Edellinen
Seuraava

Upealla 5400 m²:n tontilla seisoo 1950 rakennettu uljas rintamamiestalo. Täältä löytyy myös hieman laidunta, hieman metsää ja kaunis piha-alue.

Iso, valoisa olohuone on avattu entiseen makuuhuoneeseen, joka toimii nyt ruokahuoneena, keittiö, wc, eteinen ja kuisti. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, wc, pesuhuone, sauna ja varastotilaa. Marjakellarikin täällä on. Sisätilat osittain ajan hengen mukaiset, mutta hienossa kunnossa ja kaikki pelaa. Taloa on remontoitu paljon vuosien saatossa, kannattaa lukea kohta tehdyt remontit. Pihassa myös autotallirakennus, jonka päädyssä vanha pihasauna. Keskustan palvelut vajaan kilometrin päässä, mutta isolla tontilla tuntuu kuin asuisit maalla. Todistettavasti hyvä paikka lastenkin kasvaa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ruokosuontie 51, 31600 Jokioinen.
Alue / kaavoitus:Jokioisten kunta, Ruokosuon asuinalue, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Rintamamiestalo, jossa olohuone, makuuhuone yhdistetty olohuoneeseen, toimii ruokailuhuoneena, keittiö, wc ja eteistilat ja kuisti. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, wc, pesuhuone, sauna, säilytystilaa ja parveke. Alakerrassa marjakellari. Asuinpinta-ala noin 98 m². Ulkorakennus, noin 50 m², jossa autotalli, varastotilaa ja vanha sauna. Rakennettu 1954.
Kiinteistötunnus:169-408-1-521 Varpunen-niminen tila.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Reilu puolen hehtaarin puisto, ihan kuin Nalle Puhilla. 5400 m²:n kulmatontti, jolla kaistale laidunta, tai peltomaata, hieman omaa metsää ja orapihlaja-aidalla erotettu piha-alue. Upeita vanhoja puita ja havuistutuksia. Aikanaan piha on ollut hyvin timmissä kunnossa, tuottanut perheelle tarvittavat juurekset ja vihannekset, muta nyt sitä on hieman helpompi hoitaa ja vanha loisto on helppo palauttaa, jos omistaa sen kuuluisan viherpeukalon. Otollinen paikka myös lemmikeille.
Parveke / terassi:Yläkerrassa pieni parveke, joka helpottaa siivouksessa ja tarvittaessa ilmanvaihdossa.
Olohuone:Tilava, valoisa olohuone, jossa ikkunat kahteen suuntaan. Lattiassa muovimatto, seinät tapetoidut ja eristelevykatto. Aikanaan täällä on ollut pönttöuuni, mutta siitä on jäljellä vain hormi, ehkäpä uuden takan rakentamista varten. Olohuone on avattu entiseen makuuhuoneeseen, joka nyt on toiminut ruokailuhuoneena.
Makuuhuoneet:Alakerran makuuhuoneessa/ruokahuoneessa olohuoneen kanssa yhtenäinen muovimatto, seinät tapetoitu ja eristelevykatto. Ruokahuoneessa toimiva pönttöuuni. Pari kaappiakin löytyy. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa muovimatto lattiassa ja seinät tapetoidut. Vesivaraaja löytyy toisen makuuhuoneen kaapista.
Keittiö:Keittiön lattiassa muovimatto, seinät levytetty ja maalattu. Ikkunat myös kahteen suuntaan, paljon kaappeja ja laskutilaa. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin (uusi, käyttämätön), sähköliesi, puuhella ja huuva.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen kiuas, seinät ja katto paneloidut, lattia laatoitettu. Sauna ja pesuhuone sijaitsee yläkerrassa.
Pesu / wc-tilat:Pesuhuoneessa lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut, suihku ja tila pyykinpesukoneelle. Yläkerrassa ja asuinkerroksessa kummassakin oma wc.
Säilytystilat:Yläkerrassa kaappeja ja lisäksi varastotilaa seinustalla. Eteisessä kaappeja ja naulakkotilaa. Alakerran ruokailuhuoneessa kaksi kaappia. Mehukellari ja ulkovarasto.
Eteistilat:Ihana kuisti. Eteisestä kulku ylä- ja alakertaan. Aulassa muovimatto lattiassa ja hyvin kaappitilaa. Yläkertaan hienossa kunnossa olevat portaat hyvillä käsijohtimilla. Valoisa, avara eteinen.
Asunnon kunto:Tämä kohde on ollut harvinaisen hyvässä hoidossa ihan koko elinkaarensa ajan, onpas talolle käynyt hyvä tuuri. Vieläkin kaikki niin siistiä ja toimivaa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeasti.
Sähkö:Vuotuinen sähkönkulutus noin 574 € vuonna 2022. Peruslämpö ollut +15 C, ei asuttu.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 160 €/ vuosi 2023.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennettu:1950
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella (alle jätetty eristeeksi vanha pärekatto). Eteläseinässä villa, muissa seinissä kutterilastu. Kellariin mentäessä on luukku, josta pääsee tarkastamaan alapohjan.
Lämmitys / tulisijat:Ruokailuhuoneessa pönttöuuni, keittiössä puuhella, muuten sähköpatterit.
Energialuokka:Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Aina korjattu, mitä korjata pitää, mutta 80-90-luvulla talo on saanut isomman remontin osakseen, jolloin on mm. vaihdettu ikkunat. 2000 -luvun alussa tonttivesijohto ja tonttiviemäri uusittu. 2015 eteläpääty villoitettu ja laudoitettu uudelleen ja koko talo on maalattu. Osittain uusittu käyttövesi, tehty keittiöremontti (kaapit) 2019. 2019 myös väliovi ja ulko-ovi uusittu, kuisti maalattu, alakerran wc (viemäri nyt osittain muovia), piipunhattu asennettu. 2020 ulkorappuset, kaiteet ja parveke. Kuisti paneloitu ja levytetty. Yläkerran saunan ja pesuhuoneen lattiat, vesieristetty, laatoitettu ja lattiakaivo korjattu. Uusi jääkaappi/pakastin.
Palvelut / yhteydet:Keskustaan noin 600 m, jossa Jokioisten palvelut käytettävissä.
Hintapyyntö:79.000 €