Edellinen
Seuraava

Siinä on ehtoossaan talvinen päivä ja hirsirunkoinen talo. Ihan pintaremontti ei nyt auta, mutta kannattaa katsoa mikä sijainti.

Tässä 1885 rakennettu hirsirunkoinen omakotitalo 577 m2 tontilla, aivan keskustassa, paraatipaikalla. Ympärille kaavoitettu pientaloalue, jonka tarkoituksena uudistua vanhaa kunnioittaen. Asemakaavan mukaan tänne saa rakentaa talon 165 m² ja talousrakennuksen 65 m². Nyt alakerrassa 2xmh, joissa pystymuurit sekä olohuone. Keittiössä ja apukeittiössä puuhellat. Yläkerrassa tilava huone, aula sekä säilytystilaa. Piharakennus, 32 m2, toimii varastona. Forssan suurimmat ostoskeskukset, urheilutalo, uimahalli, koulut ym. muutamien satojen metrin päässä. Tee tänne perheellesi koti ja saatte olla omassa rauhassa, puutaloalueella, keskustan palvelujen läheisyydessä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Einonkuja 4, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssan kaupungin Kuhalan kaupunginosassa erillispientalojen korttelialueella, jossa asemakaava. Tontille saa rakentaa päärakennuksen, sekä sivurakennuksen. Asuinrakennuksen pinta-ala saa olla 165 m², josta osa kahdessa kerroksessa ja talousrakennuksen 65 m². Kaavan mukaiset määräykset: - Tontille saa rakentaa päärakennuksen sekä sivurakennuksen, joihin saa sijoittaa yhteensä enintään kaksi asuntoa. - Rakennuksessa suoritettavien korjaus ja muutostöiden on oltava sellaisia, että rakennuksen arvo ja ympäristön luonne säilyy. Uudis-rakennettaessa ja laajennettaessa uusi on sovitettava huolellisesti ympäristöön. - Päärakennuksessa vähintään kolmasosa rakennusalalle osoitetusta rakennusoikeudesta on varattava ullakkokerroksessa toteutettavaksi, jos rakennuksen sallittu kerrosmäärä on yli I. Sisäänkäynnit on osoitettava pihan puolelta ja niiden yhteyteen on rakennettava avo- tai lasikuisti. - Päärakennuksen julkisivumateriaalina on oltava peittomaalattu vaalea lauta. - Autotalli on sijoitettava sivurakennukseen. Sivurakennuksen väri on punamulta. -Tontille on istutettava vähintään yksi puu tonttipinta-alan 150 m² kohti. -Tontinosat, joita ei käytetä rakentamiseen tai kulkuväylinä, on istutettava.
Tyyppi / pinta-ala:Hirsirunkoinen, alun perin kahden asunnon talo, jossa alakerrassa nyt olohuone, keittiö, apukeittiö, 2x makuuhuone, wc ja eteinen sekä kuisti. Yläkerrassa 2x makuuhuone, aula ja varastotilaa. Rakennuksen asuinpinta-ala on rakennustiedon mukaan 110 m². Lisäksi 1955 rakennettu 32 m²:n varastorakennus.
Kiinteistötunnus:61-405-3-99
Kiinnitykset:Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Tilan pinta-ala on 577 m2.
Olohuone:Lattiassa muovimatto, seinissä pinkopahvi ja katossa levy. Lämmönlähteenä takka.
Makuuhuoneet:Alakerran makuuhuoneissa lattioissa muovimatto. Katossa ja seinissä pinkopahvi/sisustuslevy. Toisessa makuuhuoneessa pystymuuri seinustalla. Yläkerrassa makuuhuone, joissa seinissä pinkopahvi ja lattiassa muovimatto.
Keittiö:Keittiössä puuhella ja tiskiallas ja kaappitilaa. Apukeittiössä myös puuhella ja kaappeja.
Pesu / wc-tilat:Alakerrassa on wc.
Asunnon kunto:Asunto myydään peruskorjattavaksi, tai purettavaksi. Uudisrakennuksen suunnitelmista on pyydettävä museovirastolta lausunto. Rakennuksia ei saa purkaa ennen kuin tulevalle uudisrakennukselle on myönnetty rakennuslupa.
Vapautuminen:On vapaa, ollut aika pitkään.
Sähkö:Sähköliittymä on lakkautettu, pitää hankkia uusi liittymä.
Muita maksuja:Kiinteistövero on noin 150 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Vesi- ja viemäriliittymät lakkautettu, pitää liittyä uudelleen. Aiemmin jätevedet johdettu kahden kaivon kautta kaupungin viemäriin.
Rakennettu:Rakennustiedon mukaan 1885.
Rakennusaine / katto:Hirsirunko, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaksi puuhellaa, pystymuureja ja takka. Toimivuudesta ei tietoa
Tulevat korjaukset:Peruskorjaus, tai rakenna uusi.
Palvelut / yhteydet:Citymarket aivan vieressä, jossa myös Intersport, apteekki ja Alko, eikä Prisma keskukseenkaan ole kuin muutama sata metriä. Urheilutalo Feeniks ja koulu n. 700 m, jonka pihassa talvisin luistinrata ja kesäisin tekonurmella varustettu jalkapallokenttä. Lidl noin 500 m. Linja-autoasemalle noin kilometri.
Hintapyyntö:22.000 €