Edellinen
Seuraava

Tarjolla ryhdikäs, tilava, 1997 rakennettu talo, pinta-ala 107/173 m², joka olut jo hetken ilman hoitajaa. Tule herättämään tämä Prinsessa Ruusunen unestaan, muuttaa voit vaikka heti.

Talossa iso olohuone, jossa kaunis kaakeliuuni ja keittiön suuntaan leivinuuni, tupakeittiö, 3 x makuuhuone, kodinhoitohuone, pesuhuone/wc, sauna, wc, vaatehuone, aula, tuulikaappi, autotalli, 2x varasto, käyttöullakko ja kellari. Hieno loiva rinnetontti 2195 m², istutuksia, nurmikkoa, koristepuita. Tilalla on oikeudet Laukeelan kylän yhteisiin vesialueisiin. Kaupat ihan lähellä ja hetkessä olet ysitiellä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Koolmannintie 10, 31760 Urjala.
Alue / kaavoitus:Urjalan kunnan Laukeelassa, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Tilava olohuone, tupakeittiö, 3x makuuhuone, kodinhoitohuone, wc, pesuhuone/wc, sauna, vaatehuone, aula, 2x varasto, autotalli, käyttöullakko, kellari ja terassi 107/173 m². Tilat yhdessä tasossa.
Kiinteistötunnus:887-421-5-211 Rastas-niminen tila.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan tilaan ei kohdistu kiinnityksiä ja se myydään kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Tila on kooltaan 2195 m². Loiva eteläinen rinnetontti, jossa kaunis, kumpareikas nurmi, paljon upeita perennoja, koristeistutuksia sekä puita. Tontti rajoittuu autotallin puoleiselta sivustalta kunnan puisto alueeseen. Pihassa aluksi hieman päivittämistä.
Ranta / järvi:Tilalla on oikeus yhteisiin vesialueisiin, Laukeelan kylän yhteiset vesialueet (Mieliönlammi, Vanhajoki, Pourunlammi ja Koiralammi).
Parveke / terassi:Olohuoneeseen avautuvasta makuuhuoneesta pääsee katetulle etelän puoleiselle terassille. Sieltä myös kulku toiseen varastoon.
Olohuone:Etelään avautuvassa olohuoneessa parkettilattia, seinät tapetoidut ja koristepaneelikatto. Olohuonetta koristaa ja taloa lämmittää kaunis, vaalea Kerman Saven kaakeliuuni, jonka takaosassa leivinuuni, jota käytetään keittiön puolelta. Olohuoneesta käynti aikuisten makuuhuoneeseen tai kirjastohuoneeseen, josta pääsee terassille.
Makuuhuoneet:Kolme makuuhuonetta. Lattioissa on parketti, seinät tapetoidut ja katoissa paneelit. Yhdessä makuuhuoneessa kaappeja, toisessa vaatehuone ja kolmannesta yhteys olohuoneeseen.
Keittiö:Tilava, valoisa tupakeittiö, jossa leivinuuni, paljon kaappeja ja paljon laskutilaa. Lattiassa parketti ja paneelikatto. Kodinkoneina liesi keraamisella tasolla, liesituuletin, kylmäkeskus Porkka Festivo ja astianpesukone. Astianpesukoe ja liesi on jossakin vaiheessa uusittu. Keittiökaapit Marcello.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen kiuas, lattiassa laatat, seinät ja katto paneloidut.
Pesu / wc-tilat:Tilavassa pesuhuoneessa lattiassa laattaa, lattialämmitys ja seinät kaakeloidut, käsienpesuallas, peilikaappi ja wc istuin. Suihkulle erotettu oma tilansa lasitiilellä, ja kulmaukseen muurattu kivasti istumapaikka. Pääsisääntulon yhteydessä erillinen wc, jossa laattalattia ja seinät kaakeloidut. Käsienpesuallas kaappeineen ja peilikaappi.
Kodinhoitohuone:Sekin on varsin tilava. Laattalattia, seinissä maalattu lasikuitutapetti/ kaakelit ja paneelikatto. Tilasta on uloskäynti, ikkuna ja sieltä löytyy myös vesipiste. Kodinhoitohuoneessa on lattialämmitys.
Säilytystilat:Makuuhuoneessa kaappeja, samoin kodinhoitohuoneessa, eteisessä liukuovikaapistot peileillä varustettuna, vaatehuone ja kaksi varastoa.
Eteistilat:Iso, tilava aula, jossa lattiassa parketti. Liukuovikaapistot peileillä varustettuna. Vielä erillinen tuulikaappi, jossa laattalattia.
Asunnon kunto:Hyväkuntoinen talo, joskin kaipaa ulkopintojen puhdistusta/maalausta ja myös sisäpintoja joutuu päivittämään.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:Kiinteistöllä on 3-vaiheinen sähköliittymä, joka siirtyy kaupan yhteydessä.
Muita maksuja:Kiinteistövero 446,67 €/vuodessa.
Vesi / viemäri:Kiinteistö kuuluu kunnan vesi- ja viemäriverkkoon. Lisäksi on oma kaivo puutarhan kastelua varten. Talossa on salaojat.
Rakennettu:1997
Rakennusaine / katto:Paikalla rakennettu. Laatalle valettu, puurunko, lautaverhous, harjakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Talossa on suora sähkölämmitys, jakotapana patterit, lukuun ottamatta märkätiloja ja kodinhoitohuonetta, joissa lattialämpö. Olohuoneessa Kerman Saven kaakeliuuni, takka/leivinuuni ja leivinuuni on keittiön puolella.
Energialuokka:Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Koneellinen tulo/meno ja lämmöntalteenotto, ILMAVA 100.
Suoritetut korjaukset:Talo on vielä melko nuori, niin korjaustarvetta ei ole ollut. 2016 talo on maalattu. Kohteeseen tehdään kuntokartoitus, kun ostajaehdokas on löytynyt ja ostaja saa olla itse paikalla. Samassa yhteydessä laaditaan energiatodistus.
Tulevat korjaukset:Kaipaa ulkopintojen puhdistusta/maalausta ja myös sisäpintoja joutuu päivittämään.
Palvelut / yhteydet:Tila sijaitsee Turku- Tampereentien pohjoispuolella, lähellä palveluja, mm. S-Market, huoltoasema ja muita kauppoja. Urjalan keskustaan on matkaa noin 1,5 km.
Hintapyyntö:158.000 €
Muuta: Keskuspölynimuri.