Edellinen
Seuraava

Urjalan keskustaan rakennettiin aikanaan pankinjohtajalle hulpakka talo. Tänne voit muuttaa heti, eikä hinta päätä huimaa.

Sisätilat retrohenkiset, mutta hyvin siistit. Talo on rakennettu 1959 ja asuinkerroksesta löytyy kaksi makuuhuonetta, olohuone, ruokailu, keittiö, sauna, pesuhuone, khh, wc, eteinen ja kuisti. Yläkerrassa makuuhuone (kesähuone?) ja toiseen päähän voi vielä rakentaa lisää vaikkapa varastotilaa, jos tilanpuute iskee. Kellarikerroksessa autotalli ja varastotilaa. Asuintilaa täällä on noin 140 m² (ulkomitoin), yläkerta ei ole tässä mukana. Aurinkoisen ja rauhallisen loivan rinnetontin pinta-ala on 1500 m², jossa marjapensaita ja omenapuita. Taloa voit remontoida projekti kerrallaan makusi ja lompakkosi mukaan, mutta asua voit vallan mainiosti. Myös sijainti on oikein hyvä, aivan keskustassa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Pouruntie 4, 31760 Urjala.
Alue / kaavoitus:Urjalan kunta keskustan alueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Kolmessa tasossa oleva omakotitalo, jossa asuinkerroksessa olohuone, ruokailu, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, wc, kodinhoitohuone ja eteinen sekä kuisti. Yläkerrassa makuuhuone (kesähuone) ja vinttitilaa. Alakerta noin puoliksi auki ja siellä on varastotilaa ja autotalli. Asuinpinta-alaa noin 140 m² (yläkerta ja kellari ei ole tässä mukana).
Kiinteistötunnus:887-421-3-45
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Rauhaisa tontti päättyvän tien varrella, aivan keskustassa. Kaunis rinnetontti marjapensaineen, 1500 m².
Olohuone:Avarassa olohuoneessa muovimatto lattiassa, seinät tapetoidut ja levykatto. Rapattu valkoinen avotakka rakennusajan hengen mukaisesti. Olohuoneen jatkeena ruokailutila.
Makuuhuoneet:Kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa muovimatto lattiassa, seinät tapetoidut ja sisustuslevy katoissa. Toisessa makuuhuoneessa kaapistoja. Yläkerrassa makuuhuone (kesähuone).
Keittiö:Keittiön lattiassa muovimatto, seinissä tapetti ja katossa levy. Kodinkoneina liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen kiuas. (Piirustuksissa hormi.) Lattiassa akryylimassa, seinät ja katto paneloidut.
Pesu / wc-tilat:Pesuhuoneen lattiassa akryylimassa, seinät kaakeloitu ja paneelikatto. Erillinen wc, jossa akryylimassa lattiassa, seinät kaakeloitu ja katossa paneeli. Varustuksena wc, pesukoneliitäntä, allas- ja peilikaappi.
Säilytystilat:Kaappitilaa, kellari, autotalli, mehukellari ja varasto sekä vintillä paljon tilaa säilytykseen. Keittiöstä pääsee viileään varastoon (piirustuksessa aitta).
Eteistilat:Avara eteistila ja upea kuisti.
Asunnon kunto:Sisätilat hieman retrohenkiset, mutta silti siistiä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Muita maksuja:Kiinteistövero 206,10 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:1959
Rakennusaine / katto:Paikalla valetut maanvaraiset betonianturat. Perusmuuri valettu betoni. Matalalla osalla maanvarainen betonilattia, muualla tuulettuva alapohja. Puurunko, purueriste, kellarikerros kiviainesrakenteinen. Yläpohja puurakenteinen. Harjakatto profiilipeltikatteella.
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Vesijohdot uusittu 1992, kupariputkea suojaputkessa. 2000-luvulla liitytty kunnan viemäriverkkoon. Sauna uusittu noin 20 v sitten, samoin wc ja ikkunat aiemmin. Sähkölämmityskattilassa on vuosiluku 2001, uusittu 2002. Peltikatto uusittu 2017 (Hämeen kattokeskus). Viemärit valurautaa, sukitettu 2018. Wc istuin uusittu 2018.
Tulevat korjaukset:Ulkovuorauksen maalaus/kunnostus.
Palvelut / yhteydet:Keskustaan muutama sata metriä, jossa hyvin palveluita. Urjalan yhtenäiskouluun ja Väinö Linnan lukioon kilometri.
Hintapyyntö:89.000 €