Edellinen
Seuraava

Tässä tilava, avara, valoisa, vuonna 1976 rakennettu kivitalo odottelee uusia asukkaita. Uusi yhtenäiskoulu noin 500 metrin päässä ja muuttamaan pääsee heti.

Eteisestä avautuu tilava halli/ takkahuone, jonka jatkeena keittiö, iso olohuone, 3 makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, vaatehuone, wc, 130 m². 2006 rakennettiin lämmin autotalli, työhuone/ baaritila ja lasikuisti 28 m². Paljon remontoitu mm. käyttövesi, ovet, ikkunat, katto, pintaremontti jne. Tontti on 1105 m².

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Reikontie 2, 31760 Urjala, Laukeela.
Alue / kaavoitus:Urjalan kunnan Salmen kylässä, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva talo, jossa olohuone, 3x makuuhuone, keittiö, sauna, pesuhuone, wc, työhuone/varasto, iso aula, jossa takka, vaatehuone, lasiveranta ja lämmin autotalli. Pinta-ala 130 m²/ 158 m².
Kiinteistötunnus:887-436-8-152.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 200.000 euron edestä, 3kpl sähköisiä panttikirjoja. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Näitä valmiiksi haettuja panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi.
Muut rakennukset:Lisäksi huvimaja ja pieni varastorakennus. Lämmin työhuone, joka tällä hetkellä toimii baaritilana lasikuistin ja terassin läheisyydessä, on rakennettu autotalliosan varastotilaan. Varsinaista asuinrakennusta on laajennettu 2006, jolloin rakennettu autotalli, varasto ja lasikuisti, 28 m².
Tontin kuvaus / koko:Etelän suuntaan avautuva tontti on kooltaan 1105 m². Puutarhatontti, jossa takapihalla nurmi, perennoja, marjapensaita, omena- ja kriikunapuita. Tontti on aidattu koira-aidalla takapihan osalta. (Aita kaipaa kunnostusta).
Parveke / terassi:Talon taakse on 2006 rakennettu iso kuisti, noin 17 m², jossa laattalattia lattialämmityksellä. Laatat ovat hieman halkeilleet, maan annettua periksi. Autotalliosan jatkeena on katettu terassi.
Olohuone:Iso, valoisa olohuone, jossa parkettilattia, seinät maalattua lasikuitutapettia ja rapattu, maalattu katto. Olohuoneesta käynti takapihalle. Olohuone avautuu suureen halliin, jossa takka.
Makuuhuoneet:Kaikissa kolmessa makuhuoneessa parkettilattiat, seinät maalattu ja tapetoitu. Isommassa makuuhuoneessa tilava vaatehuone, muissa kaapistot.
Keittiö:Keittiö avautuu halliin ja isommalle ruokapöydälle on ajateltu paikka olohuoneen puolella. Seinään on tehty tarjoiluaukko tätä varten. Lattiassa laminaattia (2018), jää/pakastekaappi, sähköliesi, liesituuletin huippuimurilla. Astianpesukoneelle paikka valmiina.
Saunaosasto:Saunan seinät ja katto paneloitu, laattalattia ja sähkölämmitteinen kiuas.
Peseytymistilat:Tilava pesuhuone, jossa laatat lattiassa ja kaakelit seinissä. Suihku, käsienpesuallas ja pesukoneliitäntä.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa laattalattia ja seinät kaakeloidut.
Säilytystilat:Iso vaatehuone, eteisessä ja makuuhuoneissa kaapistoja.
Eteistilat:Miellyttävä sisääntulo, eteisessä paljon naulakkotilaa ja sen jälkeen avautuu valoisa, tilava halli, jonka ympärillä kaikki toiminto on rakennettu.
Asunnon kunto:Siisti, hyväkuntoinen ja muuttovalmis. Remontointi on omasta tasosta ja mausta kiinni.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 300 €.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:1976. Laajennusosa on tehty 2006. Autotalli varasto/työhuone ja lasiveranta.
Rakennusaine / katto:Kivitalo, eli betonielementtitalo, laajennukset puurunkoisia ja lautaverhottuja, aumakatto peltikatteella. Talon alla teräbetonilaatta ja uuden osan alla rossipohja.
Lämmitys / tulisijat:Öljylämmitys ja kulutus n.1500 - 1700 l/vuosi. Tunnelman luojana avotakka, jonka sijainti on täydellinen varaavaa takkaa ajatellen.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Käyttövesiputket uusittu 1990 -luvulla, vesikatto, ikkunat ja sadevesikourut uusittu 2000 -luvulla, öljypoltin 2007, öljysäiliö tarkastettu 2009, kiertovesipumppu vaihdettu 2018, ja ovet uusittu 2014. Pintaremontoitu 2015, mm. maalattu hallin katto.
Palvelut / yhteydet:Uusi yhtenäiskoulu noin 500 metrin päässä.
Hintapyyntö:109.000 €