Edellinen
Seuraava

Tänne voit muuttaa heti, eikä hinta päätä huimaa. Lämmityksenä ilma-vesilämpöpumppu. Sisätilat retrohenkiset, mutta hyvin siistit.

Talo on rakennettu 1982 ja sieltä löytyy kolme makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, sauna, pesuhuone/wc/khh, wc, kolme varastoa ja autokatos. Tilaa 104,5/149 m². Lisäksi noin 3 m korkea 27 m²:n autokatos, joka rakennettu 2000. L-mallisen talon eteläinen sisäpiha jää todella suojaisaksi. Tontin pinta-ala on 855 m². Taloa voit remontoida projekti kerrallaan makusi ja lompakkosi mukaan, mutta asua voit vallan mainiosti. Myös sijainti on oikein hyvä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Leppäkuja 2, 31600 Jokioinen.
Alue / kaavoitus:Jokioisten kunnan Puistometsän alueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo, jossa olohuone, tupakeittiö, kolme makuuhuonetta, pesuhuone/khh/wc, erillinen wc, sauna, kolme varastoa, ja autokatos. Pinta-ala 104,5/149 m². Lisäksi erillinen 27,75 m²:n autokatos, rakennettu vuonna 2000.
Kiinteistötunnus:169-408-1-1053.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 30.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjaa voit käyttää oman lainasi vakuutena tarvittaessa.
Tontin kuvaus / koko:Rauhaisa kulmatontti päättyvän tien varrella, 855 m². Runsaasti kasvillisuutta, niin naapureihin ei ole hyvää näköyhteyttä. Takapihalle pääset niin eteisestä kuin keittiöstäkin, ja sinne saa aivan rauhaisan, eteläisen terassialueen.
Olohuone:Olohuoneessa muovimatto, puukuvioinen sisustuslevy seinissä ja valkoinen katoissa. Ikkunoita kahteen suuntaan. Ilmalämpöpumppu olohuoneessa.
Makuuhuoneet:Kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa muovimatto lattiassa, seinät tapetoidut ja sisustuslevy katoissa. Kaikissa makuuhuoneissa kaappeja.
Keittiö:Tupakeittiö 22,8 m². Kodinkoneina jää/pakastinkaappi, astianpesukone, liesi ja liesituuletin. Lattiassa muovimatto, seinät maalattu, takaseinässä puujäljitelmä sisustuslevy ja paneelikatto. Myös keittiöstä, tai takkahuoneen osasta kulku ulos. Toimii myös reittinä saunasta vilvoittelemaan mentäessä. Keittiön voi eristää esim: lamelliverhoilla takkahuoneesta, jos on tarvetta. Katossa kiskot valmiina. Keittiön helmenä komeilee massiivinen avotakka ja helmi siitä tulee, kun taikoo siitä kunnollisen leivinuunin. Tässä keittiössä on tilaa leipomiselle. Keittiössä myös ilmalämpöpumppu.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen kiuas, mutta hormi ja hyvä tila on puulämmitteisellekin kiukaalle. Lattia laatoitettu, kiukaan takana laatoitus, muut seinät ja katto paneloitu. Ikkunakin löytyy.
Pesu / wc-tilat:Pesuhuoneen lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu/paneloitu ja paneelikatto. Wc-istuin, käsienpesuallas, suihku. Ovesta vasemmalle on reilu tila pyykinpesulle ja myös kuivatukselle. Toinen wc eteisessä, jossa laattalattiat, seinät kaakeloidut, peili, kaappi ja käsienpesuallas.
Säilytystilat:Makuuhuoneissa kaappeja, eteisessä naulakkotilaa reilusti ja varastojakin vielä pari kolme.
Eteistilat:Tilava sisääntulo, eteinen 10,4 m². Täältä lähdetään olohuoneeseen (josta kolmanteen makuuhuoneeseen), kahden makuuhuoneen ovet jäävät eteiseen, wc, kulku keittiöön ja vielä ulos takapihalle. Lattiassa on muovimatto ja tilavat naulakot ulkovaatteille.
Asunnon kunto:Talo on ikäisekseen teknisesti melko hyvä, varsinkin lämmitysjärjestelmä. Sisätilat hieman retrohenkiset, mutta silti siistiä. Pesutilat ja wc ihan käyttökuntoisia, siistejä.
Vapautuminen:Tyhjennystä vaille vapaa.
Sähkö:Vuotuinen sähkönkulutus on ollut n. 12.000 - 15.000 kWh.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:Talo 1982, autokatos 2000.
Rakennusaine / katto:Rakennus on perustettu betonianturoiden varaan ja perusmuurit, eli sokkelit, ovat kevytsoraharkkoa. Alapohjarakenteena on ns. kaksoisbetonilaatta (valesokkeli). Ulkoseinät ovat puurunkorakenteiset, eristeenä on villa. Julkisivuverhouksena on tiili/puuverhous. Vesikatteena on kuitusementtikate, ns. Varttikate, joka huoltomaalattu.
Lämmitys / tulisijat:Alun perin talo on lämminnyt ilmalämmöllä, jolta ajalta vielä luukkuja lattiassa. 1996 ilmalämmitys poistettiin, taloon asennettiin patterit ja lämmitys siirrettiin puukattilan hoidettavaksi. Sitten asennettiin Panaconic ilmalämpöpumppu ja siihen kaksi sisäyksikköä, keittiöön ja olohuoneeseen. 2007 poltin korvattiin uudella ilma-vesilämpöpumpulla. Jakotapana edelleen vesikiertoiset patterit ja 2000 l lämminvesivaraaja sekä 250 l vesivaraaja. Ilmanvaihto painovoimainen. Tupakeittiöstä löytyy avotakka ja saunaan on mahdollista laittaa puilla lämpiävä kiuas.
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Tulevat korjaukset:Mainittavia peruskorjauksia ei ole tehty lukuun ottamatta talon lämmitystä.
Palvelut / yhteydet:Keskustaan 1,1 km, kävelymatka Miinan koululle 950 m ja Paanan koululle 1,3 km.
Hintapyyntö:60.000 €.
Muuta:Mahdollisuus liittyä valokuituverkkoon.