Edellinen
Seuraava

Voi veljet mikä sijainti, mutta ihan pintaremontti ei nyt auta.

Tässä remonttitaitoiselle nikkarille 1931 rakennettu hirsirunkoinen omakotitalo, jossa mansardikatto 2020 huolletulla peltikatteella. Tilaa talosta löytyy 98/133 m2. Isoon keittiöön uusittu laattalattia, ja lämpöä tuo  kamiina. Alakerrassa iso makuu- ja olohuone, joissa myös varaava takka. Yläkerrassa kaksi tilavaa huonetta ja löytyy sieltä myös hyvin säilytystilaa sekä varaava takka. Verannalla luukku kellariin, jonne voi säilöä vaikkapa hilloja. 444 m2 tonttia rajaa pensasaita, jossa omenapuita. 45 m2:ssä ulkorakennuksessa sauna, puucee ja paljon säilytystilaa. Tästä sinulle koti omassa rauhassa, mutta silti kaikki palvelut aivan nurkalla.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Mikonkatu 7, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssan kaupungin Tölön kaupunginosassa pientaloalueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Hirsirunkoinen asuinrakennus, jossa alakerrassa olohuone, keittiö, makuuhuone, wc/kylpyhuone ja eteinen sekä kuisti. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, wc ja paljon varastotilaa. Pinta-ala noin 98m2 / 133m2.
Kiinteistötunnus:61-405-2-159
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:1938 rakennettu 45m2 varasto-/ saunarakennus, jossa myös puucee. Sähkö tulee myös tänne. Ulkorakennuksessa lautaverhous ja peltikate.
Kerros / hissi:2 kerrosta.
Tontin kuvaus / koko:Tilan pinta-ala on 444 m2. Aurinkoinen ja osittain pensasaidalla rajattu piha, jossa omenapuita.
Parveke / terassi:Tilava veranta, jossa myös luukku kellariin.
Olohuone:Lattiassa lastulevy, jossa muovipinnoite, alla vanha lautalattia. Katossa maalattu levy. Seinissä lastulevyt. Varaava takka, josta lämpö siirtyy hyvin myös makuuhuoneeseen. Huonekorkeus 2,90 m.
Makuuhuoneet:Alakerran makuuhuoneessa lattiassa lastulevy, jossa muovipinnoite, alla lautalattia. Seinissä tapetti ja katossa maalattu levy. Pitkä rivi kaappeja, joista reunimmaisessa on myös hormi takana, johon on mahdollista liittää takka. Yläkerrassa kaksi/kolme makuuhuonetta, joitsa yhdessä myös varaava takka. Seinissä tapetti ja lattiassa laminaatti. Huonekorkeus 2,30 m.
Keittiö:Keittiössä kamiina, jossa paistolevy. 1985 uusittu laattalattia. Paljon kaappi- ja hyllytilaa. Kunnan veden sisääntulo on keittiössä.
Saunaosasto:Huonokuntoinen, hirsirunkoinen sauna löytyy ulkorakennuksen sisältä, jossa betonilattia.
Pesu / wc-tilat:Alakerrassa on kylpyhuone/wc ja yläkerrasta löytyy wc.
Säilytystilat:Paljon kaappeja ja yläkerrassa vaatehuone/varastotilaa.
Eteistilat:Pääovesta sisään astuttaessa tullaan tilavalle kuistille, jossa myös luukku maakellariin.
Asunnon kunto:Asunto myydään peruskorjattavaksi.
Vapautuminen:On vapaa.
Muita maksuja:Kiinteistövero on noin 100 €.
Vesi / viemäri:Kaupungin vesi ja jätevedet kahden kaivon kautta kaupungin viemäriin.
Rakennettu:1931.
Muut rakennettu:Ulkorakennus 1938
Rakennusaine / katto:Hirsirunko, mansardi mallinen konesaumattu peltikatto, Hiottu, korjattu ja huoltomaalattu 2020.
Lämmitys / tulisijat:Sähköpattereita, kamiina sekä varaavat takat ylä- ja alakerrassa.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Taloon on tuotu vesi ensimmäisen kerran 1985, samoin asennettu viemärit. Peruskorjattu 1985, lattiat avattu ja eristetty sekä asennettu lastulevyt. Vanhat lattialaudat ovat vielä paikoillaan. Seiniin laitettu lisävillaa ja höyrysulut sekä lastulevyt. Ikkunat uusittu sisäpuolelta 1985, ulkopuolella alkuperäiset ikkunat. Vesi tuotu keittiöön sekä wc ja kylpyhuoneeseen. 2020 katto hiottu, korjattu ja huoltomaalattu. Hormit tarkastettu nuohottu 2021. muoviviemärit asennettu 1985, kuvattu 2021
Tulevat korjaukset:Päivityksiä tehty, mutta talo kaipaa tekevää kättä ulkoa sekä sisältä. Lounais-sivustalla on muutama vaihtoa kaipaava hirsi.
Palvelut / yhteydet:City market aivan vieressä, jossa myös Intersport, apteekki ja Alko, eikä Prisma keskukseenkaan ole kuin muutama sata metriä. Urheilutalo Feeniks ja koulu n. 700 m, jonka pihassa talvisin luistinrata ja kesäisin tekonurmella varustettu jalkapallokenttä. Lidl 350 m. Linja-autoasemalle noin kilometri.
Hintapyyntö:39.000 €.
Muuta:Päärakennuksen ulkokuori on museoviraston suojelema, mutta sisätiloja, saa muutella miten haluat. Tontille tuotu valokuitukaapeli, mutta ei ole liitytty.