Edellinen
Seuraava

Tässä pikkusievä, 1937 rakennettu, upealla tontilla varustettu, noin 47 m²:n omakotitalo, jossa huone, keittiö, wc, pesuhuone, sauna ja eteinen.

Tämä menee hyvin myös kakkosasuntona tai vaikkapa mökkinä, kun tuo Pyhäjärvikin on aivan kävelymatkan päässä. Asuntoa on kunnostettu paljon. Keittiö, kylpyhuone ja sauna remontoitu sekä lattiaan laitettu eristeitä vuonna 2020, joten asunto on hienossa kunnossa. Pihassa myös tunnelmallinen hirsirunkoinen pihasauna, jossa puilla lämpiävä kiuas. Lähes keskustassa, silti omassa rauhassa aivan loistava 3000 neliön tontti. Kunnan vesi ja viemäri. Tutustumisen arvoinen paikka.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Iisaksentie 6, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Asemakaava ( ohjeellinen tonttijako).
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, 47 m², jossa huone, keittiö, pesuhuone, sauna ja wc sekä eteinen. Lisäksi pihasauna ja autotalli.
Kiinteistötunnus:834-441-4-65 Kuusela-niminen tila.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 130.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjaa voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi.
Muut rakennukset:Hirsirunkoinen pihasauna, jossa myös varastotilaa, leikkimökki sekä autotalli.
Tontin kuvaus / koko:Aivan loistava 3000 m²:n tontti kauniine istutuksineen. Pihassa omenapuita ja pensaita, lisäksi terassi löytyy pihan keskustasta. Kaavamuutos vireillä, tämä tulee pienentämään tonttia lähinnä katualueen osalta.
Ranta / järvi:Pyhäjärvelle matkaa linnuntietä n. 350 m. Myös kunnan uimarantaan lähes suora reitti.
Parveke / terassi:Nurmialueella terassi, johon mahtuu hyvin terassikalusteet.
Olohuone:Valoisa olohuone. Lattiassa alkuperäinen kunnostettu lauta ja seinät maalattu. Pystymuuri huoneen nurkassa, mutta tämä pitää ensin huoltaa, jotta pääset lämmittämään. Hormi on kunnossa.
Keittiö:Uuden veroisessa keittiössä lauta lattiassa, seinissä puolipaneeli sekä tapetti/maali. Varustuksena jääkaappi, pakastin, uuni, integroitu liesi sekä astianpesukone. Ruokailuryhmälle hyvä tila keittiön jatkeena. Täällä myös ilmalämpöpumppu.
Saunaosasto:Aivan huikean hieno ja tunnelmallinen hirsinen ulkosauna. Saunan etuosassa pieni pukuhuone/vilpola. Saunassa puilla lämpiävä kiuas, jossa myös vesisäiliö. Tämän saunan yhteydessä peseydytään. Asuinrakennuksessa myös sauna, jossa paneeli seinissä ja katossa, lattia laatoitettu. Täällä on sähköllä lämpiävä kiuas.
Peseytymistilat:Pesutila laatoitettu ja laatat maalattu sekä paneeli katossa. Suihku ja suihkuseinä sekä pyykinpesukoneelle hyvä tila. Lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat:Tyylikkäässä wc:ssä käsienpesuallas allaskaapilla.
Säilytystilat:Piharakennuksessa kylmää varastotilaa.
Eteistilat:Pieni eteinen.
Asunnon kunto:Erittäin kodikas ja hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Sähkö:Sähkökulutus ollut vuodessa noin 6.800 kWh.
Muita maksuja:Kiinteistövero 116 €.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemärijärjestelmä.
Rakennettu:1937.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Ilmalämpöpumppu, pönttöuuni ( pitää huoltaa ), pesuhuoneessa lattialämmitys.
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:2020 keittiö uusittu, lattioihin laitettu eriste sekä ilmansulkupaperi, laudoitus uusittu täysin keittiöön ja olohuoneeseen osittain. Kylpyhuone ja saunaa kunnostettu myös vuonna 2020. Lämminvesivaraaja uusittu vuonna 2020.
Palvelut / yhteydet:Kauppaan kilometri, terveysasemalle noin 200 m, kuntosalille linnuntietä muutama metri tontin rajalta, uimarannalle noin 400 metriä.
Hintapyyntö:79.000 €
Ajo-ohje:Forssasta päin tultaessa Tammelantietä terveysasema jää oikealle, sen jälkeen ensimmäinen risteys vasemmalle, Iisaksentielle, viitta paloasema, aja ylöspäin ja heti kaarteessa vasemmalle, talo heti vasemmalla.