rakentamaton. Vajaan kilometrin säteeltä löytyy mm. Lamminharjun Frisbeegolf, Paskolammen uimaranta, laavu, Lamminharjun kuntoportaat ja urheilukenttä. Jäähallille reilu kilometri. Talosta on ja tontista on pidetty hyvää huolta, niinpä sinne voit muuttaa vaikka heti.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Lahnatie 9, 31700 Urjala as.
Alue / kaavoitus:Urjalan kunta, Urjalan asema, Mikkolankangas, ollaan asemakaava- ja yleiskaava-alueella. Rakennusoikeus 20 % tontin pinta-alasta eli 400 m².
Tyyppi / pinta-ala:Tiilirunkoinen, rapattu talo, jossa iso keittiö, makuuhuone, olohuone, pieni makuuhuone, wc/suihku, eteistilaa ja kuisti. Asuin pinta-ala 94 m². Kellarikerroksessa pukuhuone, sauna, talouskellarit, verstashuone, autotalli ja pannuhuone. Kellarikerroksen pinta-ala 93 m². Yläkerta rakentamaton. Pinta-alat verotustiedon mukaan.
Kiinteistötunnus:887-409-1-85 Raitiskallio niminen tila.
Kiinnitykset:Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:2000 m²:n aurinkoinen tontti, jossa talven tuulilta taloa suojaa pohjan puolelta upea kallio ja puusto, etelän puolella loiva rinne ja kauniita istutuksia. Vedet eivät tälle tontille keräänny ja keväällä se sulaa nopeasti. Odotahan, kun nuo vanhat omenapuut puhkeavat kukkaan. Koko tontti on hienosti hoidettu. Kallion takana on puistoaluetta.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa parketti, seinät tapetoidut ja valkoinen eristelevy katossa. Valoisa olohuone, ikkunat kahteen suuntaan ja toisessa tuo kaunis, pieni erkkeri.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneen lattiassa parketti, seinät tapetoidut ja eristelevykatto. Makuuhuoneen takana on toinen, pienempi makuuhuone samoin materiaalein. Tässä huoneessa paljon kaappeja. Isommassa makuuhuoneessa on ilmalämpöpumppu.
Keittiö:Todella tilava keittiö, jossa muovimatto lattiassa, seinät tapetoidut ja katossa vaalea sisustuslevy. Keittiön kaapeista osa massiivipuut ja osa vaaleita. Paljon kaappi ja laskutilaa. Varusteina jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone.
Saunaosasto:Kellarikerroksessa on todella tilava sauna, jossa myös peseydytään. Saunaan kuljetaan pukuhuoneen kautta, jossa myös tilat pyykinpesulle. Saunassa akryylimassalattia, pesutilojen osalla seinissä kaakelit, löylytilan puolella seinät paneloidut. Saunassa puilla lämmitettävä kiuas ja pesutilan puolella suihku. Pukuhuoneessa myös massalattia ja seinät ja katto paneloidut.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc/suihku eteisessä, jossa akryylimassalattia, seinisä kaakelit, käsienpesuallas kaappeineen, samoin peilikaappi. Tilassa myös suihku.
Säilytystilat:Eteisessä ja toisessa makuuhuoneessa kaappeja, myös keittiössä on paljon kaappeja. Yläkertaan voi rakentaa lisää säilytystilaa ja ehkä nukkumatilaa. Kellarikerroksessa talouskellarit, säilytystilaa, autotalli ja verstashuone.
Eteistilat:Valoisan kuistin kautta päästään vinttiin sekä eteiseen, josta ajan hengen mukaisesti kuljetaan keittiöön, olohuoneeseen ja kellariin. eteisessä on myös wc/suihku. Eteisissä muovimatto lattiassa ja väliovet kauniit ja alkuperäiset.
Asunnon kunto:Hyvin hoidettu ja huollettu. Ikäänsä nähden hienossa kunnossa.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy. Kulutus oman käytön mukaan.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 200 €/vuosi.
Vesi / viemäri:Oma kaivo, pumpulla vesi taloon. Kunnan vesilinja tiensivussa ja vesikaivo lähellä sitä, joten kunnan verkkoon liittyminen on helppoa. Likavedet kunnan verkossa.
Rakennettu:1961
Rakennusaine / katto:Tiilirunko, rappaus, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Öljykeskuslämmitys, vesikiertoiset patterit. Öljynkulutus noin 2500 litraa vuodessa. Makuuhuoneessa ilmalämpöpumppu.
Energialuokka:E. 2018. Energiatodistus laadittu 4.11.2023.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:80-luvulla liitytty kunnan viemäriverkkoon ja silloin myös käyttövesiputket on uusittu ja ovat nyt pinnassa. Sauna uusittu kokonaan 1997 ja lisätty lattialämpö. Yläkerran wc kokonaan 1997. Parketit makuuhuoneet ja olohuoneet 1999. Öljypoltin ja paisunta säiliö. Ikkunat vaihdettu 2001. Keittiö koneineen 2001. Jääkaappi/pakastin ja astianpesukone muutama vuosi sitten. Uusi peltikatto 2020 ja hormiin uusi sisäpiippu. Kaivo puhdistettu ja tarkistettu 2021. Ilmalämpöpumppu 2021.
Palvelut / yhteydet:Kauppaan ja aseman keskustaan noin kilometri. Urjalan keskustaan Laukeelaan noin 7 km. Akaa ja Toijala noin 30 km, Tampere ja Hämeenlinna noin 60 km, Forssa noin 30 km.
Hintapyyntö:69.000 €
Muuta:HARRASTUKSET: Vajaan kilometrin sateelta löytyy mm. Lamminharjun Frisbeegolf, Paskolammen uimaranta, laavu, Lamminharjun kuntoportaat ja urheilukenttä. Jäähallille reilu kilometri.
Ajo-ohje:Urjalan asemalla käänny Huhdintieltä Mikkolankankaantielle ja sitten vasemmalle Lahnatielle. Talo numero 9.