Edellinen
Seuraava

Tämä upea maalämpötalo on valmistunut 2014 Veiremän peltojen kupeeseen, maalaismaisemaan, noin 5 km päähän Forssan keskustasta.

Pinta-alaa talolla on 128/150 m², 2-3 makuuhuonetta, keittiö, olohuone, eteisaula, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 x wc ja tekninen tila. Yläkertaan saa helposti 50 m² normaalikorkuista lisätilaa. Talon edustalla on reilut 16 metriä leveä katettu terassi, osin lasitettu, päädyssä toinen, siellä ruokailutila ja kylpytynnyri. 1.6169 hehtaarin tontille mahtuu myös 80 m²:n lämmin, keittiöllä ja wc:llä varustettu autotallirakennus. Autot saa ulos 3 metriä leveistä nosto-ovista. Koko talossa ja autotallissa lattialämpö maalämmöllä. Ja vielä grillikota, jonka jatkeeksi valmistuu juuri ulkosauna, kevytpeltihalli, pressuhalli ja puuvaja. Tilasta noin puoli hehtaari on läheisen Teerikiimalammin rannassa. Siis oma rantakin löytyy. Asutaan maalaismaisemissa, mutta silti Mäkilammille ja kouluun vain n.2 km. Valokuitulähes nurkalla. Tervetuloa!

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Paloniityntie 90, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Vieremän kaupunginosassa, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo, jossa 2/3 makuuhuonetta (tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta on yhdistetty ja yksi erillinen), keittiö, olohuone, eteisaula, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 x wc ja tekninen tila, 128/150 m², lisäksi paljon terassialueita. Yläkerta on rakentamatonta, mutta sinne saa helposti n 50 m² normaalikorkuista lisätilaa. Sähkön, veden ja lämmön linjaukset (tyhjät suojaputket) on viety ylös asti ja eteisaulaan mahtuu tuskatta portaat.
Kiinteistötunnus:61-414-3-36
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 250.000 euron edestä, joita voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Aivan mahtava kahdenauton talli, 80 m², jossa lattialämmitys maalämmöllä, keittiövarustus ja wc sekä 3 metriä leveät nosto-ovet. Keittiön varusteina valkoiset keittiökaapistot, jääkaappi, liesi, liesituuletin, kaatoallas hanoineen ja mikro. Täällä käy mehujen keitto ym. näpsäkästi ja hieno wc on vieressä, ei tarvitse sisään juosta. Kevythirrestä tehty puuvaja. Grillikota kattoikkunalla ja jatkeeksi valmistuu sauna. Kevytpeltihalli ja pressuteltta traktorin kotina.
Tontin kuvaus / koko:1.6169 hehtaaria, josta noin hehtaari pihapiiriä ja loput Terikiimalammin rannassa, jonne matkaa n. 200 m. Peltojen ympäröimälle tontille on istutettu puita ja pensaita, osa tontista on peltomaata ja osa hyvin sorastettua piha-aluetta.
Ranta / järvi:Teerikiimalammi on alkukesästä hieman sameavetinen, koska se sijaitsee peltojen läheisyydessä. Sulavesien mentyä lampi kirkastuu. Rantaan kuljetaan peltotietä noin 100-200 metriä, on lähes näköyhteydellä pihaan. Teerikiimalammiin kuuluu tämän tilan lisäksi vain kolme tilaa. Mäkilammin uimarantaan matkaa noin 2 km.
Parveke / terassi:Parveke / terassi: Talon edustalla on reilut 16 metriä leveä, katettu terassi, jonka toinen pääty on lasitettu Lumon laseilla 2021.Päädyssä toinen ruokailulle ja kylpytynnyrille sopiva terassi, josta kulku niin ikään terassia myöden grillikotaan. Täältä pääsee myös tassujaan likaamatta myös autotalliin ja varastotiloihin.
Olohuone:Läpitalon ulottuvan olohuoneen molemmissa päissä on erkkerit, joten valo suorastaan tulvii taloon. Keskellä kaikkea on lämpöä luovuttamassa ja tunnelmaa tuomassa varaava vuolukivitakka. Olohuoneessa on parkettilattiat ja seinät tapetoidut.
Makuuhuoneet:Kaksi makuuhuonetta on yhdistetty ja kolmas toimii aikuisten makuuhuoneena. Materiaalit samat kuin olohuoneessa. Aikuisten makuuhuoneessa paljon kaappeja ja kulku pesuhuoneeseen. Yläkertaan saa lisää makuuhuoneita.
Keittiö:Olohuoneeseen avautuvassa keittiössä on laattalattia, vaaleat keittiökaapistot, Mielen kodinkoneet, uuni, keraaminen liesitaso, huuva, jääkaappi, pakastin ja astianpesukone. Keittiöstä käynti kodinhoitohuoneeseen ja siitä ulos.
Ruokailutila:Valoisa ruokailutila erkkerissä, olohuoneen ja keittiön välimastossa.
Muut huoneet:Pitääkö tähän kohtaan nyt hehkuttaa tuota 80 m²:n lämmintä autotallia, jossa vaaleat keittiökaapistot, jääkaappi, liesi, liesituuletin, kaatoaltaat, vesihana, mikro ja tilava wc, niin että sopii vaikka juhlien pitoon.
Saunaosasto:Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloidut, sähkölämmitteinen tolppakiuas.
Peseytymistilat:Pesutilan lattia myös laatoitettu, seinissä kaakelit ja katossa paneelit. Pesutilojen yhteydessä toinen wc.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Lisäksi peili- ja allaskaapit.
Kodinhoitohuone:Laattalattia ja paljon kaapistoja sekä pöytätasoa. Pesukoneliitäntä ja käynti ulos.
Säilytystilat:Aikuisten makuuhuoneessa, eteisessä ja kodinhoitohuoneessa paljon kaapistoja. Yläkerrassa säilytystilaa ja vielä erillinen lämmin varasto.
Eteistilat:Hulpakka 15,5 m²:n eteisaula, eli sisään tultaessa ei ahdista. Käyttöullakon portaat avautuvat eteisen katosta.
Asunnon kunto:Erinomainen, edelleen kuin uusi.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähkön kulutus noin 12 -13.000 kWh vuodessa.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 600 € vuodessa. Tiemaksu noin 137 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Vesi kaupungin verkosta. Jätevedet johdetaan panospuhdistamoon, josta imeytys ojaan. Kaivo tyhjennetään kerran vuodessa.
Rakennettu:2014
Muut rakennettu:Puuvaja 2017, Grillikota/sauna 2021, kevytpeltihalli 2020, pressuteltta 2020.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto tiilikatteella. Neljälasiset ikkunat.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö vesikeskuslämmityksenä / lattialämpö. Varaava vuolukivitakka. Myös autotallissa maalämpö lattialämmityksenä. autotallissa pidetty talvella noin +17 C*
Energialuokka:A/2007
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto. Olohuoneessa piilossa varaus ilmalämpöpumpulle, mutta ei ole tarvittu viilennystä.
Tulevat korjaukset:Etelän päädyssä aurinko hiukan rasittanut maalausta, voi maalata uudelleen.
Hintapyyntö:287.000 €
Muuta:Valokuitu lähes nurkalla. Keskuspölynimuri.