Edellinen
Seuraava

Tammelan keskustan tuntumassa, upealla 2020 m²:n rinnetontilla odottaa uusia asukkaita todella tyylikäs ja tasokas 1974 raken-nettu talo, jota on rakkaudella hoidettu.

https://www.youtube.com/watch?v=gkhsHeiOzjw

Tilaa löytyy 231/305 m². Näihin neliöihin mahtuu olohuone, kirjastohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone/wc, 2 vaatehuonetta, aula ja wc. Alakerrassa halli, askarteluhuone, joka voi olla myös makuu-, kodinhoito-, tai työhuone tarpeen mukaan, takkahuone, wc, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Lämmin varastohuone ja autotalli. Kunnan hiekkapohjaiseen uimarantaan matkaa noin 250 m ja matkalla voit ihailla historiallisia rakennuksia ja jopa kotieläimiä. Hyvä kasvuympäristö lapsille.

https://www.youtube.com/watch?v=gkhsHeiOzjw

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Mäkitie 3, 31300 Tammela
Alue / kaavoitus:Tammelan keskustassa, Vekkilän alueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Rinneratkaisu, tilat kahdessa kerroksessa. Ylimmässä olohuone, kirjas-tohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone/wc, 2 vaatehuonetta, aula ja toinen wc. Kirjastohuoneesta käynti lasitetulle kuistille ja keittiöstä takapihalle. Sisääntulokerroksessa halli, askarteluhuone, takkahuone, wc, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Lämmin varastohuone ja autotalli sekä pannuhuone. Pinta-ala 231 m² / 305 m². Ylimmässä kerroksessa 159 m² ja alimmassa 146 m².
Kiinteistötunnus:834-403-3-116.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 200.912 euron edestä. Sähköiset pantti-kirjat luovutetaan ostajalle kaupanteon yhteydessä ja hän voi tarvites-saan käyttää niitä oman lainansa vakuutena. Kohde myydään lainoitta-mattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Vanha leikkimökki odottaa uutta pientä kunnostajaa.
Kerros / hissi:Tilat kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Puistomainen, upea, hyvin hoidettu rinnetontti, 2020 m², jota koristavat vanhat puut.
Ranta / järvi:Näköyhteys Tammelan Pyhäjärveen, jonne matkaa linnuntietä noin 200 m, lähimpään kunnan uimarantaan, jossa matalaa ja hiekkapohja, noin 250 m, Manttaalin rantaan noin 500 m ja opiston rantaan, joka on sy-vempi, noin 700 m. Talo sijaitsee Forssantien etelän puolella, siis järven puolella, joten pikkuteitä pääsee turvallisesti rantaan.
Piha:Tontti noudattaa ulkonäöltään talon tyyliä ja aikakautta. Vanhat puut ja havuistutukset koristavat nurmikkoista rinnetonttia. Koko piha-alue on asvaltoitu, joten piha on siisti ja koko tontti helppohoitoinen. Sijainti rivita-lojen naapurustossa on myös hyvä, koska tämä talo ja tontti katsovat ympäristöä hieman korkeammalta.
Parveke / terassi:Kirjastohuoneesta on käynti lasitetulle, etelään katsovalle terassille. Tänne ei sada, eikä roskat lennä. Terassilta johtaa portaat takapihalle. Keittiöstä pääsee takapihalla olevalle terassille.
Olohuone:Tilava olohuone ja suuret, etelänsuuntaiset ikkunat päästävät päivänva-lon hienosti sisään. Vanhat männyt siivilöivät suurimman helteen. Latti-assa on hyväkuntoinen lautaparketti. Liukuovi erottaa olohuoneen jat-keena olevan kirjastohuoneen, jossa myös parketti lattiassa. Kirjasto-huoneesta kulku terassille.
Makuuhuoneet:Kirjastohuoneen, joka myöskin voi olla makuuhuone, lisäksi yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja alakerran askarteluhuone taipuu myös tila-vaksi makuuhuoneeksi. Kahdessa makuuhuoneessa on yhteinen vaa-tehuone ja muissa kaapistoja. Kaikissa huoneissa parkettilattiat.
Keittiö:Keittiön lattiassa laattakuvioinen laminaatti. Kodinkoneina jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Entinen tilava kylmiö on va-rastotilana. Keittiöstä pääsee tuulikaapin kautta takapihan terassille. Keittiötä voi suurentaa purkamalla vanha kylmiö ja ottamalla tuulikaapin keittiötilaksi.
Ruokailutila:Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja olohuoneessa ruokaillaan isom-malla porukalla.
Muut huoneet:Tilava takkahuone, jossa lautalattia, takan edustalla laattaa, seinissä valkoiseksi maalattua tiiltä ja lakattu lautakatto. Takkahuoneesta on kul-ku ulos.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen, jämäkkä kiuas. Seinät ja katto paneloidut ja lattia laatoitettu.
Peseytymistilat:Pesutiloihin mennään pienen pukuhuoneen kautta. Tilava pesuhuone, jossa suihku, suihkuseinä, peili, käsienpesuallas kaapistoineen, hyvä tila pyykinpesukoneelle.
Pesu / wc-tilat:Kylpyhuone, jossa suihku, suihkuseinä, peili- ja allaskaappi sekä wc. Laattalattiat ja seinissä kaakelit. Lisäksi molemmissa kerroksia wc, joista alakerran wc remontoitu 2019.
Kodinhoitohuone:Pyykinpesu suoritetaan pesuhuoneessa ja jälkikäsittely askarteluhuo-neessa.
Säilytystilat:Kaksi vaatehuonetta, kaikissa makuuhuoneissa ja askarteluhuoneessa komeroita. Iso lämmin varasto, jonne käynti alakerran hallista. Maalatut kiviseinät ja maalattu betonilattia.
Eteistilat:Alakerran hallissa linkkerilaatat, komeat avoportaat johtavat varsinai-seen asuinkerrokseen, jossa myös portaikon yläpäässä on tilava aula. Valoa portaikkoon saadaan mm. kahdesta kattoikkunasta.
Muut tilat:Lämmin autotalli. Öljysäiliö on alakerrassa, samoin pannuhuone.
Asunnon kunto:Hyväkuntoinen, lämminhenkinen ja siisti.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Vuotuinen sähkönkulutus noin 900 €, sisältää käyttösähkön ja ilmaläm-pöpumpun.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 450 €. Öljynkulutus noin 2000 litraa vuodessa, eli noin 1.500 €. Myös autotalli on lämmin.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennettu:1974.
Rakennusaine / katto:Maanvaraiset anturat. Betonisen perusmuurin ulkopuolella on pietys, perusmuurin sisäpuolella on 100 mm styrox ja sisävuorauksena tiili. Maanvarainen betonilaatta, teräsbetonilaatta, jonka alla 50 mm styrox-levy, kaksinkertainen muovikalvo -tiivistettysora. Ulkoseinissä puurunko, tiiliverhous. Radonputket viety ulos alakerran korvausilmaventtiilien koh-dalta. Alakerrassa maalattu betoni. Aumakatto peltikatteella. Viemäriput-ket muovia, paitsi pannuhuoneessa, käyttövesiputket kuparia, lämmitys-putket terästä ja pintavetoina.
Lämmitys / tulisijat:Öljykeskuslämmitys vesikiertopatterein ja ilmalämpöpumppu. Alakerran hallissa lattialämpö vesikiertoisena ja pesutiloissa sähkökiertoisena. Takkahuoneessa avotakka ja saunassa hormivaraus puukiukaalle. Öl-jysäiliö 4000 l.
Energialuokka:Ei vielä lain edellyttämää energiatodistusta. Laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto huippuimurilla.
Suoritetut korjaukset:Tasakatto vaihdettu aumakatoksi 1994. Portaat ja laatoitukset talon ym-pärillä uusittu ja kunnostettu 2003-2005, samoin sadevesien poistot johdettiin kaivoon. Terassi lasitettu 2006. Useita pintaremontteja 2000-luvulla. Vesimittari etäluettava 2017. Liesituuletin 2019. Pääsulakkeet vaihdettu 3X 25A. Öljysäiliön pesu ja tarkastus 2019, Alakerran wc:n alla, putket, liittimet ja hanat uusittu. Alakerran varastoon tehtiin tarkas-tusporaus lattianrajaan, että onko styroksi vai kovavilla - eristeenä on styroksi sekä samalla tehtiin seinän sisäinen kosteusmittaus ja kaikki ok.
Palvelut / yhteydet:Vireään Tammelan keskustaan matkaa vajaa kilometri.
Hintapyyntö:183.000 €
Muuta:Salaojat on. Kaapeliliittymä on ja valokuitu.