Edellinen
Seuraava

Tässä koti lapsiperheelle koulujen ja harrastusmahdollisuuksien äärellä, myös kaupat lähellä. Tilaa ulkomitoin 130/164 m².

Kolme makuuhuonetta, iso avokeittiö, valoisa olohuone, vaatehuone, wc, pesuhuone /khh / wc, upea sauna, varasto ja autotalli. Talossa on tehty paljon remonttia, mm. käyttövesiremontti, sauna ja pesutilat uusittu 2014 ja keittiö 2018. Nyt pitäisi fiksata vielä makuuhuoneet, eteinen ja olohuone, mutta kyseessä kuitenkin edullisin osio remontista. 739 m²:n tontilta löytyy pieni, rauhaisa piha-alue lapsille ja leikkipuistokin näköyhteydellä. Urheilutalo Feeniksiin alle kilometri ja Viihdeuimala vesihelmeen puolitoista. Jos osaat itse, niin edullisella remontilla tästä saa tosi hienon.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Isoniityntie 16, 30300 Forssa.
Alue / kaavoitus:Vigsbergissä, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo, jossa avokeittiö, olohuone, kolme makuuhuonetta, pesuhuone /khh /wc, sauna, vaatehuone, erillinen wc, autotalli ja varasto 130/164 m². Pinta-ala laskettu piirustuksesta ulkomittojen mukaan. Pieni varastorakennus.
Kiinteistötunnus:61-6-409-20
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 149.615,43 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena tarvittaessa.
Tontin kuvaus / koko:Tontin pinta-ala on 739 m². Etelän- lännensuuntainen aurinkoinen, rauhallinen piha-alue, jossa pieni varastorakennus.
Parveke / terassi:Etupihalla reilun kokoinen terassi, rakennettu 2017.
Olohuone:Olohuone ja keittiö on upeasti avattu. Olohuoneen osalla lattiassa parketti, seinät tapetoidut ja katossa paneelit. Isot ikkunat etelän- lännen suuntaan, jotka vaihdettu 2016. Kun vielä eteisestä hävittää pari kaappia, avautuu tila loistavasti heti sisään tultaessa.
Makuuhuoneet:Kolme makuuhuonetta, joista yhdessä laminaatti lattiassa ja kahdessa muovimatto, seinät maalattu/tapetoitu ja katoissa vaalea sisustuslevy.
Keittiö:Keittiön osalla lattiassa vinyylikorkki, katossa vaaleaa sisustuslevyä, vaaleat ja harmaat keittiökaapistot, tummanharmaat tasot. Kodinkoneina jääkaappi, pakastin, uuni, liesi keraamisella tasolla, liesituuletin ja astianpesukone sekä mikro. Keittiön kaappien ylälaidassa valaistus. Paljon lasku ja kaappitilaa. Ruokailupöytä mahtuu hyvin keittiön ja olohuoneen rajalle. Keittiö koneineen remontoitu 1018.
Saunaosasto:Upeasti remontoidussa saunassa puilla lämmitettävä, näyttävä Harvian tolppakiuas, lattiassa harmaa laatoitus lattialämmöllä. Tuloseinä ja kiukaan tausta kiviseinä, loput seinät ja katto paneloidut. Saunassa on myös ikkuna. Remontoitu 2014.
Pesu / wc-tilat:Lattia laatoitettu, lämmitys, seinissä kaakelit ja katossa vaalea paneeli. Suihkulle oma tilansa ja kodinhoitohuoneen tarpeille oma tila. Pyykinpesukoneelle hyvä paikka, käsienpesuallas kaapeilla. Lisäksi remontin yhteydessä asennettu uusi wc-istuin. Remontoitu 2014. Sisääntulon yhteydessä toinen, erillinen wc, jossa laattalattia, seinät kaakeloidut ja yläosa tapetoitu. Käsienpesuallas ja hyvin kaappitilaa. Ikkunallinen wc.
Säilytystilat:Vaatehuone, eteistilassa julmetun paljon kaappeja, jotka tekevät ahtaan, käytävämäisen vaikutelman. Välittäjän remppaehdotus, hävitä käytävältä kaappeja ja sijoita ne makuuhuoneisiin, muuta viimeisen makuuhuoneen kulku ennen vaatehuonetta ja tee vaatehuoneesta pukeutumishuone. Näin pääset käytävästä eroon. Käytävän katossa olevat sähköt ja vesiputket olisi fiksua koteloida tms. ja tumma katto maalata. No makuasioita, mutta ei kallista.
Asunnon kunto:Sauna, pesutilat ja keittiö remontoitu ja tosi hienot. Makuuhuoneet, eteistilat ja olohuone kaipaa fiksausta.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:Sähkönkulutus noin 8000 kWh vuodessa ja öljynkulutus noin 2000 l/vuosi.
Muita maksuja:Kiinteistövero 220 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Vesi / viemäri: Kaupungin vesi ja viemäri.
Rakennettu:1971
Rakennusaine / katto:Valesokkeli, puurunko, tiilivuoraus, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Öljylämmitys, jakotapa patterit, ilmalämpöpumppu.
Energialuokka:Energiatodistus hankitaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:2000-luvun alkupuolella rakennettu uusi harjakatto entisen tasakaton päälle, joka jätetty alle (ehjä). Samassa yhteydessä vaihdettu syöksytorvet, kourut ja kattoturvallisuuslaitteet. Kylpyhuone ja sauna 2014, Isot ikkunat (asunhuoneiden ikkunat) vaihdettu 2016, terassi 2017, keittiö 2018, valokuitu 2019. Käyttövesiputket myös uusittu keittiö ja pesutilaremonttien yhteydessä.
Tulevat korjaukset:Eteistilat ovat auttamatta tiensä päässä, samoin olohuoneen osuus ja makuuhuoneetkin vain välttäviä, myös väliovilla ei mennä jatkoon. Keittiön katto on tehty niin, että pääset suoraa levyttämään olohuoneen ja eteiset. Keittiön laminaatti on tehty myös niin, että siitä voi jatkaa parketin päälle. Uudet tapetit ja maalausta, niin näidenkin taso on keittiön ja pesutilojen kanssa sama.
Palvelut / yhteydet:Keskustaan noin kaksi kilometriä. Citymarket noin 1,4 km, Akvarelli kouluun noin kilometri. Urheilutalo Feeniks alle kilometri ja Viihdeuimala Vesihelmi noin 1,5 km.
Hintapyyntö:113.000 €