Edellinen
Seuraava

Vain reilu 100 metriä ja pääset uimaan myös talvella. Hyvin hoidettu, lämminhenkinen talo Linikkalanlammin kupeessa.

Notkokadun päässä, Lamminrannassa, 1117 m²:n vihannalla tontilla, seisoo 1985 rakennettu, punatiiliverhottu talo, jossa tilaa 128/165 m². Pinta-ala laskettu ulkomittojen mukaan, sisämitoin 106/143 m². Todella tilava keittiö, olohuone, ruokailutila, kolme makuuhuonetta, pukuhuone/ kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, vaatehuone, 2x wc, varasto, tekninen tila ja autotalli. Tilat yhdessä tasossa. Autotallin jatkeena autokatos. Talosta on pidetty hyvää huolta ja sitä on paljon päivitetty. Tänne on helppo muuttaa. Sijainti mitä parhain ja hyvin kohtuulliset asuinkustannukset. Rakennus ollut omistajien hallussa alusta alkaen. Autokauppias tuumaisi ” vain yhdellä ollut, huvin huollettu ja rauhallisesti ajettu”.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Notkokatu 13, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Talo sijaitsee Lamminrannassa, jossa asemakaava. Lisätietoja rakennusoikeudesta saa Forssan kaupungilta.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo, jossa tilava keittiö, olohuone ja ruokailuhuone ovat yhtenäistä tilaa, kolme makuuhuonetta, wc, kodinhoitohuone/wc, pesuhuone, sauna, vaatehuone, varasto, tekninen tila ja autotalli, 128/165 m². Pinta-ala laskettu ulkomittojen mukaan, sisämitoin 106/143 m². Lisäksi autotallin päässä jatkeena autokatos.
Kiinteistötunnus:61-3-329-13
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 133.400,00 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena tarvittaessa.
Tontin kuvaus / koko:Tontin pinta-ala on 1117 m². Vihreän vehreä, tasainen, suojaisa piha-alue. Talon edustalla tilaa pysäköinnille ja piha on asfaltoitu. Takapihalla valokatteella katettu terassialue.
Ranta / järvi:Linikkalanlammille matkaa reilu sata metriä. Sieltä löytyy kaupungin ylläpitämä avantouintipaikka, jonne naapurit kirmaavat ihan omissa kylpytakeissaan. Vastapäisellä rannalla on oikein hieno uimaranta, hyppytelineineen.
Parveke / terassi:Takapihalla, etelän suuntaan, on valokatteella katettu terassi.
Olohuone:Olohuone on upeasti avattu entiseen takkahuoneeseen, josta on tullut mahtava ruokailutila. Lattiassa parkettia ja seinät tapetoidut, katto valkoiseksi maalattua paneelia. Uuniseppien valkoinen, kaakelipäällysteinen varaava takka antaa lämpöä ja silmänruokaa. Takan taustaseinä on muurattu valkoinen kiviseinä. Käynti katetulle terassille.
Makuuhuoneet:Kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa laminaatti lattioissa, seinät maalattu/tapetoitu ja katoissa valkoiseksi maalattu paneeli. Kaikissa kaapistoja liukuovilla varustettuna, joissa maitolasipinta.
Keittiö:Tilavassa keittiössä laminaattilattia laattakuviolla, katossa valkoiseksi maalattua paneelia, vaaleat keittiökaapistot ja mustaa kiveä olevat työtasot. Kodinkoneina astianpesukone, liesi, liesituuletin, jääkappi/pakastin. Paljon kaappi- ja lakutilaa. Tallella hormi puuliedelle, jos sellaista mieli tekee.
Saunaosasto:2022 remontoidussa saunassa sähkölämmitteinen muotokiuas, lattia laatoitettu, lattialämmitys, seinät ja katto paneloidut, lämpökäsitellyt leppälauteet. Väliovet lasia. Hormi puilla lämpiävää kiuasta varten.
Pesu / wc-tilat:Samoin täällä on remontti juuri valmistunut. Lattiassa laattaa, lämmitys ja vedeneristys, seinissä kaakelit ja katossa vaalea paneeli. Toinen wc kodinhoitohuoneessa ja toinen eteisessä, jossa laattalattia ja seinät kaakeloidut. Lattiassa vesieristeet.
Kodinhoitohuone:Lattiassa laatat ja lämmitys, seinissä kuitutapetti, vesipiste ja allas, pesukoneliitäntä ja hyvä tila koneelle, uloskäynti ja toinen wc on täällä. Remontoitu perusteellisesti 2017.
Säilytystilat:Tilava vaatehuone, makuuhuoneissa liukuovikaapistoja maitolasein, eteisessä peiliovikaapisto, myös tuulikaapissa kaappeja sekä tilava varasto.
Asunnon kunto:Näkee, että talosta on pidetty huolta, kaikki kunnossa. Kuntokartoitukset ja energiatodistukset tehtynä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Sähkö:Sähkönkulutus kokonaisuudessaan noin 12.000 kWh vuodessa.
Muita maksuja:Kiinteistövero 305 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Rakennus on liitetty kunnalliseen vesi-, viemäri ja hulevesijärjestelmään.
Rakennettu:1985
Rakennusaine / katto:Rakennus on perustettu maanvaraiselle reunavahvistetulle betonilaatalle. Perusmuuri on betonirakenteinen. Alapohjana on maanvastainen betonilaatta, jonka päällä eristys ja pintalaatta. Ulkoseinät ovat puurakenteisia, tiiliverhoiltuja ja osin puuverhoiltuja. Kattomuotona on harjakatto ja katteena on profiilipeltikate. Yläpohja on puurakenteinen. Salaojat on ja patolevyt.
Lämmitys / tulisijat:Varaava takka, ilmalämpöpumppu ja kovimpia pakkasia varten suora sähkölämmitys kattolämpönä. Märkätilat ja kodinhoitohuone lattialämmityksellä.
Energialuokka:D2018
Ilmanvaihto:Koneellinen tulo + poisto, lämmön talteenotolla.
Suoritetut korjaukset:Autokatos 1993, puuverhous osin 2008, keittiöremontti 2008, autotallin ja ulko-ovet uusittu 2012, peltikatto maalattu 2013, puhallusvilla välikatolle 20 cm 2013, ilmanvaihtokanavat nuohottu ja säätö 2016, vesivaraaja 2017 samoin kodinhoitohuoneen remontti (myös lattialämmitys uusittu), kodinhoitohuone ja pesuhuone käyttövesiputket uusittu Upolet, (alkuperäiset kuparia), sepelin vaihto rakennuksen vierustoille 2018, kodinkoneet 2018, eteisen wc 2018, ilmalämpöpumppu 2020, takka 2000, sisäkatot maalattu 2020, saunaosasto 2022 (märkätiloissa on vedeneristys), hormien nuohotus toukokuu 2022, pintoja käyty läpi tarpeen mukaan ja kaikki todella siistissä kunnossa.
Palvelut / yhteydet:Keskustaan matkaa vajaa kilometri, ja jo ennen sitä löytyy ruokakauppa ja vaikkapa terveyspalvelut. Koulumatkakin hyvin kohtuullinen.
Hintapyyntö:159.000 €
Muuta:Valokuitu tulee taloon, mutta ei ole liittymää.