Edellinen
Seuraava

Ryhdikäs, tilava, 1980 rakennettu talo, jota rakkaudella hoidettu ja isolla rahalla remontoitu.

Katto, ikkunat, ovet, käyttövesi jne. uusittu. Pinta-alaa noin 135/175 m². Iso olohuone, 4 x makuuhuone, keittiö, takkahuone, pesuhuone, sauna, wc, vaatehuone ja tilava eteinen. Autotalli kippiovella ja varasto. Hieno tontti, noin 7000 m², istutuksia, nurmikkoa, nuorta koivikkoa ja jopa yksi suojeltukin puu. Tosivanha ulkosauna, makasiini ja maakellari. Kun vielä lisätään, että Kivijärvelle linnuntietä parisataa metriä ja Nuutajärvellä oikeus rantapalstaan, niin johan pitäisi kelvata. Tule katsomaan ja asetu kodiksi.

https://youtu.be/MfUlL-iKkxg

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Leikkikankaantie 45, 31140 Urjala, Menonen.
Alue / kaavoitus:Urjalan kunnan Menosten - Kinolan kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Olohuone, keittiö, 4x makuuhuone, wc, pesuhuone, sauna, takkahuone, vaatehuone ja eteinen. Autotalli ja varasto. Pinta-ala noin 135/175 m².
Kiinteistötunnus:887-41-2-30 Kylänpää.
Muut rakennukset:Lisäksi vanha sauna, lato ja maakellari.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Tila on kooltaan noin 7000 m². Puutarhatontti, jossa kaunis nurmi, vanhoja puita, yksi jopa suojelukohde ja istutuksia. Kaunis kiviaita rajaa tilaa pohjoispuolelta. Osa tontista on nuorta koivikkoa ja pohjoisen puolella tilaa rajaa kaunis kiviaita.
Ranta / järvi:Kivijärvelle matkaa linnuntietä parisataa metriä. Kirjattu oikeus, yhteiset oikeudet rantapalsta Nuutajärven rannassa.
Olohuone:Lattiassa parketti, seinät tapetoidut ja paneelikatto. Käynti aikuisten ma-kuuhuoneeseen. Olohuoneessa on ilmalämpöpumppu.
Makuuhuoneet:Neljä makuuhuonetta, joiden lattioissa muovimatto tai laminaatti. Seinät maalattu tai tapetoitu ja katoissa MDF sisustuslevyt. Makuuhuoneissa on kaapistoja.
Keittiö:Muovimatto lattiassa, seinät maalattu, paneelikatto. Varusteina jää-kaappipakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaatoaltaat ja paljon kaapistoja. Olohuoneen seinään on tehty tarjoiluaukko.
Muut huoneet:Takkahuone: Muovimatto lattiassa, seinät muurattu, katto paneloitu. Varaava takka ja 300 litran vesivaraaja.
Saunaosasto:Saunassa Sauna Majorin valmistavat muotolauteet, puilla lämpiävä kiu-as, lattiassa akryylimassa, seinät ja katto paneloidut. Saunassa on myös oma vesipiste ja ikkuna.
Peseytymistilat:Pesutilassa akryylimassa lattiassa, seinät laatoitettu ja paneelikatto. Pyykinpesukone, kuivausrumpu, käsienpesuallas, peilikaappi ja suihku. Pesutilassa on ikkuna.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa akryylimassa lattiassa, seinät kaakeloituja paneelikatto. Käsienpesualla ja peilikaappi.
Säilytystilat:Makuuhuoneissa kaappeja, eteisessä liukuovikaapistoja ja vaatehuone.
Eteistilat:Iso, tilava eteistila, jossa laminaatti lattiassa ja paljon liukuovikaappeja.
Asunnon kunto:Hyvin hoidettu ja paljon remontoitu.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 220 € vuodessa ja tiemaksu noin 30 €,
Vesi / viemäri:Vesi kaivosta pumpulla sisään ja likavedet kahden kaivon kautta. Uusien määräysten mukaan pitää rakentaa vielä kolmas kaivo.
Rakennettu:1980
Rakennusaine / katto:Laatalle valettu, pinnassa paksu tiili, puurunko, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämpö ilmakierrolla, kaksi ilmalämpöpumppua ja varaava takka.
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Lämmityskoneisto hoitaa.
Suoritetut korjaukset:Viimeisimpiä: 2015 rakennetiin uusi katto tasakaton tilalle, uudet kattotuolit, aluskatteet, pinta, vesikourut ja lumiesteet. 2016 käyttövesiputket, ulko-ovet (Skaala). 2017 keittiön tasot, välitilalaatat ja kodinkoneet. 2018 saunan lauteet ja kiuas. 2019 ikkunat (Skaala), hälytysjärjestelmä, ilmalämpöpumput, autotallin ovi nousee kaukosäätimellä.
Tulevat korjaukset:Ehkä pintojen uudenaikaistamista, jos niin haluaa.
Palvelut / yhteydet:Hyvät kulkuyhteydet. 9- tietä Urjalaan tai Humppilaan 10-14 km, Fors-saan tai Loimaalle vajaat 30 km ja Tampereellekin vain 70 km.
Hintapyyntö:99.000 €